On se vaan metka tämä Suomen kevät, kun ensin ihmetellään maasta puskevia tulppaaneja ja seuraavana päivänä saa taas lunta tupaan! Olen jo pakannut toppatakit vintille, mutta pessimistisenä kelien suhteen jätin kuitenkin villakangastakin helposti saataville. Selvästi kannatti...

Etuhiukseni ovat oiva osoitus siitä, ettei välttämättä kannata suihkuttaa Silver-kuivashampoota harjoittelematta etukäteen :D en ihan ymmärtänyt, että Biozellin tuotteesta tulee oikeasti väriä, ja toki suihkutin liian läheltä. Onneksi tilanne ei ole pysyvä kun kyseessä on pelkkä kuivashampoo. 

Tulipahan vedettyä vielä yksi kierros talvivaatteilla, mutta jokohan tämän päivän jälkeen saisi nahkarotsin takaisin...

Kommentit (2)

Rhia
2/2 | 

Tykkään näistä kuvista ihan hirveästi. Hiusten ja mekon väri sulautuu lumimaisemaan ja takki on upea väriläistä kaiken keskellä. Kuin karpalohillo vaniljajäätelön päällä. Niin täydellistä!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat