Selvästi mentiin nyt vähän Andylinjalle pukeutumisen suhteen, mutta niin voi joskus käydä. En tunnusta katsoneeni BB:tä, mutta ehkä uutisoinnin vuoksi joku alitajuntainen vaikutus on havaittavissa :D


Kun talossa on maailman karvaisin harmaa kissa, karvaton musta huopahattu on utopiaa.
Viimeinen yritys tunkea suuri villapaita nahkarotsin alle, mutta joutunen luovuttamaan. Mainitsinkohan viime viikolla jotain aiheesta kuinka kesästä loikataan suoraan ensilumeen? PRKL! Olihan tässä välissä ihan kokonainen viikko normaalia syksyä mmrrh. I hates this. Sormet ristiin intiaanisyksyn varalta!

Kommentit (14)

Justus
1/14 | 

Näytät upealta, mutta näin korkeanpaikankammoisena aivan huimaa toi kuvauspaikka..En uskaltais olla selin tohon kaiteeseen, puhumattakaan että nojailisin siihen.

2/14 | 

Aivan ihana syystyyli! Täällä Lontoossa nautitaan vielä +20 asteen lämpötiloista, mutta täällä sitä syksyä eletäänkin 8 kuukautta vuodesta. En tosin valita, koska syyspukeutuminen on kivointa ja välillä mukaan sattuu yksittäisiä hassuja kesäpäiviäkin. :)

3/14 | 

Minäkin haluaisin kovasti jonkun kivan hatun, mutta naisten puolelta ei löydy ikinä sopivaa jättipäälleni. :D Olen kuitenkin vähän tutkaillut Stockalta miesten hattuja sillä silmällä...

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

miestenhatut rokkaa ehdottomasti, mä en tajua miksi naistenhattuja ei tehdä ylipäätään väljemmiksi, koska ei kai kukaan nainen halua että tukka lätistyy hatun alla ihan liruksi?! Japanin reissulla tuli huomattua että siellä hatuista tehdään ihanan väljiä, koska naisilla on isot tukat ja ne ei saa lässähtää :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

4/14 | 

Oooh ompa upeeet kuteet!:)
Tuota samaa olen täällä kironnut itsekkin että en tule antamaan anteeksi sitä jos suoraa kesästä hypätää ensilumeen ja ihan hullun hyytävään säähän ja eipä tuol kyl kiva ilma ole laisinkaan, varsinkaan puolikuntoisena liikkua vaikka olisi kolme villapaitaa päällekkäin! :(
Ja pakko mainita asian vierestä kun kirjoitit ettet myönnä katsoneesi BB:tä ni mun on pakko kommentoida tähän et joo onha siel paljo kaikkee iha tyhmää ja turhaa ja juttujen taso ei oo fiksuimmasta päästä mut musta ei oo yhtää noloa myöntää kattovansa BB:tä, koska jos ihmistä yhtään kiinnostaa psykologia ja ihmisten käytös ääriolosuhteissa nii tuohan on nimenomaan sitä, sehän yks iso psykologinen koe ja mielestäni juuri erilaisten ihmisten käyttäytymiset tuollaisissa olosuhteissa joihin kukaan normityyppi ei yleensä elämässään joudu on todella mielenkiintoista.

Heidi
5/14 | 

Öykhei, ehdin vaan jo ajatella, että onko multa menny esim. täysin uusi osote ohi! :D

christel
6/14 | 

Inkkarisyksyä täälläkin odotellessa!! lempparivuodenajat ovat syksy ja kevät ja tänä vuonnako molemmat olivat ton parisen viikkoa? Ei käy!!

Heidi
8/14 | 

Hei päivittyykö Liikkis enää? Olin vielä kartalla siinä kohtaa kun kerroit Evitan nurin menosta, mutta bloggerikin on kuollut. Onko multa mennyt vaan jotain olennaista ohi, vai missä pääsee takas mukaan? :)

9/14 | 

Just hyvät värit tuossa asussa, nice. Huopahatut näyttää sulla aina tosi kivoilta, mutta entäs kun on lyhyet hiukset? Hmmmmm. Näyttäisinkö hiuksettomalta iso hattu päässä? Ensimmäisen maailman ongelmat, osa 803072.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013