Oli taasen korkea aika kartuttaa sukkahousuvarastoa, kun aamulla etsin kuumeisesti kaapista edes yhtä ehjää mustaa paria. Mystisiä reikiä ilmaantunut kaikkiin mahdollisiin pareihin! Mustien perussukkisten lisäksi ajattelin, että neuleversiotkin toimisivat kivasti syksyllä. Ja sattui sitten maailman täydellisin pari eteen H&M:llä:


Leijonankeltaiset kuviopintaiset paksuhkot neulesukkikset olivat to die for, ja sävykin on juuri oikea. Ei liian kanariankeltainen, eikä liian tunkkainen ja murrettu. Joku dementiakohtaus iski kun yritin muistaa noiden hintaa, mutta n.10 euroa suunnilleen.Pääsivät heti käyttöönkin Olivia Rougen sotilaallisen kietaisumekon kera. Harmaa ja keltainen ovat kiva väripari, me likes. Pitää ehkä parittaa nämä koivet myös sen Indiskan harmaan jättineuleen kanssa. Kun nyt ensin vähän viilenisi!! !!!! !

Mutta että kipinkapin henkkamaukalle jos on keltaiset syyskoivet etsinnässä.

Ps. mikä siinä on, että 15 paria sukkiksia tuntuu hajoavan aina kaikki kerralla. Ensin on 15 ehjää paria mistä valita eli suoranainen runsauden pula, ja hetken päästä etsii kissojen ja koirien kanssa edes yksiä melkein ehjiä! Täys mysteeri.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (42)

3/42 | 

Voi upeus kun näytät hyvältä tuossa mekossa ja sukkiksissa (vaikka ainahan kovin nätti olet)! Todella kaunis leikkaus mekossa. Juuri eilen kun vedin viimeisen ehjän parin sukkiksia jalkaani, niin mietin että täytyypi kyllä käydä hankkimassa uusia.

Löysin muuten etsyä selaillessani ihanan mekon, josta tulit heti mieleeni: https://www.etsy.com/listing/150124349/world-map-printed-strapless-cotton Itse ainakin ihastuin tuohon karttakuosiin ihan täysillä, mutta mahtaako olla sun makuun liian pliisu?

Riina
4/42 | 

Todella kiva asukokonaisuus!
Minä puolestani kyselen kengistä, mistä ne ovat? Ihanat klassikot.

7/42 | 

Tosi kiva syysasu, kaikki elementit osuu nappiin just eikä melkein. Ja mekko on kyl upee!

Mut hei mikä juttu se on, että löytyy superkivat sukkikset niin viimeistään tokalla käyttökerralla onnistuu saamaan komeen reiän johonkin. Sit taas sellaset sukkikset, joista toteaakin et äh nää onkin vähän blaah niin niitä voi käyttää joku tuhat kertaa ilman pienintäkään nirhaumaa! o_O

Sannie
16/42 | 

Ihanat,ihan huikean oikean väriset sukkikset!!! Ja tosiaan olisi toivottavaa saada tuo mekko tuotantoon,niin magea sekin on. Syksy niin rules:)

17/42 | 

Sinulle sopii kyllä nämä erikoisemmat sukkikset tosi hyvin. :)

Minulla käy muuten myös aina sama juttu sukkisten kanssa. Hajotan aina monet ihan peräkkäisinä päivinä. Pitänee taas ostaa muutamia varastoon kylmeneviä ilmoja silmälläpitäen. :)

Katja
18/42 | 

Sama juttu, heti kävin katsomassa nettisivut vaan ei löytyny :(

Mekko tuotantoon kiitos! :D

tiit
20/42 | 

Jos noin käy, kannattaa marssia kuitin kera takaisin kauppaan ja vaatia uutta, ehjää paria tilalle!

Monsku
21/42 | 

Koko asuvalinta on kyllä aivan täydellinen. :) Minäkin tuota mekkoa katsoin "sillä silmällä", saattaisi kyllä olla minun kokoiselleni ihmiselle nuo hihat liian tiukat... Kun on tuota habaa (ehheheh, niin varmaan...).

Cerp
24/42 | 

Ostin henkkamaukalta just samantyyppiset neulesukkikset mustana, sain ne hajalle, kun vedin niitä ekaa kertaa jalkaan :D Onneks reikä sijaitsee melko ylhäällä, ei estä käyttöä pitkien alaosien kanssa.

26/42 | 

Aaa! Mulla oli monta vuotta juuri tollaiset käytössä ja sitten ne hajosi, en edes muista mistä ne oli aikoinaan ostin, mutta en tietenkään ole vastaavia löytänyt. Huomenna siis H&M suuntana, kiitos!

...
27/42 | 

Tuo mekko!!! onko uutta tuotantoa? Kävin heti nettisivuilla mutta en löytänyt..Onhan tulossa myyntiin,onhan? :)

28/42 | 

En ole ikinä kommentoinut, vaikka olen luuhannut täällä jo pari vuotta päivittäin, mutta nyt oli pakko :D Asusi on kerta kaikkiaan niin nappivalinta! Lisäksi näytät kuvassa jotenkin erityisen kauniilta, kuvakulma ja erityisesti baskeri asettelu päähän kampauksen kera on onnistunut täydellisesti. Tuotat suurta inspiraatiota minulle -ja lisäksi pääsen kurkistelemaan, mitä tapahtuu parhaan ystävävin kotikaupungissa, usein itse asiassa minä saan kertoa hänelle, mitä siellä tapahtuu ;)

Niinaani
29/42 | 

Voitko tulla nostamaan tämän rinnuksille valahtaneen leuan takaisin paikoilleen... Tuo asu on aivan täydellinen!! Tahtoo kans tuon väriset sukkikset ja harmaan mekon. Ihanaa ihanaa. Syksy on kyllä niin inspiroiva vuodenaika pukeutumiselle! Me love too.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012