Vaikka mieli on vähän musta ja tämä postaus kuuluisi oikeastaan Liikkiksen puolelle, haluan jakaa sinisen taivaan tämän kerran täällä. Ja esitellä uskomattoman khuulin 15 vuotta vanhan talviulkoilutakkini. Naisella on miljoona kevättakkia, mutta vain yksi talviurheiluun soveltuva 50 markan alennustoppis. Priorisointia nääs :D

Vannotan teille kaikille manselaisille, että jos aurinko paistaa, lähtekää kävelemään Nässylle kohti Siilinkaria. Ja ottakaa taskurahaa mukaan. Melkoista valohoitoa, ei vaan voi mörköillä tuollaisen reissun jälkeen.
Kävelyreitille voi lähteä esimerkiksi Mustalahden satamasta tai Lapinniemestä.Tuuli on luonnollisesti melkoinen jos sille päälle sattuu, eli kannattaa suojata korvat hyvin ja harrastaa kerrospukeutumista.

Tarvoin lumessa Soreleilla, ei ollut muutakaan vaihtoehtoa. Mutta hyvin toimi, pysyi pystyssä ja ei palellut. Joku kommentoi joskus vanhaan postaukseen että Lapissa vain junttituristit hiihtävät Soreleilla, ja minä aion liittyä tähän junttijoukkoon maaliskuussa ;D Talvilomareissua Sakun kotikunnaille Kolariin luvassa.

Kommentit (13)

Sara
2/13 | 

Ai hitsi, mua jotenkin kammottaa katsoa noita kuvia kun kävelette jäällä! Eilenkin kun käppäilin itse tuossa Hakaniemenrannassa, katselin vaan kauhulla jään poikki oikaisevia. Mä oon joskus suunnilleen 5-vuotiaana pudonnut järvessä jäihin ja mulla on siitä edelleen jotain alitajuntaisia traumoja enkä suostu astumaan jalallakaan jäälle. :D

mallu
3/13 | 

Haha mä ostin hmmm about kolme vuotta sitten uuden ulkoilutoppatakin (kun en sellaista edes omistanut) ja ostin sen Löytötexistä :D Halpa se oli ja lämmin, niin mitä väliä. Ja ei se rumakaan ole, vaaleanpunainen. Tein tuolloin harjottelua ja siellä mun ohjaaja kerran ihasteli, että ompa kiva takki, että mistä se on kun kaipasi itsekin pirteää takkia. En kehdannut myöntää, että mistä, vaan mutisin, että se on joku vanha, en muista :D

SPF
4/13 | 

Voi kun tuli ikävä vanhaan kotikaupunkiin noista kuvista. Rakastin yli kaiken talvista Näsijärveä ja jäällä tallustelua. No, onneksi pääsen viikonloppuna taas käväisemään kaupungissa, vaikkei aikaa varmaan jäällä lenkkeilyyn jääkään.

AGENTTTTI
7/13 | 

"vain junttituristit" särähti kyllä ikävästi silmään.

En nyt tiedä miten tosissaan tuon kommentin laittaja oli, mutta jos ei ollut pilkettä silämkulmassa niin huhhuh :D

8/13 | 

Ihana piristys heti tähän aamuun. Kiitos! Ihana hankimaisema saa jostain syystä aina mieltä vähän pirteämmäksi. Ja kuka välittää onko takki vanha tai kengät turistien, lämpö on pääasia :) Nautihan siis!

Lempi
9/13 | 

Voi,
Saat minut säännöllisesti kaipaamaan Tampereelle. Asun nyt kolmatta vuotta Lontoossa eikä paluuta ole kiikarissa, mutta blogissasi vilahtelevat, ihanasti lämmittävät kotimaisemani olisivat jo itsessään hyvä syy lukea bogiasi. Ellei se olisi kaikin puolin paras blogi muutenkin, siis.

M
10/13 | 

Hih, kyllä varmaan oli pilkettä vähän vaikka missä. Mie en vaan voi mitään sille, että nuo Sorelit näyttää ihan minun entisiltä tallikengiltä, jokka olit yltä päältä hevosenkakassa, aina ;D Ne kengät ostin jostaki rattastustarvikekuvastosta vuonna yks ja kaks ja ne kesti vesipesun (myrkytysveessä!) ja puhistu aina ko uueksi :) Lopulta varmaan 10 vuen jokapäiväsen käytön jälkeen ne menit pohjasta puhki! Semmosetko vielä jostaki löytäis niin ostasin heti! Nekki olit aika kalliit siihen aikaan, mutta tosiaan kestävät ja lämpimät ko mitkä. Että tervemenoa Lappiin, sole mikkään nuo jalassa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013