Hitsi, olen ihan älyttömän tyytyväinen tämän vuoden alennusmyynteihin. Yleensä vältän aleja kuin ruttoa, koska vihaan sekaisia ja ruuhkaisia kauppoja, missä yleensä alessa on vain ne kaikkein kauheimmat rytkyt. Mutta tänä vuonna otin toisen taktiikan käyttöön. Tiesin jo etukäteen mitä tuotteita käyn tsekkaamassa, enkä harhaillut päämäärättömästi joka paikassa. Helsingissä lauantain tyttöshoppausreissulla löysin Klingin retron pilkkupaidan Aleksin alerekistä. Rakastuin tähän jo syksyllä Barcelonassa, mutta en raaskinut ostaa. Kannatti odottaa. Tosin se oli viimeinen kappale rekissä, eli tiukille meni.
Ja toisena Minna Parikan sata vuotta kuolaamani laukku. Minulla on saman sarjan kengät, joten nyt voin leikkiä paljon rakastamaani mätsimätsiä oikein huolella.
Mmmm sulan tuon kaunottaren edessä...
Laukku pääsi lauantai-iltana jo uloskin. Tosin pidin siitä lievästi fanaattisesti kiinni sen jälkeen, kun olin iskenyt baarin seinällä silmäni "pitäkää huolta käsilaukuistanne naiset, laukkujen varastelu yökerhoissa on yleistä" -mainoskampanjan julisteisiin. My precious... sanonpahan vaan että jos joku olisi yrittänyt salamyhkäisesti hipeltää laukkuani, se tyyppi olisi menettänyt kätensä :D rrrräyh!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (17)

kattis
3/17 | 

Meillä on siis ollut sama päiväunien kohde, sillä minäkin hain tänään tuon laukun Parikan liikkeestä. Tosin valumakuvio on erivärinen. Aivan ihana totta tosiaan.

Kiiitos!
4/17 | 

Oi kiitoskiitos! MInna Parikan kenkiä on tullut kuolailtua jo kauan, mutta opiskelijabudjetilla niitä ei ole tullut ostettua. Paitsi nyt. Suosikkimalli -70% ja viimeinen pari omaa kokoa jäljellä! Nyt olen onnellinen.

6/17 | 

En varmaan uskaltaisi ikinä lähteä noin herkullisen laukun kanssa liikkeelle. Kuka nyt laukun sisällöstä välittäisi, mutta hemmetti, jos itse laukku pöllittäisi! :D

Tuikku
7/17 | 

oih, onnea sullekin, toi laukku on niin ihana! Joulupukki teki musta ikionnellisen, kun toi samainen kaunotar tupsahti paketista! <3

Mymmeli
9/17 | 

Toi paita <3 Miten paljon sokeria ja karamellia voi olla (et sinä vaan paita...tai no sinäkin:D). Mulla aiemmin ollut ennakkoluuloisuutta Aleksia kohtaan, eli mummorättejä neljässä kerroksessa, mut pitää ilmeisesti poiketa jossain vaiheessa sielläkin.

ElllN
11/17 | 

Brandoksella on paljon Minna Parikan kenkiä tuntuvassa alessa, kannattaa kurkata :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu