No ni kuulkaa, nyt se on syksy sitten ihan virallisesti ja saan päästä riemuni irti ihan luvan kanssa! Takkikausi on vihdoin korkattu, olen tähän asti fillaroinut ilman takkia töihin joka aamu, siinä missä meidän perheen lappilainen on käyttänyt takkia jo monta viikkoa. Ihme vilukissoja siellä pohjoisessa kasvatetaan ;)

Takin lisäksi uutta, tai oikeastaan vanhaa, miten sen nyt ottaa, on "maatuskahuivin" paluu. Käytin viitisen vuotta sitten vastaavia huiveja koko ajan, kunnes tuli hetkellinen kyllästyminen. Nyt oli taas aika kaivaa upeissa syksyn väreissä hehkuva vanha huivi takaisin käyttöön.Jellonankeltainen hamonen on jenkkireissun tuliaisia. Yritän parhaillaan kasata shoppauspostausta road tripiltä, mutta enpä juuri ajatellut itse matkaa tehdessä että ne järkevät kuvatkin olisivat olleet kaivattuja, eikä vain huumorilla väritetyt.Tuo Nfu Oh Flakie -lakka on niin hieno, ai että! Mutta kommenttiboxissa minua sivistettiin että sen valmistus on vissiin lopetettu, ja nämä myynnissä olevat ovat viimeisiä jämiä. Pitihän se arvata. Story of my life, heti kun rakastun johonkin kosmetiikkatuotteeseen, se lopetetaan. No, onneksi lakkapullo on hervottoman suuri, eli sitä riittää hetkeksi aikaa.

Kommentit (8)

2/8 | 

Shine of Times, joka taitaa myös tätä nykyä olla "htf" lakka, viisaammat korjatkoon jos tietävät paremmin. Mutta usealta merkiltä vastaavia löytyy.

L
3/8 | 

Kyllä tuollaisia hyvin samanlaisia lakkoja oli muillakin kynsilakkamerkeillä mallistoissa joku aika sitten. Esim. Essiellä oli joku Sign O' the Times joka näyttää ihan samalta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011