Kyllä, tämä on minun juttuni. Onpahan äärimmäisen ilahduttavaa löytää uusi kiva elementti omaan, jo melko vakiintuneeseen, tyyliini. Tästä on kiittäminen Vero Modan myyjätär Elisaa, joka ehdotti minulle ensimmäisenä napapaitaa, joka ensi järkytyksen jälkeen tuntuikin heti omalta. Olisi varmaan syytä käydä useammin vieraan ihmisen "stailattavana", vaikka kuinka viihtyisi omissa vaatteissaan. Eikä tule kalliiksi tämä innostukseni, koska sitä voi ottaa vaikkapa sakset kauniiseen käteensä ja muotoilla jonkun vanhan T-paidan uuteen uskoon. Tässä osana asua kirppisbongaukseni Poola Katarynan teeppari, jota eilen ehdin jo blogissa vilauttaa.

f3maalis14Paidan väljä mitoitus takaa sen, että vaikka olisin millainen pallero kesällä, se mahtuu aivan varmasti. Taputtelen täällä itseäni selkään täydellisestä kirppislöydöstä.

Alan pikku hiljaa uskoa että ehkä se vanha mintunvihreä suuri antiikkisenkki osuu sittenkin tielleni tänä vuonna (halvalla luonnollisesti), koska eihän nyt näin hyvää kirppisputkea sovi katkaista. Ja koska oikeasti tarvitsemme talon olohuoneeseen senkin... joskus olisi vaan helpompaa olla sellainen sisustaja, että kelpuuttaisi huonekalukauppojen uudet kalusteet. Silloin voisi vain mennä ja ostaa, eikä käyttää vuositolkulla elämästään täydellisen vanhan (ja edullisen) aarteen metsästykseen. Mutta toisaalta löytämisen ilo on itselleni parasta huumetta, olkoonkin että ruokapöydän antiikkituoleja on vasta 4 kappaletta, joista toisen parin löysin viime vuonna, ja toisen parin 4-5 vuotta sitten. Elän toivossa että viimeiseen kahteen täydelliseen tuoliin ei kulu 4-5 vuotta. Mutta tavallaanhan tämä hulluus on harrastus, johon käytettyä aikaa ei voi pitää tuhlauksena. Harrastan aarteenmetsästystä, how cool is that :D

Kommentit (24)

1/24 | 

Wau, harva raskaana oleva pukeutuu tiukkaan hameeseen, näyttää superhyvältä. Näissä kuvissa vatsa todellakin häviää jonnekin, ehkä tuo paidan leikkaus ja musta alaosa vain imaisevat sen piiloon.

Titu
2/24 | 

Ihana raskaustyyli, kiva ettei kaikki mammat pukeudu tunikoihin ja kaapuihin :D Ja toi kanipaita on kyllä niin söpö :)

Pesunalle
3/24 | 

Itse olen tehnyt muutaman maailman parhaan löydön vanhempieni varastoista. Muun muassa mintunvihreä työpöytä sekä isoisäni tekemä ruskea kirstu! :D Juuri kyselin huolestuneena poikaystävältä että ei kai sitä haittaa omituinen sisustustyylini, mutta taivaankiitos hän sietää minun outoa tyyliäni. :D

se ex-miehelleen keikistellyt
7/24 | 

Antiikkituoleista en tiedä, mutta täydellinen senkki saattais löytyä huutokaupasta. Kaikissa hinnat ei nouse pilviin.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
11/24 | 

Oikein osuva nimi teepparille :D

Voisi maalatakin ilman muuta, mutta maalaamalla hieman katoaa se vanhan kalusteen hurmaavuus, enkä lämpiä "kulutetuksi tuunatuille kalusteille" eli missä ajan patina tehdään itse. Kauheen hankala nainen kyllä tässä mielessä :D kelpuuttaisin myös tummanruskean vanhan senkin, kunhan se olisi riittävän kepeän näköinen, tiedän kyllä jos sellainen osuu eteen. Mutta elättelen silti toiveita että joskus se mintunvihreä vanhus löytyisi :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Musta on aina ihana kuulla että joku (muukin) on tuota mieltä huonekaluista! Vanhojen kalusteiden kohdalla maalaaminen yleensä tuhoaa sekä kalusteen rahallisen arvon että sen antiikkiarvon. Itseäni aina harmittaa nähdä näitä valkoiseksi tai muka-vanhannäköiseksi tuunattuja kalusteita. Jos ne eivät saa näyttää siltä kuin ne ikänsä puolesta näyttävät, pitäisi sitten ostaa uutta.

12/24 | 

Hihii, mää nimitän tuota paitaa nörttipupupaidaksi (http://hosuli.blogspot.fi/2013/12/norttipupupaita.html). Vaatekaappini aatelia. Mainio kirppislöytö sun tapauksessa siis! Mätsää kivasti siihen mintunvihreään senkkiinkin sitten. :) Ehkä riittää, jos löydätte sopivan mallisen senkin, jonka voitte maalata/maalauttaa...? Sehän vähän helpottaisi urakkaa. Onnea aarteenmetsästykseen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012