Me poikettiin tänään Annin kanssa ystävän pojan 1v. synttäreillä, ja kun olin koko viikonlopun heilunut puutarhassa likaisissa työvaatteissa, oli suorastaan taivaallista pukea ylle mekko. Kontrasti mullalla kuorrutetuista lökäpöksyistä punaiseen H&M:n mekkoon oli aikamoinen ja myös erittäin tervetullut.

Punainen on lempivärini, tai oikeastaan se on voimavärini. Saan loputtomasti hyvää energiaa kirkkaanpunaisesta niin vaatteissa, kengissä kuin huulipunassa. Pikku juttu, mutta se oikeasti toimii.

Mekko on oikeasti off shoulder -mallia, mutta käytin sitä silti hartiat peitossa. Kesemmällä sitten olkapäät näkyviin.

En tiennyt että tälle päivälle oli luvassa sadetta ja kaatosadetta, joten ihan hyvin tuli ajoitettua puutarhahommat. Auringonpaisteessa oli niin paljon kivempi duunailla. Minulla on kesän varalle aikamoisia visioita meidän pihan suhteen, saa nähdä mitkä suunnitelmat pääsevät lopulta toteutukseen asti. Lue: mihin taidot riittää :D

Kommentit (2)

Hm
1/2 | 

Siis onko tuo se sama mekko, jota olen kauhistellut paikallisen henkkamaukan ikkunassa, että "onpa järkky, kuka nyt tuollaisen ostaa, ihan kamala"... Ja sä saat sen näyttämään hyvältä, vau! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011