Syltty oli ensimmäisenä vastassa Tapojärvessä:
Ressukka on kokenut entisessä elämässään ihmisten julmuuden, kun joku hirviö oli päättänyt leikata kissalta viikset, korvanpäät ja hännästä palasen. Löytöeläinkodin kautta Sakun isälle päätynyt katti elelee tällä hetkellä turvallisia eläkeläispäiviä ja luottaa ihmisiin jo  ihan täysin. Edes Nöpö ei pärjää tuolle purinamoottorille, vaikka sekin kehrää joka minuutti jopa ihan itsekseen.

Kommentit (13)

Hanna
1/13 | 

Hienoa, että kissa pääsi kaiken jälkeen hyvään kotiin. Näyttääkin ihan Sylvesteriltä:)

Annukka
2/13 | 

Voi ei miten raakoja ihmiset onkaan:(! Mutta ihana että katilla on nyt hyvä koti ja turvallisia rakastajia ympärillä:3

Cerp
6/13 | 

Awww n_n Just herkistelin paikallisen sanomalehden vanhoille "Kuukauden Kissa"-artikkeleille. Ideana siis, että paikallisen kissatalon kissat kertovat "omin sanoin" itsestään ja kokemuksistaan. Meidänkin kissa on löytökissa, joka vietti melkein vuoden kahdella eri kissatalolla, kun ihmiset eivät halua vanhaa, arkaa ja puolisokeaa kissaa. Meitä tuo katti tuli samantien maukuen puskemaan, kun lähes 7 vuotta sitten eksyttiin kissatalolle. Eikä oo enää arkuudesta tietoakaan :)

Paula
7/13 | 

Kaikki eläinrääkkääjät kyllä kuuluisivat saunan taa. Itselläni on myös löytöeläinkodista haettu ihana kissa, joka oli jätetty keskellä talvea pihalle nököttämään. Ilmeisesti myös joku miespuolinen henkilö oli pahoinpidellyt sitä, koska kisu pelkäsi aluksi kaikkia miehiä ihan hirveästi. Karmaisee ajatellakin mitä se on joutunut elämässään kokemaan :(

Marja
9/13 | 

Ihmisten pahuus eläimiä ja kaikkia avuttomia kohtaan on käsittämätöntä. Ajatelkaa esimerkiksi niitä Enontekiöltä löytyneitä kissanpentuja, jotka oli jäetty maaliskuun pakkaseen paleltumaan! Miten tuollaiset ihmiset pystyvät elämään itsensä kanssa!! Ihanaa, että on kuitenkin paljon ihmisiä, jotka välittävät!

Tuijja
10/13 | 

Paikallisella heppatallilla on kovin saman näköinen kissa, mutta sitä puuttuu kokonaan toinen silmä. Kyseinen runtti oli pentuna saanut KOIRA äidiltään rajua rakkautta.

Unna
11/13 | 

Meilläkin on löytökissa. Tosin ihan vain mailta ja mannuilta meille otettu, ja laajoista etsinnöistä huolimatta ei reppana löytänyt omistajaansa. Metsittyneestä olemuksesta ja luonteesta päätellen oli ollut jo kauan ulkona. Pää oli jäänyt pieneksi, hampaat puuttuu melkein kokonaan ja nekin vähät mitä on, niin on katki, ja oli arka ku mikä. Vuoden jälestä pään ja vartalon epäsuhta korjaantui ja luonteeltaan neiti on rennompi, silitellä ja sylitelläkin saa vähän :) ihana kamu saatiin meidän paksumakelle, ihana rakas pissiessu <3

Varjosudenhetki
12/13 | 

Tuli vesi silmiin, pieni ressukka! :/ Onneksi sillä on kaikki nyt hyvin.

Piper
13/13 | 

Pistää vihaksi kun miettiikin mitä ihmiset tekevät viattomille eläimille, ei tuota oikeuteta millään! >:( Mummini kissalta oli myös leikattu viikset KASVATTAJAN toimesta! Siis kisssan tärkein tuntoaistiväline! Saisi kyllä leikata noilta pelleiltä sormet, niin katsotaan kuinka arki sujuu sen jälkeen, pah!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
Kesäkuu