Kasasin samaan postaukseen muutaman häppeningin Tampereella, jos vaikka sattuu olemaan tekemisen puutetta arvon kaupunkilaisilla :)

Tässä asiassa olen pahasti myöhässä, mutta oletteko huomanneet että Tamperekin on saanut oman The Greendress -myymälän Kuninkaankadulle, ihan Sokoksen nurkalle? Ekologiseen muotiin ja vintageen keskittynyt myymälä löytyy nyt jo Helsingistä, Turusta ja Tampereelta. Juoksin postiin juuri avattua katupätkää Sokkarin ohi ja söpö liike jäi heti silmään. Seuraavalla kerralla juoksen liikkeeseen sisälle enkä ohi.

greendress

Ekologisuudella jatketaan, vanhan kouluni TAMKin yrittäjäopiskelijat järkkäävät lauantaina 19.3. klo 10-16:00 Ekopark-tapahtuman Tullintorilla. Kyseessä on koko perheen tapahtuma luomuravinnosta ja ympäristöystävällisestä elämäntavasta kiinnostuneille. Tarkempi ohjelma linkkiä klikkaamalla.


Ja jos ekoilu ei innosta, tulevana lauantaina voi myös ottaa suunnaksi Lempäälän Ideaparkin ja näpytellä itsensä Angry Birdsin Suomen mestariksi :D Briteissä tein pikku havainnon; lähes jokaisessa lehdessä oli juttuja Angry Birdsista kuvineen kaikkineen! Ihan mahtavaa miten suomipeli jyrää maailmalla!

angry-bird1

Kommentit (7)

1/7 | 

Hei Jyväskylässä oli kans toi Angry Birds -skabailu menossa tossa viime lauantaina! Ite oon ihan käsi tossa pelissä ja vähän harmitti koska sieltä olis vissiin palkinnoks saanu Angry Brids pehmoleluja ja ne oli niiiiiin söpöjä :D Sit oli myös semmoinen lifesize peli lapsille/lapsenmielisille mis sai ampua niitä pehmolelulintuja, näytti aika hauskalta.

kamikaze
4/7 | 

pitää antaa yks vinkki täältäkin päästä. tomaatteja! tomaatteja! stand-up festarit on keskiviikosta lauantaihin. Hauskaa siis luvassa.

olive
6/7 | 

heips, niina!

olen nyt reilun vuoden seurannut blogiasi ja halusin kiittää. vaikka meidän tyylimme eroavat huomattavasti toisistaan, on silti aina mukavaa ja mielenkiintoista seurata postauksiasi, ja blogisi on pelastus niihin "harvinaisiin" tylsiin hetkiin töissä :]

keep doing what u do!

Tintti
7/7 | 

Kiitos vinkistä, voisihan sitä tuolla kipaista, ainakin kilpailuun osallistumassa :).

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012