Urheasti yritin kalisutella hampaita viimeiseen asti nahkarotsissa, mutta sitten oli pakko luovuttaa. Olkoon sitten talvitakki (Vila).


Tosi kivasti hameeni oli kerinyt ylös ennen tuota kuvaa, eli vaikka siltä näyttääkin, en ajatellut vilauttelijan uraa Pyynikillä. Siellä on hame alla.


Jalkasienivitsit seis, ne on säärisieniä.


Fly Londonin ikivanhat kiiltonahkakengät ovat lähimain täydelliset syksynilkkurit sekä värinsä puolesta, että ronskin pohjan vuoksi. Muutama vuosi sitten Fly London teki vielä vaikka miten hienoja värikkäitä (vähän naisellisempia) kenkiä, mutta jostain syystä viime aikojen mallistot eivät ole minua juuri liikauttaneet. Harmaata, läskipohjaa ja liikaa käytännöllisyyttä :D On siellä vieläkin yksittäisiä ooh gimme! -malleja, mutta jotain on silti tapahtunut.

Kommentit (16)

1/16 | 

Siis todella ihanat sukkikset ! Ihana oma persoonallinen tyyli sinulla. Kumpa itsekin uskaltaisi olla noin rohkea pukeutumisessa. Nostan hattua !

2/16 | 

Pakko sanoa, että asu joka saa minut syttymään! Pukee sinua todella hyvin, näytät jotenkin hirvittävän nuorelta ja raikkaalta vaikka et nyt kovin vanhalta koskaan näytäkkään ;D Saisit pitää tukkaasi kiinni enemmän, näyttää hyvältä! Olipa nyt ylistävää...

Marpalo
3/16 | 

Kiva asu! Erityisen ihanat sukkikset+kengät! Miten saat muuten huivin pysymään päässä tolleen?? Mulla valuu heti takaraivolle tai otsalle.. onko mulla jotenki oudon mallinen pää tai jotain?? :D

einna
6/16 | 

Eaaa toi takki on ihana! Älä nyt sano että se on ostettu 5 vuotta sitten... Tahdon! Jos tarvitsee niin tuun sieppaamaan sen sun päältä...

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
8/16 | 

en tajua, niiltä puuttuu jotenkin nykyään kokonaan se naisellisempi puoli, ja liian moni malli näyttää enemmän turvakengältä :( All Saintsilla on edelleen ihan mielettömiä vaatteita, mutta niiden laatu on neuleiden kohdalla sellaista kuraa että enpä laita rahojani enää siihen suuntaan. Nahkajuttuihin ehkä, mutta neuleet, never.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Joo ja sama pätee All Saintsin takkeihin, ainakin talvi-sellaisiin. Hirveät hinnat, eikä ne ole läheskään aina edes vuoritettuja. Villakangas saattaa olla myös rypistyvää löpöä.

Muuten sieltä ostamani vaatteet ja kengät ovat olleet kyllä hyvälaatuisia, joskin olen ostanut kaiken alesta. Silloin hinnoissa on järkeä.

9/16 | 

Yritän itse kovasti kieltää talven tulon ja vältellä talvitakin ostamista. Kai se on kohta pakko myöntyä!

10/16 | 

Olen harmitellut samaa Fly Londonin suhteen, onkohan niillä vaihtunut suunnittelija vai yleensä vaan tyyli? Samantapainen inha muutos on tapahtunut myös yhden lempimerkeistäni All Saintsin vaatteissa. Ennen niillä oli kaikenlaista vähän hörsähtävää tai historiallisvivahteista, mutta nyt moisesta ei ole tietoakaan. Säästyypähän rahat, mutta ei merkit saisi muuttua. Nih.

Fiipi
11/16 | 

Oh tuo takki! Ostin viime kuussa mustana Tukholman reissulta (ei mahtunu muuten matkalaukkuun!!!) mutten raaski kyllä vielä ottaa käyttöön! Talven tulo ei harmita niin kauheasti kun eteisenkaapissa odottelee tuo takki, sydän. Meillä on muuten useampikin samanlainen takki, takkimaku siis osuu yhteen!

Bongasin tänään hmn nettikaupasta kissamekon jollainen siskollasi on myös, minulla on siis se kissemissehame. Ei millään voinut jättää mekkoa verkkokauppaan, nyt odottelen kärsimättömänä että paketti saapuisi ja mekko olisi sopiva! Odottavan aika on pitkä mutta omalla tavalla kivan odottaminen on mukavaa, olen huomannut tämän kun elämä yllätti jännällä tavalla :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011