Entisenä tamperelaisena en voi kun hykerrellä Vallilan uuden verhokankaan parhaudelle, Tammerkoski! Jo oli aikakin! Bongasin uutisen vasta nyt Facebookin uutisvirrasta, vaikka tieto Matleena Issakaisen suunnittelemasta Tammerkoskesta on tullut jo aikoja sitten, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Myyntiin Uskalla olla uusi -kokoelma tulee kuitenkin nyt elokuussa, joten sikäli olen ihan ajan hermoilla.

Kuva: Vallila


Esimerkiksi täällä näkee verhokankaan kokonaisuudessaan. Turkulaisillekin näkyi olevan Aurajokea tarjolla, ihan vaan jos joku sattuu olemaan turkufani. Joudun itse tunnustamaan pienen turkufaniuden, koska onhan Aurajoen rannoilla nyt aika ihanaa viettää kesäpäivää. Opiskelijana tuli ravattua Turussa ystävien luona jatkuvasti ja pieni pala sydäntä jäi samalla sinne.

Kommentit (2)

Saara
1/2 | 

Voi kiitos vinkistä! Tämän turkulaisen tulevat olkkarin verhot tais just löytyä. :D

Spf
2/2 | 

Voi ei, ikuisena henkisenä tamperelaisena nuo olisi saatava. Lisäksi verhoissa näkyy vielä hotelli Tammerkin, joihin liittyy paljon tärkeitä muistoja. Harmi vain että meillä on niin voimakkaat kuviot kaikissa tapeteissa, etten tiedä mihin huoneeseen nuo saisin sopimaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012