Viime sunnuntain punavalkoinen asu kokonaisuudessaan tulee tässä. Zaran valkoinen reikäkuvioitu hame vaatisi oikeastaan parikseen kunnon korkkarit että välttää tuon helman pituuden luoman tanttaefektin, mutta koska tiesin että luvassa on vähän maastokävelyä niin laitoin matalakantaiset Parikat. Ei tarvitse vielä tukehtua nauruun, tarkoitan maastokävelyllä vain hiekkatietä ja vähän metsäpolkua Visavuoressa ;)

Käytiin Veturimuseon lisäksi Visavuoressa kahvilla, koska sinne ei ole kuin 10 minuutin matka meiltä ja miljöö on niin huikea, että kannattaa ajella muutama kilometri kahvinsa perässä. Ja nyt myös tiedän että Visavuoren kesäkahvilasta saa parasta New York Cheesecakea mitä olen (Suomessa) koskaan syönyt joten... Voitte uskoa että tämä on juustokakkufanaatikolle melkoinen juttu, että sanon näin :D Visavuoren Valimokahvio on tällä hetkellä juustokakkulistani kärjessä.

Olen kirjoittanut paikasta ennenkin, mutta Wikströmin ateljeesta ja kotitalosta on pakko mainita vielä kerran. Menkää piipahtamaan, pelkästään ne talot ja puutarha ovat niin hienoja että hiljaiseksi vetää. Puhumattakaan sisätiloista.


Kommentit (7)

1/7 | 

Kannatetaan! Itsekin olen muutamaan otteeseen Visavuoressa käynyt ja voin kertoa, että on yksi lempparipaikoistani taiteilijoiden kotimuseoista. Erittäin toimiva museo-kahvila-miljöö kokonaisuus. <3 En ole tosin käynyt nyt katsomassa tuon ateljeen uudistettua näyttelyä, pitäisi laittaakin se vierailulistalle. Jyväskylästä on tosin hieman pidempi matka kuin 10 minuuttia, mutta onneksi anoppi asuu Valkeakoskella.

DragonFly
4/7 | 

Käväisin itsekin vihdoin(!) Visavuoressa tänä kesänä, ja suosittelen osallistumaan opastetulle kierrokselle, jos vaan mahdollista. Tuntuu, että talosta ja sen tarinoista sai enemmän irti ja huomasi kaikkia pieniä yksityiskohtiakin oppaan opastuksella... Ja ei todellakaan ollu mikään tylsä luento, vaan mukaansa tempaava ja hauska kierros, jonka aikana aika vaan hävisi johonkin ; )
" Yleisöopastus "Visavuoren tarinoita" joka päivä klo 12. Kesto noin 45 minuuttia. Opastukselle pääsee pääsylipun hinnalla (8/6/2 €)"

Ja se kahvila...aah! Paitsi juustokakku, niin myös korvapuustit on aikalailla täydellisiä, namsk!

Visavuori Kahvilapalvelut
5/7 | 

Tervehdys Visavuoren kahvilapalveluista,

järjestämme yksityistilaisuutena häitäkin, mielellämme, kahvilan tilat tosin rajalliset.

27 henkilöä häätilaisuudessa on maksimi kapasiteetti mihin kahvilan tilat taipuu.

Kiinnostuneet voivat yhteyttä ottaa seuraavasti,
osakeyhtio@kaislainvest.fi

Marika
6/7 | 

Hellureii! On niin näyttävä paikka, että pakko tiedustella järjestetäänköhän tuolla ollenkaan yksityistilaisuuksia? Rakastuin noihin maaleihin, olisi ihana paikka pikku häille!

Tiia
7/7 | 

Moikka! Mulla on ihan aiheeseen liittymätön kysymys, elikä: Sulla kun oli muistaakseni jotain selkäongelmia (?) ja harrastat roller derbyä, eikö niin? Miten nämä kaksi asiaa siis toimivat yhdessä? Itselläni on alaselässä välilevyn pullistuma, ja olisin roller derbystä kovin kiinnostunut. Mutta jos täytyy pelätä että pelikentiltä päätyy ruumishuoneelle, niin ehkä koetan jotain muuta lajia :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011