Joka toinen päivä voi näyttää ulkona itseltään, joka toinen päivä näyttää michelin-ukolta toppavaatteissaan. Mukavia nämä 20 asteen lämpötilavaihtelut, ei ehdi kyllästyä yhteen ulkotakkiin ainakaan olosuhteiden pakosta :D Jos pitäisi määritellä sellaiset vaatteet missä minä viihdyn ehdottomasti parhaiten talvella, ne olisivat todennäköisesti tässä:Joku kiva mekko, mekkomallinen villakangastakki, iso myssy ja muhkea kauluri/huivi. Tämä kyseinen Myssyfarmin harmaa neulesetti on saatu blogin kautta.
Poikettiin hakemassa vähän maalitarvikkeita keittiön laattoja varten ja nyt vähän jännittää, koska neutraali värivalinta vaihtui lennossa ihan toiseen päähänpistoon. Ihan perus minun kohdallani, ensin suunnittelen sata vuotta jotain asiaa ja päädyn harkinnan päätteeksi johonkin "järkevään", kunnes kaupassa muutan suunnitelman hetkessä koska tuli sellainen tunne. Toisaalta, harvoin menee pieleen kun luottaa omiin fiiliksiinsä, sillä itseään vartenhan sitä tekee eikä yleistä mielipidettä :) Silti jännittää. Nyt hommiin!

Kommentit (11)

Taru
1/11 | 

Mistä tällaisen ihanan mekon voisi löytää? Ja tosi kiva tuo kauluri, voisi ehkä viikonloppua yrittää neuloa tuosta jäljitelmän. :)

Babs
6/11 | 

Ihmisillä vaan on erilaisia lämmön-/kivun- ynnä muita sietokykyjä :).
Siksi joskus ihmettelen, mitä tällaiseen kysymykseen voisi edes vastata.
Minä pärjään tosi hyvin kylmemmilläkin keleillä palelematta - ja Nelliinan lailla jonnekin kauppareissulle ei todellakaan viitsi edes paksuissa tamineissa lähteä - ja puolestani joskus tuumaan (mutten kysy ;)) eikö noilla muilla tule kuuma ja ahdistus monine villahousuineen ja vaatekerroksineen?

7/11 | 

Hauska tuo kenkäkuva, minkä olet ottanut ylhäältä päin. Otin aika samanmoisen syksyllä ruskeissa kengissä ja tuossa mekossa, silloin ei ollut lunta vaan omppuja maassa. Sain sinulta inspiksen mekkoon! :) Kivaa uutta viikkoa!

Titu
9/11 | 

Onpas ihanan raikas asu! Kaikki sopii hyvin yhteen ja tuo myssy ja kauluri näyttää kyllä lämpimiltä :)

Mymmeli
10/11 | 

Ihana asu mutta miten tarkenet ohuissa sukkiksissa edes nollakelissä? Itsellä vähintään kahdet sukkikset päällekäin tai säärystimet jotka ovat ns. kokopitkät, nilkoista nivusiin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012