Meidän pikku karvarasa täyttää tänään kunnioitettavat 10 vuotta. Paljon onnea Nöpö!


Ei tunnu paljon kissaneitoa ikä painavan, sen verran fiiliksissä juostiin taas eilen talon portaikossa. Tosin Tampereelle paluun jälkeen se paineli suoraan ikkunalaudalle lempparipaikalleen ja nukahti siihen loppuillaksi :D rankka bilereissu ihan selvästi.

Kommentit (19)

Minna
1/19 | 

Paljon onnea ja rrrapsutuksia Nöpölle! Meidän karvahanuri täyttää tänä keväänä myös 10 v, synttäribileet siis tiedossa täälläkin :)

atomi
2/19 | 

Onnea ja ihania kissanpäiviä toinen mokoma lisää Nöpölle! Olet kyllä niin hurmaava kisuli.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
8/19 | 

Valitettavasti ei saa, sillä Nöpö on allerginen usealle eri heinälle ja koivulle yms. eli pysyy täysin sisäkissana että voidaan minimoida rassukan iho-oireet. Valjaissa voi aina silloin tällöin kokeilla ulkona olemista, mutta sittenkin saa olla tarkkana ettei se ala rapsuttamaan itseään verille.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Elina
9/19 | 

Nöpölle myöhästyneet onnittelut, meidän kisu-aprillipilat viettää tänään 5-vuotissynttäreitään! :>

Jonanna
12/19 | 

Onnea Onnea ISOSTI Nöpölle =) Nyt herkkuja lahjaksi päivän kunniaksi! Meidän Mörkö olisi 27.3 täyttänyt 10v myös, mutta sen sisäelimet lopetti toiminnan jo viime keväänä ja piti sitten lopettaa :( Sen sijaan Rölli vielä porskuttaa tuossa, se täyttää kesäkuussa tuon 10v :) Sitkeä sissi ollut tuo teidän Nöpö, muistellen mitä oletkaan kertonut siitä.

Viivitys
17/19 | 

Onnea Nöpölle! Ihanaa, että olette ostaneet hänelle synttäreiden kunniaksi portaikon, jossa kaahailla ja pysyä kunnossa vielä seuraavat kymmenen+ vuotta :oD!

RiPa
18/19 | 

Onnittelut Nöpölle nuorelle neidolle! :)
Meidän kisu eli iloisesti 18v asti, eli vielä paljon vuosia edessä.

Minttu
19/19 | 

Onnea karvahanurille! Nöpö on ihku!

Saako Nöbsteri muuten uuden kodin pihalle jonkinlaisen ulkoiluhäkin? Mä niin unelmoin omasta pihasta ja ulkoiluhäkistä, kun lasitettu parveke tuntuu hiin kliiniseltä. Ja valjasteluun ei ole kuitenkaan niin paljon aikaa kuin kissoilla olisi haluja. Eli jos saa, niin bloggaa ihmeessä siitäkin! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
Lokakuu