Suhattiin kaupungilla maailman kauneimmassa talvisessa auringonpaisteessa, ihan mahtia! Piristyn heti, kun aurinko näyttäytyy. Ja Oulu on niin nätti kaupunki. Sain pandahatulla yhden miehen purskahtamaan nauruun :D pitää alkaa keräämään ilopisteitä!

v2
v2
v1
v1

Meidän Nöpö on ihan kajahtanut. Kissa on kuin pentu konsanaan, niin hirveä draivi päällä ettei mitään rajaa! Nöpö löys eilen saunan ensimmäistä kertaa ja sinnehän se jumittui sitten niin pitkäksi aikaa, että sauna kylmeni :D saunakissa.

Argh edessä on piiiitkä ja jäinen automatka takaisin Tampereelle. Teleporttaus wanted!

Kommentit (22)

Hih, tulee teiän Nöpöstä mieleen meiän koira Jekku (tai asuu vanhempien luona, silti se on myös mun vauva). Herra on 8- tai 9-vuotias ja käyttäytyy välillä kuin pahainen pentu! Tämä ei tosin liity mitenkään vuodenaikaan, kesät ja talvet samanlainen :D

Sama juttu oli meiän edellisellä koiralla, Jamilla. (Kuollessaan 16-vuotias.) Ennen Jekkua huomas selkeesti, että ikä rupee painaa, mutta kunhan Jekkunen tuli ja toi 1-vuotiaan tarmonsa meille, Jami nuortu silmissä ja rupes juoksemaan ihan eri tavalla! Välillä piti ihan pidätellä ja rauhottaa, ettei satuttais itteensä, sen verran kovaa menivät :) ♥

Suvi

Ajattelin jo että tulee postaus kuinka kylmä täällä oulussa on :D Mutta eihän täällä pakkasen puolesta kylmä ole vaan se tuuli.. Kiva kun viihdyit kissoineen kaikkineen :)

Oj että tulee ikävä Ouluun kun vain vilauksenkin näkee valkoista sillankaidetta :D Asuin lukion jälkeen siellä 2 1/2 vuotta ja minusta tuli siinä ajassa ihan oululainen. Tosin olen kyllä sitä mieltä että kesällä se kaupunki vasta oikeasti herää eloon. En koskaan ymmärtänytkään niitä opiskelijoita jotka viettivät talvet kaupungissa ja lähtivät kesäksi pois. :)
Meilläkin erityisesti toinen kissoistamme rakastaa nukkua saunassa. Mukavan rauhallinen ja lämmin paikka.

Eerika

Ah, sun pandahattus on niin ihana! Kelpais mullekin, ja näyttää lämpimälle :) Tuli Nöpöstä mieleen, että vanhempien vehnäterrieri on koko ikänsä käyttäytynyt kuin pentu eikä siitä kyllä millään arvaisi iän olevan 8 vuotta... :)

Kirsi

Oooi, tuo sinun takkisi on juuri sellanen mitä oon etsinyt jo pitkän aikaa!:D Mistäs olet löytänyt?:)

Kaoka

Kissat on ihan kahjoja. Vähänkin jos maisema vaihtuu (tai ihan vaan kotona vaihdat jonkin huonekalun paikkaa...) niin ollaan ensin pari sekuntia avoimen järkyttyneitä muutoksesta ja sitten alkaa se heikkopäinen juokseminen :D

Varjosudenhetki

Aika ihana pipa tosiaan!
Laiskana naisena ajattelin ommella kissapipon fleesestä, kutomisen sijaan. Hmm, pandapipokaan ei olis hassumpi...<3

Ompas siellä kylmän näköistä ja suht paljon lunta. Täällä Manchestersissa alkaa kelit olla nollan paikkeilla ja tuli yksi yö luntakin, mutta se nyt ei oikein tuppaa pysymään maassa täällä. Ihana toi pipo!

Melon Marmalady

Kiva kun viihdyt täällä oulussa :) itsekin oon täällä jo 10 vuotta asunu eikä kyllä mitään halua lähteä pois.
Btw toi pandahattu on YLISÖPÖ! :)

tsipe

ooh, olit tänään oulussa! :O itsekin olin shoppailemassa, olisimpa tajunnut bongailla :)

beep

Haha oot kyllä ehkä ainoa jonka oon "kuullut" sanovan Oulua kauniiksi :D VARSINKAAN talvella. Mut kiva että viihdyt!

2000yearsontheplanet

meijän kissa on aina talvisin tuolla saunomassa. :) sitten vielä lattialämmityksen kun on ni siellä laatoilla mammii.

Sazu

hahhah, tajusin juuri miks ihmiset purskahtelee nauruun ton pipon nähtyään. sehän näyttää siltä kuin se yrittäis syyä sun pään! :D

Maija ja Make

No russun russun... pääsitte sentään puolella siitä ajomatkasta mikä meillä oli. Tosin eilen meni vaan 10 tuntia kun ei pysähdytty kun kaks kertaa. wuhu. p.s. sakun nakuilukuvat pois verkosta. Järkyttää tuommoinen aamutuimaan... xD

Hensku

Piti hieraista silmiä kun näin tuon kuvan etusivulla, ootte ollu ihan hoodeilla :D Asun tuossa vieressä ja useemman kerran päivässä tulee ylitettyä tuo silta koirien kanssa. Oispa ollu hauska törmäillä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012