Lennossa kasatusta vaatekerrasta tuli yksi koko syksyn lemppareistani. Onnistuin vahingossa yhdistämään samaan asuun taftia, samettia ja sifonkia. Kerroksellisuus ja eri materiaalien yhdistäminen tuo joka kankaan paremmin esille, etenkin kun hame oli tummansininen eikä musta. Ei sillä, etteikö mustaa mustallakin sopisi tähän marraskuiseen harmauteen varsin hyvin. 

Jakku: Zara / Hame: H&M / Toppi: kirppis / Koru: Kalevala Koru / Saappaat: Palmroth Original, saatu blogin kautta. 

Himmeästi hohtava sametti on yksi lempimateriaalejani, vaikkei sitä vaatekaapista paljoa löydykään. Mutta nämä valikoidut yksilöt, kuten tämä jakku, ovat siten entistä mieleisempiä. Sametti toimii niin muhkeissa verhoissa, vintage-henkisissä tyynyissä kuin vanhassa vintage-sohvassa sekä nojatuoleissa, ja kaikkia edellä mainittuja meiltä löytyykin sitten oikein kunnolla. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat