Olen virallisesti kateellinen teille kaikille jotka lähdette metsään ja kannatte takaisin syksyn herkulliisinta sienisatoa. Minä olen sen verran uuno sienien tunnistamisessa, että en uskaltaisi luottaa omiin kykyihin kuin nipinnapin kanttarellin suhteen. Tästä syystä tyydyn sieniin vain sukkiksien kuvituksena ja ostan sieneni sikahinnalla kaupasta. Mutta on meillä sentään luumuja omasta takaa kuitenkin :D


Meneekö jo hermo tähän syksyfiilistelyyni... olen vain niin fiiliksissä! Tunnelmalliset pimeät illat, lämpöinen takkatuli (no okei, tähän on vielä aikaa), neulevaatteet, sukkahousut, myssyt ja huivit, keltainen sopivan lämmin aurinko, kuuma kahvi ja vilttiin kääriytyminen, ah.


Sienisukkikset on saatu joululahjaksi ystävältä jo pari vuotta sitten ja ne vain kestävät ja kestävät, ennätyksellistä. On nimittäin kaksi asiaa mitkä ovat tuhoon tuomittuja meikäläisen käsittelyssä; viherkasvit ja sukkahousut.

Minulla ei ole juuri mitään tummansinisiä vaatteita, vaikka se olisi täydellinen väripari viininpunaiselle. Tämä vanha sifonki/neuletakki edustaa melkein ainoana tummansinisenä vaatekaapissani, erään toisen neuleen rinnalla:


Viininpunainen laukku on lomatuliaisia Italiasta:Sain aikaan ison inspiksen tuon tummansinisen ja viininpunaisen suhteen, olisi aikalailla pakollista päästä kangaskaupoille. Nytheti.

Kommentit (21)

1/21 | 

Ihanat sukkikset! Onko merkistä tietoa? Voisin hankkia itselleni saman merkkisiä

NImim. Toinen epätoivoinen sukkisten käsittelijä ja syksyfiilistelijä

Talvikettu
2/21 | 

Sukkahousut <3 Kesän helteiden jälkeen syksy tuntuu ihanalta, saa laittaa villasukat jalkaan ja juoda teetä. Unohtamatta takan lämmitystä, joka on tähän aikaan vielä tunnelmallista mutta talvella se alkaa kyllästyttää.

4/21 | 

Syksyn fiilistely ei haittaa yhtään, sillä täällä on intoiltu ihan samalla tavalla. Tuntuu kuin uutta virtaa vain virtaisi koko ajan, kun hikisestä kesästä on päästy. Eilen oli ihan pakko sytyttää ekat kynttilät, kun ilta siinä ysin maissa pimeni sen verran :D

atomi
6/21 | 

Hei kesänvihaajat, oletteko ihan varmoja ettei kurakelien, jäätävän tihkun ja pakkasten jälkeen tuntuisi mukavalta auringonpaiste ja leuto kesätuuli...syksy on mukavaa aikaa, mutta täällä pitkän talven maassa on ihanaa kun on kunnon kesä. Oliko se superkylmä sadejuhannus kresän paras hetki ;-)

Emmy
7/21 | 

Ihana asu, rakastuin sukkisten ja hameen yhdistelmään! Koetko nuo matalat Parikat normaalia pienemmäksi, suuremmaksi vai ihan normikokoiseksi? Mulla ei ole sovitusmahdollisuutta, joten saa aina arpoa minkä koon tilaisin.

Hellu
8/21 | 

Komppaan sua tuossa syksyn palvonnassa. Mun suusta ei kuulu valituksen sanaa vaikka tuiee vettä kuin saavista. Ihanampaa olla viileässä sateessa kuin hikisessä tappohelteessä. Ja ihanaa pukea keltainen Rukan sadetakki päälle ja yleensä vaatteet. Nyt nautitaan.

Mira
15/21 | 

Käyn Toijalassa sienestämässä - voisin tuoda satoa sulle, kun oma varasto alkaa olla jo täynnä, mutta sienestämistä en lopeta, sillä se on parasta syksyssä!

16/21 | 

Kiva kun nautit syksystä! Minä päätin pari vuotta sitten opetella sen taidon (ennen inhosin syksyä). Viime syksy meni mukavasti ja varmasti siksi, koska se oli pitkä, lämmin ja värikäs. Saas nähdä miten nyt käy ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012