Jos totta puhutaan, niin en ole oikein päässyt täällä shoppaamisen makuun. Kadut kiehtovat paljon enemmän kuin ruuhkaiset kaupat. Kenkäkauppoja en kuitenkaan pystynyt vastustamaan ja onneksi en, löysin sheriffikengät. Vastaus matalakantaisiin, mutta silti upeisiin, mustiin nilkkureihin tuli vastaan. Heti kun nuo kengät veti jalkaansa, olo oli kuin sheriffillä.


x12

x12


x11

x11

Näiden lisäksi löysin Sakulle Conversen omasta jättiliikkeestä niin törkeän hienot conssit, että poika tulee pissimään hunajaa torstaina kun saa ne käpäliinsä.

Kommentit (11)

4/11 | 

IHANAT kengät! Ja New Yorkin kadut kuulostaa kans ihanalta, luulen että oisin kans samalla meiningillä liikenteessä siellä kun sinä. Ei tartte tuhlailla kun vaihtoehtona on upeat kokemukset ja uuden näkeminen :)

Talvikettu
6/11 | 

Onpas ihanaiset kengät! Jos jotain haluaisin nykistä, niin se olisi i love NY muki, olisi niin hieno.. mutta ei onnistu :<

J-J
8/11 | 

Minä sit haluan mun aamuteehen Sakun pissimää hunajaa :D hienot on kengät, mukavan erikoiset :)

Moregore
10/11 | 

Meinas silmät pudota päästä! Ihanat kengät! Minkä merkkiset ja mistä löysit ne??

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012