Olen tullut siihen lopputulokseen, että talvella helmat ovat lämpöisemmät kuin esimerkiksi farkut. Jos jätetään gore-texit ja napajäätikkövarustus laskuista pois, eli puhutaan vain tavallisista arkivarusteista, muhkea hameenhelma pesee housut mennen, tullen ja palatessa.

Esimerkiksi tällä seuraavalla erittäin runsaalla tyllihameella viima ei pääse lähellekään reisiä (ei nyt takerruta kuvan nilkkaosastoon). Jos jalassani olisi polvimittaiset saappaat, talvi ei tuntuisi missään. Juhlalookissa nilkkurit olivat saappaita sopivampi valinta, kun ei tullut patsasteltua ulkona autoon siirtymisiä lukuunottamatta. Ja luonnollisesti ulkona liikuin ulkotakki päällä. 

Jakku: Mango / Laukku: Vintage / Nilkkurit: kirppislöytö/ Hame: Asos

Asukuvien huono puoli on se, että tajuaa vasta jälkikäteen viipottaneensa nilkkurin vetoketju puolittain auki :D Ei sentään silmipakoa pohkeissa tällä kertaa, ne vasta naamapalmuja jälkikäteen aiheuttaakin. 

Tiedättekö ne naiset, kenellä ei koskaan ole kissankarvoja villakangastakeissa, silmipakoja sukissa tai itsepäisiä pörröjä tukassa? No, minä en kuulu niihin naisiin. 

Kommentit (5)

Anniina
1/5 | 

Tosi on, farkut on jo parin asteen pakkasella liian kylmät ja kevyttoppahousujenkin se kahiseva pinta "jäätyy" ja hohkaa kylmää välihousuihin ja iholle eikä ne nyt muutenkaan oo mikään optimaalinen arkivaate kun ei tässä nyt kuitenkaan NIIN kylmä oo ollut. Parasta on pitkät helmat, thermolegginsit ja polvisukat<3

Punastus
2/5 | 

Onko sellaisia naisia edes olemassa? En usko : D (Haluun mieluummin ajatella näin niin ei haittaa oma suttuisuus niin pahasti!)
Hame on just hyvä talvivaate. Tupla- tai triplasukkikset jalassa on lämpimämpi ku pelkillä housuilla. Toinen mitä monet KAUHISTELEE, on talvipyöräily hameessa. Tai ylipäänsä talvipyöräily. Eihän täällä Helsingissä ole edes lunta, luoja paratkoon!

Halina
3/5 | 

Olin kanssa just kommentoimassa, että täällä pk-seudulla on niin lämmin, että pärjää sukkiksilla ja leggareilla ihan hyvin jos ei tuule :D Pakkaspäivät on jääny niin vähäisiksi, että omaa untuvatakkia ei taideta tarvita koko talvena ja poikaystävä ei ole siirtynyt edes vielä koko talvitakkiin ollenkaan :D voihan ilmastonmuutos!

Parkkis
4/5 | 

Ihana hame! Harmi kun on shoppailulakko, enkä voi metsästää samanlaista itselleni :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011