Jei taas on tulossa Tampereelle Fashion Stock Sales! Vinkiksi ei-tamperelaisille tässä samalla, että tapahtuma kiertää myös Helsingissä, Turussa ja Oulussa. Tsekkaa muiden kaupunkien lisäinfot tästä: KLIK!


Fashion stock sales

Fashion stock sales


Fashion stock sales

Fashion stock sales

Paikkana tällä kertaa Koskikeskus eli kotoisammin Koskari ja tapahtumapäivät ovat  8.-9.4.2011. Aukioloajat: pe klo 11-19 & la klo 10-18.

"Mukana tapahtumissa on jälleen tunnettuja kotimaisia nimiä kuten Lumi, CTRL, Minna Parikka, Makia Clothing, Chao & Eero, My o My, St. Vacant, Nina's, Kirsi Nisonen ym. Paikalle voi tulla tapaamaan suunnittelijoita, jotka itse usein ovat myymässä ja esittelemässä tuotteitaan. Tapahtumissa myydään myös edullisesti kansainvälisiä huippubrändejä kuten Vivienne Westwood, See by Chloé, Opening Ceremony, Michael Kors, Miumiu, Louboutin, Marni ja Givenchy. Osallistujat ja merkit vaihtelevat kaupungeittain."

--> heihei tilipäivän tienestit :D

Kommentit (2)

1/2 | 

OHMY! Tonne on pakko ryykästä, huh. Kuulostaa vaan juurikin siltä, että ne viimesetkin säästetyt roposet katoavat johonkin ja piru kun opintotukikin on ehtinyt tuolloin taas jo tulemaan :--D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Kesäkuu