Monella meistä on vaatekaapissamme pari sellaista vaatetta, joista saa aina kehut ventovierailta. Tämä takki on omalla kohdallani juuri sellainen. Menen tällä mihin tahansa, niin tuntemattomat pysäyttävät, ja kysyvät mistä se on. On oikeastaan aika hauska, että takki on löydetty ketjukauppa Zaran jämäalerekistä, eli se on vaate jota kukaan ei halunnut ostaa. (Näitä oli ostohetkellä iso rivi mega-alessa.)

Myönnettäköön, että mietin aluksi itsekin pari kertaa, että miksi ihmeessä kiinnitin huomioni moiseen kummajaiseen. Onneksi sammutin järjen äänen, sillä nykyään tämä on yksi rakkaimpia vaatteitani. 

Lauantaina olin messuilla tällä asulla, ja ehkä johtuen astetta taiteellisemmasta asiakaskunnasta, minua nypittiin hihasta jatkuvasti. Anteeksi, mistä olet ostanut takkisi? Yksi teki ostotarjouksenkin :D 

Kommentit (7)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010