Oli tarkoitus kirjoittaa jotain kivoista syysvaatteista, mutta kaukolaukaisijan automaatti tallensi kameran muistikortille jotain paljon tärkeämpää.

Olen tehnyt viime aikoina pitkää päivää töissä ja koen siitä huonoa omaatuntoa suunnilleen joka hetki. Ehdinkö olla tarpeeksi läsnä Annille. Onneksi tyttö juoksee riemulla syliini aina kun tulen kotiin, se vähän helpottaa. Mutta toisaalta hän myös osaa sanoa että äiti hommia, heti kun puen eteisessä takkia päälle. 

En tiedä mitään ihanampaa, kuin pihatiellä vastaan juokseva tyttö joka huutaa äitin syliiiiiiiin! Sydän sulaa joka kerta.

Mitäs muuta... ostin uudet nilkkurit, kun vanhat levisivät kirjaimellisesti jalkoihin. Mustien perusnilkkureiden ostaminen on jokseenkin tympeää, koska ostaisin mielummin punaisia röyhelökenkiä mahdottomalla korolla, mutta pakollista. Arjen perusnilkkurit, jotka käyvät kaikkien vaatteiden kanssa, helpottavat kiireisiä aamuja. 

En omista yksiäkään Eccon kenkiä ennen näitä nilkkureita. Uskoisitteko näitä Eccoiksi? Minä en. Eccoista tulee ensimmäisenä mieleen mummomaiset rumat&järkevät kengät, ei todellakaan mustat upeat suomumaiset nahkanilkkurit. Nämä ovat niin hyvät kävellä, että voin viettää näillä helposti 12 tuntiset Helsingin työpäivät. Jalat kiittävät ja silmä lepää :D

 

Tyylini on muuten aika mummo, joten kenkien ei tarvitse olla. Näitä kuvia katsoessa tuli väkisin mieleen, että taidanpa laittaa huomenna ylleni jotain vähän vähemmän mummoa, vaikka farkut ja T-paidan :D vaihtelun vuoksi. 

 

Kommentit (7)

-mökö
1/7 | 

Jos tuo olemus on mummo, niin onpa teillä päin elegantteja ja onnellisen oloisia mummoja ;)! 

Vierailija
4/7 | 

Vau, todella upeat kengät! Itse pidän vaatteista, jotka muodoltaan ja väriltään ovat melko perus, mutta joiden pintamateriaali tai kuviointi on vähän erikoinen. Erityisen viehättynyt olen tuosta suomukuviosta ja omien tekonahkanilkkureiden takaosa on juuri tuollainen. Ellei taloudellinen tilanne olis nyt vähän heikko, saattaisin kantaa roponi eccolle minäkin :)

Vierailija
5/7 | 

Eccot on parhaita! Ostan niitä myös meidän 3-vuotiaalle, nyt jo menossa kolmannet Eccon talvisaappaat :)

Karkkinen
6/7 | 

Mä mietin noiden nilkkureiden ja hieman korkeamman version välillä.. valitsin korkeammat korot :D kummatkin älyttömän hyviä jalassa –enkä olisi uskonut eccon kengiksi!

Viliina
7/7 | 

Aivan jumalaiset nuo kengät! Itsekin tykkään jännistä pintamateriaaleista yksivärisellä pohjalla. ^_^

Ihan älytöntä näin ulkopuolisena muuten seurata Annin kasvua, kun jotenkin tuntuu, että neitihän venähtää joka kuvan välissä aivan valtavasti!

Oli myös mukava vaihtaa pikaisesti kuulumisia Stockmannilla! :D Kiva että moikkasit, kun itse kuljin niin tärppilistaani kerraten tavarataivaassa, että hyvä jos vastaantulevia edes huomasin. :p

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010