Vaatehörhöttäjän kannalta ikuinen kesä ja hitusen kuivaa syksyä olisi hienoa asia. Olen niin mummeli, etten uskalla käyttää talvella korkeita korkeja. Joskus harvoin juhlatilaisuuksissa, mutta en arkena. Harmi, sillä tuli todettua että matalakantaiset talvisaappaat eivät todellakaan sovi vajaamittaisten leveälahkeisten housujen kanssa. 

Lindexin juhlavammat housut toimivat tosi hyvin arjessa neuleeseen ja siroihin nilkkureihin tai avokkaisiin yhdistettynä, mutta järeämpien talvisaappaiden kanssa olo oli todella typerä. Ei yhtään tyyliäni. Miten näinkin pieni asia voi muuttaa fiilistä äärilaidasta toiseen! Voinemme päätellä, että kengillä tosiaan on väliä :D

Älkää hermostuko, jos fiilistelen jo tässä vaiheessa kevättä... lisääntyvä valo saa aikaan sen, että näen päiväunia avokkaista!

Kommentit (2)

katika
1/2 | 

Aivan ihana kuosi noissa housuissa! Tuli jotenkin mieleen mökin vanhat 20-luvun lopun tapetit, hyvässä mielessä siis... Jännä, miten kauniisti nuo kukat korostavat mustaa. Tykkäisin noista vajaamittaisista housuista, mutta lyhyehköjalkaisena ne eivät mitenkään päin tunnu jalassa pukevilta, koroilla tai ilman. Pitkäjalkaisen iloja ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011