Kun Iittalan Taika-astiasto tuli markkinoille, tiesin heti, että se on minun keräilysarjani. Taika on saanut vuosien saatossa astiakaapissa seurakseen myös Satumetsää ja Tanssia, sillä jostain kumman syystä fantasiakuvitetut astiat sopivat yhteen vaikka aiheet ja väritykset ovatkin erilaisia. Ehkä Klaus Haapaniemen kuvissa on tarpeeksi samankaltaisuutta, että homma natsaa. 

Tämä on Taika-sarjan 10-vuotisjuhlavuosi ja sen vuoksi Iittala on julkaissut erityisen juhlamukin. Tämä keräilymuki on ihan poikkeuksellisen upeasti koristeltu, sillä kuvioinnit jatkuvat mukin sisälle ja korvaan. Oli ihan selvää, että ostin tämän itselleni kun poikettiin Iittalan Lasimäellä. Mukia on myynnissä vain tänä vuonna.

Mutta vaikka kyseessä on keräilymuki, meillä tämä kaunotar pääsee käyttöön. En halua hillota kauneimpia esineitä kaapissa, vaan nautin niistä mielummin vaikka ihan vain arkisena kesäpäivänä. Puutarhakahvit maistuvat taatusti paremmalle upeasta kupista!

Onnea Taika 10 vuotta :)

Kommentit (3)

paulii
2/3 | 

Ihana muki! Ääh, mun "taikamukihylly" on niin pullistelevan täynnä, että yhtään siihen ei enää mahtuisi, mutta pitäisikö silti sortua kotiuttamaan tämä kaunokainen...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010