Nyt ylitin itseni otsikon keksimisessä... mutta selityksenä sen verran että tämä viikko on ollut sellainen, että soisin sen jo päättyvän. Eilen jouduin henkilökohtaiseen kauhulaani eli hammaslääkäriin, ja viisaudenhampaan päältä leikattiin iso pala ientä veke. Seuraavaksi röntgeniin selvittämään pitääkö koko hammas kairata irti. Sitä odotellessa huh! Hammassärky on asia mitä en toivoisi pahimmalle vihollisellenikaan. 

Ken on keksinyt viisaudenhampaat, sietäisi hävetä. Yksi kauheimpia hammaslääkärikokemuksiani vuosia sitten oli viisurin poistaminen, leikkaus kesti ikuisuuden ja sitä tuskan määrää, mikä siitä seurasi. En varsinaisesti odota uusintakierrosta, ja olen ihan varma että siihen lopulta päädytään. Yhyy!

Hammaslääkäripelkoni tuntuu vaan pahenevan vuosi vuodelta, vaikkei siinä ole mitään järkeä. Mutta mieli ei toimi aina loogisesti, vaikka kuinka haluaisi. 

Näitä kauhupäiviä varten on onneksi olemassa asia nimeltä turvavaatteet. Niin mukavat ja pehmoiset, että selviytyy hammaslääkäristä. Paksut Piecesin kuvioleggarit ovat täydelliset syksyyn, samoin Zaran perustrenssi ja KN Collectionin hattu. Tämä on oloasuni, miinus korkkarit. Jos hakisin ihan äärimmäistä mukavuutta, pukisin jalkaan maiharit. Ehkä sitten kun todella joudun sinne hampaanpoistoon.

 

Kommentit (5)

Annie Mink
1/5 | 

Minua niin harmittaa vieläkin kun missasin nuo leggingsit silloin kun ne olivat myynnissä! Huokaisen surullisena aina kun näen jonkun kulkevan ohitseni nuo pöksyt jalassa :( Jospa vielä joku päivä käy kirppiksellä tuuri tai löydän vastaavanlaiset jostain :D

Sanni
2/5 | 

Mäkin kammoan hammaslääkäriä, mutta en ees niin paljon sitä jotain toimenpidettä, vaan mitä siitä saattaa seurata. Kun on valitettavasti tullu luettua näitä tarinoita tyyliin "sain jonkun kolmoishermosäryn kun puudute tökättiin väärään paikkaan". Koomisinta tässä kaikessa pelossa on se, että mulle ei edes koskaan oo tehty mitään muuta kuin poistettu hammaskiveä! :D

28 vuoden aikana reikiä on ollut nolla ja viisaudenhampaat tuolla kyllä odottelee poistoa, mutta pyrin siihen, että pystyttäis heidän kanssa elämään harmonisesti vielä jonkun aikaa! Tsemppiä kuitenkin, mikäli leikkaukseen joudut, pitäishän ajatella et sit se on taas ohi, mut niinku sanoit, järki aina tuntuu häviävän näissä tilanteissa!

Rhia
3/5 | 

Saat täyden myötätuntoni! Hammaslääkärikammoni alkoi lapsuudessa kun oikomishoitaja yritti tukehduttaa minut vaaleanpunaisella muottiaineella. Kurkkuni on todella herkkä, saan oksennusrefleksin jo siitä että suuhun puhalletaan ilmaa tai ruiskutetaan vettä, tai jos en pääse nielaisemaan ajoissa ja jokainen hammaslääkärikäynti on minulle tuskaa. Yksityisen hammaslääkäriklinikan pelkopotilaisiin ja herkkiin kurkkuihin erikoistuneet lääkärit ovat kuitenkin saaneet aikaan sen että uskallan kuitenkin nykyään käydä säännöllisesti. Nuorempana oli kymmenen vuoden tauko hammaslääkärikäynneissä ja voit arvata miltä purukalusto silloin näytti. Käytin myöhemmin ihan kiitettävästi rahaa tämän tauon aikana tapahtuneiden vahinkojen korjauttamiseen. Viisaudenhampaat minulta onkin poistettu jo alle 18-vuotiaana, ne kun olisivat haitanneet oikomishoidon onnistumista.
Ja turvavaatteet todellakin auttavat! Minäkin puen aina mahdollisimman mukavat vaatteet hammaslääkärikäyntiä varten. Jotain lohtua on siinä kidutuspenkissä saatava! Itsensä palkitseminen myös sen jälkeen (herkkuruokaa tms.) on hyvä preppauskeino seuraavaa käyntikertaa varten. Tsemppiä toivon! On täysin mahdollista että toinen viisurin poisto ei ole yhtä karmea, vaikka ei sitä todellakaan innolla odota kun muistissa on vielä se edellinen kerta.

Janey
4/5 | 

Kaikki viisurit vaan pois heti. Eihän mullakaan mennyt kun se tasan kaksi tuntia ja sitten kaksi viikkoa ettei pystynyt syödä. Mitä vanhemmaksi tulee sitä vaikeempi poisto et rohkeesti vaan rakas siskoseni ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011