Eilen valitin että näytän samalta koko ajan, velttoilen samoissa kaavuissa päivästä toiseen. Mutta jotain sentään saan aikaiseksi; korujen käyttö. Olen jaksanut pitkästä aikaa kaivaa esiin rannekoruja, sormuksia, hiuspantoja ja muita härpäkkeitä piristämään mieltäni.

Sunnuntain illallisella työkaverisekamixporukan kanssa käytin jopa ihan väriä asusteissa! Huikeaa parannusta :D


e2

e2


e4

e4


e1

e1


e3

e3

Pukeutumismasis ei ole liian totaalinen, kun viitsi tehdä edes jotain.

Hui, iski tajuntaan tuossa Veeran soiton jäljiltä, että mehän lähdetään huomenna illalla Manchesteriin!! Jee! Tai siis jos lähdetään, jos ei tule hässäkkää noiden tukilakkohommeleiden sun muiden kanssa. Parempi varmaan olla hihkumatta etukäteen, ettei pettymys ole liian suuri jos käykin huonosti.

Kommentit (17)

Pirre
1/17 | 

Hei, mitä tuo kynsilakka on? H&M:llä on aikalailla saman näköinen lakka! Kiva väri näin talvella/joulun aikaan, ja näyttää tosi kivalta varsinkin mustien, valkosten ja maanläheisten ruskean ja vihreän sävyisten vaatteitten kanssa!

3/17 | 

toivottavasti pääsette matkaan! harmittaa kaikkien niiden puolesta, jotka eioo päässyt reissuilleen lähtemään, kun tietää paljonko se ottaa päähän :D nimimerkillä tunisian matka peruunuti erään nimeltä mainitsemattoman tulivuoren takia...

Hellevi
4/17 | 

Peukut pystyyn että päästään ilmaan!

Muuten täällä jää Ranska väliin. >: Ärsyttää kun keväällä oli se tuhkapilvikatastrofi joka sotki ne suunnitelmat, nyt tämä: seuraava yritys on varmasti taas katastrofi jonkun possuinfluenssan takia. :D

Chatte
10/17 | 

^^ Taisinpa pistää tyhjän kommentin tulemaan, voit kyllä sivuuttaa sen täysin. :D

Mutta sellaista asiaa olisi, että voitko tehdä postauksen, jossa kertoisit käyttämistäsi kosmetiikkatuotteista ja meikkaustavoista tms...? :)

13/17 | 

Toivottavasti tosiaan pääset matkaan. Tällä hetkellä lumi tuntuu olevan ongelma aika monella suunnalla. Saksassa on kenttiä suljettuna, samoin Englannissa. Jotenkin outo vuosi... tuhkaa, lakkoja, lunta.

Hiipi
17/17 | 

Mullakin on tuo sama sormus, se on ihanan värinen ja upean kokoinen!

Hyvää matkaa!

maria
18/17 | 

Mahtavaa! Olisiko mahdollista saada jotain matkavinkkejä sitten kun olet taas kotiutunut? Olen itse myös lähdössä Manchesteriin tammikuulla, ja olisi oikein mukava kuulla mitä siellä kannattaisi tehdä/nähdä :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012