Melkein menee kiinni. Tästä uusi muotivillitys, takit joita ei napiteta vaan vyötetään. Vähintään yhtä tarpeellinen kuin 2000-luvun alun napamalliset toppatakit.


Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (3)

MariaL
1/3 | 

Näyttää just hyvältä noin. Onneksi säät suosii avoimia takkeja ja ohuita kerroksia. Muistan että itselläni oli masun kanssa välillä törkeen kuuma pakkasellakin. Oot kaunis!

3/3 | 

Vaikka tähän onkin tultu, on hyvä jos tarkenee edes omissa vaatteissaan! Itse odottaessani nuorinta en enää meinannut mahtua helmi-maaliskuussa omiin takkeihin. Postilaatikolla käydessä (teki kyllä mieli laittaa muuallekin) kuljin miehen XXL-koon toppatakissa. No, voit kuvitella kuinka kauniilta se on näyttänyt, kun ite on lyhyt kuin lapsi, ja toppatakki suuren suuri. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012