Siitä ei ole montaakaan vuotta kun mekkoja ei mielletty lainkaan arkivaatteiksi, ja kauppojen arkimekkovalikoima oli täysin olematon. Onneksi trendi kuitenkin alkoi pikku hiljaa muuttua, ja mekoista on tullut ihan perusarkivaatteita. Tarkoittaa myös sitä, että nykyään kaupoista löytää arkisia pitkähihaisia mekkoja.

Tämä kuvissa näkyvä arkimekko on kirppislöytö, kuten valtaosa vaatteistani tuppaa olemaan. Mekkomuodin muutos näkyy nykyään myös kirppiksillä eli myös sieltä on mahdollista löytää arkimekkoja muutenkin kuin vintagena. Vintage on minulle aina mieleisempi vaihtoehto, mutta en valita laadukkaasta villakangasmekostakaan. 

Tällainen villakangasmekko on kerrassaan täydellinen talvikauden vaate. Vajaamittaisilla hihoilla sen yleisilme jää hieman kepeämmäksi, kuin että jos mekossa olisi pitkät hihat. 

Kommentit (4)

Mimmis
2/4 | 

Oih, ihan täydellinen!! Ja juuri mulle sopiva mallikin😅 Harmi, että meidän taapero alkaa niin nopsaan huutaa kirppiksellä, että jää kierrokset kovin lyhyeksi nykyisin🙄

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010