Meillä oli lauantaina kohtuullisen kivat maisemat välillä Oulu - Rovaniemi - Kittilä, talvinen Lappi antoi parastaan. Vaaleanpunaisia pilviä, kalpea aurinko ja luminen luonto. Ikävä kyllä tämä herkku loppui kuin seinään heti kun pääsimme määränpäähän eli Leville. 

Pahoittelut rakeisista kuvista, kyseessä on yhdistetty etätyö- ja talvilomaviikkoni, ja tähän asti olen tehnyt vain töitä eli kuvauksellisissa kohteissa ei ole valoisan aikaan tullut vielä käytyä. Mutta toivottavasti ehdin loppuviikolla vähän vapaallekin. Ei tarvitse kuitenkaan olla huolissaan työriippuvuudesta (tai no, ehkä vähän minun tapauksessani), minulla ei vain ole vielä talvilomakertymiä, ja siksi järjestely elää työtilanteen mukaan. 

Etätyömajani on kuitenkin täyttä timanttia, onnea on firman mökki ja etätyömahdollisuus ylipäätään. Mukana reissussa kun on monta muuta iloista lomailijaa eli perhe ja ystäviä.

En edes muista koska olisin viimeksi käynyt Levillä, ja täällähän on ihan täysi alppikylämeininki keskustassa! Pienimuotoisemmin toki kuin mitä näkyi viime kesänä Itävallan Alpeilla, mutta varsin pätevä lomakeskus joka tapauksessa. Seurueen lapsiosasto on ihan pähkinöinä Levin pulkkamäkimahdollisuuksista, siinä missä minä taas haaveilen kylpylästä ja pitkistä lumikenkävaelluksista. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat