Kukkakuosi on ikuinen, tummuusaste vain vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Kesällä kaipaan kirkkaita värejä, mutta heti syksyn saapuessa alan etsiä vaaterekiltä tummempia sävyjä. Vuosikausia inhosin (ysärin jälkimaininkeja) kukkakuosia, kunnes löysin sen uudelleen ja nyt uskoisin että tämä ihastus on ikuista.
Sataa sataa ropisee, sitä olisi sitten kunnon syysmyrsky luvassa tälle viikonlopulle. Tarkoittaa sitä että aika korkata kynttiläkausi :) Hauskaa viikonloppua kaikille!

Kommentit (8)

No nyt on tuunaus tehty, kiitos vielä kerran inspiraatiosta ja ohjeista. Blogista voi käydä kurkkimassa lopputulosta ja lähtötilannetta.

heidi
4/8 | 

Voi ku kiva asu. Toi hattu on niin ihqu.
Meikä alkaa vast nyt lämmetä kukille vaatteissa. 90-luvulla kun oli trikoot kukkaa ja paitaa yms. Muistuu se karmeus... :) Sanaa hillitty ei vissiin pukeutumisessa tunnettu ja olihan ne karmeet hiihtarit (trikoot jalan alle menevällä kuminauhalla) myös... Oi niitä aikoja.

5/8 | 

Kysyin jo tuolla aikaisemmin että onko hame hiostava kun on tekonahkaa (tämä on varmaan sama vero modan hame).

Perhoneito
7/8 | 

Ihana hame (ja hattu :D )!
Susta inspiroituneena ostin kirppikseltä midimittaisen oikein runsaan nahkahameen ja päätin tuunata sen piparkakkureunaiseksi. Vielä en oo uskaltanu alottaa, mutta monta kertaa oon jo lukenu sen punaisen hameen tuunaispostauksen :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011