Poikettiin eilen ystäväpariskunnan synttäreillä Tampereella koko perheen voimin. Sateinen ja harmaa iltapäivä kului oikein mukavasti kahvipöydän ääressä, ja Annillakin oli monta kivaa syliä missä istua. Tyttö otti pitkät nokoset ystäväni sylissä ja oli melkein outoa että minulla ja Sakulla oli molemmilla kädet vapaana samaan aikaan! Sitä on oppinut viimeisen 3 kuukauden aikana tekemään kaikenlaista yksikätisenä ja jotain selvästi puuttuu jos käsissä ei ole kuuden kilon vauvaa samalla kun imuroi, syö tai lukee päivän lehden :D Habakin kasvaa kovin näppärästi tässä samalla.


Laitoin ylleni Lindexin Holly & Whyte -malliston väljän pallomekon, Minna Parikan punaiset kiiltonahkanilkkurit ja Jimmy Choo for H&M laukun.
Ystäväni kengät halusivat mukaan asukuvaan ^^ Oikeasti minäkin tarvitsisin tuollaiset säätä kestävät kävelykengät mutta en ole saanut vielä aikaiseksi. Korkkareita on paljon kivempi ostaa kuin arjen käytännöllisyyksiä.

 

Kommentit (7)

tuulia

Kiitos ! :D Yhen takin omistan H&H ja siitä oon kyllä pitänyt. Täytyykin tutustua kenkävalikoimaan vähän tarkemmin.

hop
2/7 | 

oletko kokeillut tai harkinnut kantoliinaa? Sillä saa lapsen viriteltyä tuohon vatsaa ja rintaa vasten, kädet pysyy vapaana :)

tuulia
5/7 | 

Heips, tiedätkö minkä merkkiset ystäväsi kengät ovat ? Ovat juuri sellaiset, että voisin ne itselleni kelpuuttaa :D

6/7 | 

Hei, ihan loistavat säätä kestävät kengät kävelyyn löytyvät Sieviltä. Ja bonuksena ovat Suomessa tehty. Vai haaveiletko ennemmin kävelykengistä ;) Suosittelen käymään Ideaparkissa Sievin liikkeessä joka tapauksessa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011