Näytän siltä kuin ilma ulkona, harmaalta ja synkältä. Mutta kuten edellisessä postauksessa mainitsin, minulla on tapana laittaa asuun mukaan aina jotain naisellista. Tällä kertaa pitsi teepparin helmassa riittää tekemään farkut ja T-paita -yhdistelmästä minun näköiseni :)


Nämä nappisaappaat ovat New Yorkin tuliaisia.

Kommentit (11)

Maikki
1/11 | 

Matkakuume alkaa yltyä jo sietämättömiin lukemiin, etenkin kun tuliaisina voi olla noin ihania kenkiä:)!

Miina
6/11 | 

Eiiih, miksimiksimiksi kun minä näen täydelliset (ja kohtuullisilla koroilla varustetut!) saappaat niin niitä on vähän turhan vaikea saada itselleen? Ilmoitathan jos joskus kyllästyt noihin ;)

Maria
8/11 | 

Ei liity nyt postaukseen mitenkään (ja olen uskomattoman laiska kommentoija anyway, vaikka luenkin sekä Vaatehuonetta että Liikkistä..), mutta ostin tänään ihka ensimmäiset Parikkani viimeisen yliopistovuoden käynnistämisen kunniaksi. Onko kovin väärin haluta jo seuraavia..?

AnnaAusseista

Varo vaan, ittekki hankin viattomasti ihan vaan yhdet ja nyt kaapissa on kymmenisen paria. Ups...

Hannis
10/11 | 

Nyt rakastuin täysin noihin sinun nappisaapikkaisiisi!!!! <3 Yksi syy lisää haluta New Yorkiin, siellä tuntuu olevan niiin upeita kenkiä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012