Edellinen kommenttiboxi alkaa olla taas täynnä ja kommentointi muuttumassa vaikeaksi, joten jatketaan kisaa vielä toisessa kommentiboxissa. Jos kommentoit jo edellistä postausta, ei tarvitse kommentoida uudelleen.

Arvonnassa on 4 kpl 35 euron lahjakorttia Olivia & Oscar verkkokauppaan.

Kisan aikana voimassa on myös alekoodi "Nelliina", jolla saa -20 % kaikista tilauksista.

Säännöt:

1. käy etsimässä Olivia & Oscar verkkokaupasta se asia(t), mihin lahjakortin tuhlaisit.

2. linkitä valintasi kommenttiboxiin, jätä nimimerkki ja sähköposti. Sähköpostisi ei näy muille kuin minulle.

3. vastausaikaa on tiistaihin 28.7. klo 24:00 asti.

HUOM! joudun todennäköisesti hyväksymään lähes kaikki kommentit käsin, joten älä ihmettele jos kommenttisi ei heti näy! Hyväksyn kommentteja muutaman kerran päivässä.

Onnea kisaan :)

Kommentit (112)

Kummastelija

Ei tuommosta päivämäärää oo! Tai ainakaan tänä vuonna ei tiistaita 28.7 oo olemassakaan :)

Ensinnäkin mekothan eivät ole koskaan tuhlausta =D =D Valinta oli todell vaikea suuremman luokan mekkohullulle, mutta koska olen hulluna myös liilaan ja tämän mekon voisin laittaa syksytllä häihin, töihin ja baanalle niin lopulta tämä vei voiton :) Saman mekon voisin laittaa myös joulukuussa valmistujaisiini, jos nyt ikinä valmistun =D

JohannaH

Tekisi mieli käyttää lahjakortti tähän ihanaan vaaleanpunaiseen mekkoon http://www.oliviaoscar.com/fi/tuotteet/naiset/mekot/mekot/vaaleanpunaine... mutta tilasin juuri mekkoja toisesta nettikaupasta, joten voi olla, että mekko-ostoskiintiöni on hetkeksi täynnä nyt, joten on valittava jotain muuta.

No, sehän ei ole vaikeaa!

Toinen suosikkivaatteeni ovat pitkät hameet, ja oranssi on ihana väri, joten valinta on selkeästi http://www.oliviaoscar.com/fi/tuotteet/naiset/hameet/oranssi-hame.html

Loput lahjakortista käyttäisin laukkufriikkinä varmaankin laukkuun, ja koska pidän kangasmateriaalista ja punaisesta väristä, niin eiköhän se olisi tämä ihanuus! http://www.oliviaoscar.com/fi/tuotteet/naiset/laukut/punainen-laukku.html

Mimie

Ääk, kerrankin pakko osallistua arvontaan kun oli näin hyvä ajoitus ja tarve = luen ekaa kertaa reiluun viikkoon blogeja kesälötköilyn takia ja pian olisi häät jonne vieläkin etsin mekkoa! Tahtoisin pistää päälleni jotain jolla miehen silmät tippuvat maahan asti, ja tästä seuraavasta linkistä löytyi laihdutusurakan jälkeen jotain mielestäni kropalleni sopivaa :)

http://www.oliviaoscar.com/fi/tuotteet/naiset/mekot/juhlamekot/musta-juh...

Lisäksi voisi panostaa uuteen koruun.

Onnea kummitädille!

O.

Ihana verkkokauppa! Tykkäsin siitä, että vaatteiden esittelykuvat oli otettu persoonallisella tavalla. Sivut meni kyllä kirjanmerkkeihin, aioin vierailla muutenkin kuin shoppailemassa - kattelemassa kuvia ja hakemassa inspistä. :)

Käyttäisin lahjakortin mekkoon. Oli vaikea valita vain yksi, mutta tämä valloitti sydämeni :D

http://www.oliviaoscar.com/fi/tuotteet/naiset/mekot/mekot/mekko.html

Mekkoon kaveriksi ostaisin tämän käsikorun

http://www.oliviaoscar.com/fi/tuotteet/naiset/korut/kasikoru.html

..ja yhdistäisin mekon samantyylisiin mustiin tai konjakinruskeisiin korkkareihin. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013