Olen varmaan yleisesti ottaen melko avarakatseinen pukeutuja. En ole kiinnostunut siitä, mitä muut ulkonäöstäni ajattelevat, koska isossa kuvassa sillä ei todella ole mitään merkitystä. Vaihtelen tyyliäni fiiliksen mukaan ja pukeudun miten huvittaa. Maailmaan mahtuu kaikenlaisia tyylejä, ulkonäköjä ja kokoja.

Tämän Zaran vaaleanpunaisen aamutakkimaisen loipakkeen kanssa pysähdyin kuitenkin hetkeksi pohtimaan, että kehtaanko oikeasti käyttää sitä. Yllätin itseni ajatuksella, koska yleensä en mieti kehtaamisia. Ilmeisesti tämä vaate ylitti jonkun henkisen kynnyksen :D Nythän kyseessä on kuitenkin yksi kaikkien aikojen lempitakeistani, joten ehkä lemppariaseman saavuttaminen vaatiikin vähän tunnetta mukaan. 

Takki: Zara / Mekko: kirppis / Laukku: Parikan Maxine, kirppis / Hattu: KN Collection / Kengät: Minna Parikka, kirppis

Luulen, että eräs TV-sarja ja Miss Fisher on vaikuttanyt tyyliini ikuisiksi ajoiksi. 

Mahtavaa aurinkoista ja lämmintä viikonloppua, nauttikaa ruskasta! 

Kommentit (11)

Kaisu
2/11 | 

Upea takki! Aina välillä se iskee, että kehtaako, tuttua etenkin täällä Pohjanmaan perukoilla. Olen miettinyt monesti, että olisko se helpompaa olla ja pukeutua ilman rajoitusta isommassa kaupungissa.

Ihanaa syksyä!!

Vierailija
3/11 | 

Siis tämä takkihan on aivan upea vaate, sellainen jota jäisin kadulla vilkuilemaan salaa ja miettimään mistä saisin itselleni samanlaisen (tosin minulle se ei varmaan sopisi, koska olen hyvin lyhyt ja kurvikas, mutta sinulle tuollaiset pitkät ja suorat linjat istuvat loistavasti). 

Vierailija
4/11 | 

Rakastin myös tuota tv-sarjaa niiden ihanien vaatteiden takia. Voisin hyvin kuvitella takkisi Miss Fisherin ylle.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011