Sain sähköpostiini aika mahtavan tiedotteen koskien rakasta kotikaupunkiani, saanko esitellä Tampereen virtuaalisen ostoskeskuksen ja shoppaustietopankin: tampereshopping.fi

Tästä eteenpäin löydätte Tampereen liikkeet ja putiikit kätevästi samasta osoitteesta karttoineen kaikkineen, ei tarvitse pyöriä sokkona kaupungilla. Erityisen kivaa on, että palvelun avulla on helppo suunnistaa muuallekin kuin vain Hämeenkadulle ja Koskariin. Söpöt pikkuputiikit ja ihanat kahvilat kun saattavat sijaita vähän syrjemmälläkin.Varmasti oiva apuväline ulkopaikkakuntalaisille ja turisteille.

"- Tampere Shopping helpottaa ostosreissujen suunnittelua: verkosta löytyvät kartat, yhteystiedot, aukioloajat ja tuotevalikoimat. Lisäksi kävijä voi suunnitella ja tulostaa mieleisensä reitin valmiiksi ennen ostoksille lähtöä. Palvelu toimii myös mobiililaitteilla, kuvailee projektiassistentti Helena Siivo verkkopalvelun toteuttaneesta Aldonesta."


(Ylläolevaa kuvaa klikkaamalla pääsee suoraan Facebookkiin ja osallistumaan arvontaan.)

"Palvelun taustalla on Tampereen Kauppayhdistyksen säätiön huoli erikoisliikkeiden tulevaisuudesta. Moni tunnettu liike on lopettanut – Hämeenkadun liikkeitä lukuun ottamatta.

- Yksittäisten kauppojen mahdollisuudet viestiä tekemisistään ja olemassaolostaan ovat usein vähäiset. Uusi palvelu parantaa yhteisnäkyvyyttä ja tuo liikkeitä  esille. Tarkoituksena on kertoa kuluttajille, että Tampereen keskusta on oikeastaan lukuisten liikkeiden ostoskeskus, toteaa asiamies Pasi Borgenström Tampereen Kauppayhdistyksen säätiöstä."

***

Huomio tamperelaiset yrittäjät, oman putiikin / kahvilan/ ravintolan ilmoittaminen palveluun on maksutonta! Yhteyttä voi ottaa osoitteeseen: info@tampereshopping.fi

Kommentit (8)

now
1/8 | 

Ihan kiva idea, mutta..

sivun suunnittelu puolitiessä käyttöliittymän osalta.

Sivu haluaa automaattisesti paikallistaa käyttäjän, tämä pitäisi olla selvästi erikseen valittavissa eikä niin että tehdään kysymättä.

Monilla se on ikävä kyllä automaattisesti sallittuna kun ei ole osattu katsoa selaimen asetuksia, mistä voi laittaa kokonaan pois tai niin että kysytään sallitaanko sivun x tietää missä olet juuri nyt.

FB-promootio "tykkää sivustamme" on heidän käyttösääntöjensä vastainen.

KVG: promotion guidelines.

Muutenkin voisi jo luopua tykkäys-termistä, koska kysehän on oikeasti suoramainostuksen tilaamisesta, höystettynä sillä että annetaan

paljon henkilökohtaisia tietoja samalla.

Ts. "haluan kaikki roskapostinne, plz" ja nykyään termi on subscribe, lieneekö suomennetulla sivulla että tilaus.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

toivotaan että palvelun tarjoaja bongaa palautteesi :) tai laita vaikka suoraan tampereshoppingiin viestiä.

Olen ehdottomasti samaa mieltä, että FB "tykkäämisen" saisi heivata kokonaan ja tilalle "tilaa" nappi tms. Mutta millähän todennäköisyydellä tähän tulee facebookin puolelta muutosta ever...

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Tampere Shopping

Kiitos kaikista palautteista, joita tätäkin kautta olemme saaneet! Olemme lukeneet kommenttinne ja tehneet joitakin parannuksiakin niiden pohjalta. Edelleen kaikki kehitysehdotukset ovat hyvin tervetulleita, Tampereshopping.fi-sivun alalaidassa on linkki palautelomakkeelle, joten sinne vain kirjoittelemaan joko risuja tai ruusuja! Terveisin Tampere Shopping -tiimi

2/8 | 

Olen tehnyt blogin noin kuukausi sitten. Tässä ajassa olen saanut hankittua itselleni noin kuusikymmentä säännöllistä lukijaa ja tämän lisäksi sivulla on käynyt moni ihminen. Kuitenkin haluaisin saada blogini ihmisten tietoisuuteen. Tekisit minulle todella suuren palveluksen. Haluaisin että laittaisimme toistemme linkit omille sivuillemme. Niin minun lukiat lukisivat sinunkin oman ja sama pätee toiste päin. Saisit sinäkin varmasti lisää lukijoita, vaikka sinulle niitä varmasti riittää. Jos haluat auttaa ota yhteyttä ja lisätään linkit. Arvostan apuasi kovasti.

3/8 | 

Jes, vihdoin se toimii. Oltiin koulun kautta keräämässä noita tietoja yrityksiltä tähän projektiin ja oonkin miettinyt, että millon sivut aukeaa. Tosin omaan silmään näyttäisi siltä, että ne on vielä vähän vaiheessa, en esim löytänyt kartalta ihan kaikkia paikkoja, mistä tiedän, että tiedot on käyty hakemassa...

Eva
4/8 | 

Heippa!

Oon yrittäny etsiä sun blogista tietoa kulmien kestopigmentoinnista, mut en millään oo löytäny.. Etkös sä menny kestopigmentointiin? Mitä tykkäsit? Miltä kulmat näyttää nyt? Kerro kaikki! :) Mietin itekin kestopigmentointiin menemistä, mut haluisin kuulla ensin jonkun kokemuksista.

Eva

siru
5/8 | 

Hyva idea tuo Tampere Shopping, mutta kamalan ankeat nuo sivut visuaalisesti. Tulee mieleen joku ala-asteen infosivut tai jonkun sairaalan sivut eika todellakaan inspiroi kylla vierailemaan Tampereella tai ostamaan mitaan mistaan. Ei minkaanlaista persoonallisuutta noissa sivuissa. Puhelinluettelokin on kivamman nakoinen!

now
6/8 | 

Se nappihan muuttui hiljattain muotoon tilaa, tai ainakin englanninkielisessä "subscribe", mikä lienee suomennoksen vaihe, sitä en tiedä. Luulin sen jo näkyvän kaikilla muutenkin.

Olisin laittanut palautetta, mutta ei ollut mahdollisuutta muuten kuin mailitse, niin en jaksanut. :-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla