Costumelta lähetettiin terveisiä että tulevana sunnuntaina 30.3. Tampereen Koskariin rantautuu Tähtistailaajakiertue klo 15, ja päivää aikaisemmin lauantaina samaan aikaan samat systeemit Turun Skanssissa.

Jaa mitä? Suomessa on valtava määrä muodista kiinnostuneita, jotka odottavat tilaisuutta päästä näyttämään kyntensä ja oman näkemyksensä alan ihmisille. Nyt olisi sitten se hetki, kun kannattaa yrittää. Jos muotiala kiinnostaa, tämä voi olla sinun juttusi.


Kisan idea on löytää uusia kykyjä Suomen muotimaailman tähtikartalle. Koko kolmivaiheisen kisan voittaja pääsee stailaamaan Costumen muotipalstaa, saa mentorointia potentiaaliselle uralleen Costumelta ja tietty tuotepalkintoja. Tuomaristossa istuu Costumen päätoimittaja Sanna Sierilä, stailaaja Teri Niitti ja muotikuvaaja Nina Merikallio.

Sunnuntain alkukarsinnassa kokelaat tulevat esittäytymään tuomaristolle itse stailaamissaan asuissa, ja vähintään kolme kisaajaa pääsee tämän perusteella etenemään semifinaaleihin. Eli kaikki peliin sunnuntain päivän asuun ;)

Muista ennakkoilmoittautuminen esikarsintaan tämän linkin takaa KLIK! Samasta osoitteesta löytyy myös tarkemmat lisätiedot kisaa koskien. Katsomaan voi ilman muuta tulla ihan muutenkin, tapahtuma on ilmainen. Minä saatan olla harmi kyllä kaulaani myöten tapettisuikaleissa vielä sunnuntainakin, joten en välttämättä ennätä itse paikalle kisaa katsomaan, mutta tsemppiä kaikille osallistujille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012