Onko Taikaviitan metkut nimistä Aku Ankan taskukirjaa olemassa vai mistä tuo nimi oikein putkahti mieleen. Taikaviitta oli lapsena suosikkini Milla Magian lisäksi (taikuus menee aina lentotaidon edelle). Oli lohduttavaa, että Aku oli edes joskus sankari ja onnistui tekemisissään. Mielestäni Aku kohdeltiin epäreilusti, oikeustajuni hälytti punaista melkein koko ajan sarjista lukiessani :D

Nämä Taikaviitta-kuvat on otettu pari viikkoa sitten, kun ei vielä ollut yöpakkasia ja villiviini oli täydessä syysvärissä. Meinasin jättää julkaisematta koko kuvat kun alkoi jo vähän hävettää, että sama keltainen hattu on aina päässä. Taas sillä on tuo sama hattu! Mutta sellaista se on, kun naisella on lempivaatteita, niitä käytetään paljon.
Keltainen hattu 4evö.

Kommentit (3)

katri
1/3 | 

Mut saa aina palaamaan sun blogiin about 7 vuoden jälkeenkin juuri se, että samoja vaatteita näkyy kerta toisensa jälkeen eri tavoin yhdisteltynä! Niinhän se menee meillä tavallisilla tallaajillakin, ja se on kaikkein inspiroivinta kun löytää uusia yhdistelmiä ainaisten farkut ja t-paitakombojen piristykseksi. Ostosblogeista taitaa kadota hohto aika nopeasti, enkä ainakaan itse jaksa niitä seurata.. Eli terkut täältä pitkäaikaiselta lukijalta joka ei ehkä koskaan ennen ole kommentoinut, että jatka samaan malliin :)

Rimmu
2/3 | 

Kiva kun julkaisit kuvat. Keskimmäinen on huikean ihana. Hatun nauha, huulipuna ja villiviinin punaisuus natsaa niin kauniisti.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011