Heti kun olin kirjoittanut muutama päivä sitten Iittalan Taika-sarjan uudesta tulokkaasta, Siimeksestä, tuo kantiksille nyt jo myynnissä oleva 0,4 l kahvikuppi tuli vastaan Ideaparkin Iittala-shopissa. Saatoin lipsahtaa kassalle... Mutta on se hieno! Ja sopii hyvin yksiin myös perus Taika-lautasten kanssa. 

Huomasin vasta valokuvasta, että tarra oli vielä kupissa kiinni. Hienosti maastoutuu kuvitukseen:

Kupille tosin kävi parissa päivässä niin, että Saku on ominut sen aamukahvikupikseen. Samaan tapaan, kuin minä tein Taikan juhlavuosikupille. Nyt meillä on sitten "nimikkokupit" molemmilla. Jotenkin käteni vain tarttuu aina yhteen ja samaan kahvikuppiin, en tiedä miksi. 

Kommentit (2)

Tarja L.
1/2 | 

Voi voi. Pakko kai se on käydä tuo hakemassa itsellekin. Niin ihana! En suostu aamukahviani enää muista mukeista juomaan kuin näistä Taika-mukeista. Riittävän isoja ja niin kauniita. Harvoin astioista innostun, mutta nämä on kyllä hurmanneet :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010