Kuva: Katri Kallio Photography

Tänään starttaa perinteinen elokuinen Tapahtumien Yö ja tänäkin vuonna Tampere Roller Derby on mukana toiminnassa. Jos roller derby innostaa, suuntaa nenä kohti Tammelantoria klo 20-22:00 (ilmainen, mutta säävaraus). Luvassa on näytösottelu ja open skate eli mahdollisuus kokeilla luistimia. Juuri sinä, quad skatet jalkaan ja rullaamaan TRD:n opastuksella :)

"Open Skate on maksuton matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla roller derby -varusteita ja luistelua quad-luistimilla. Tule ajoissa paikalle, jotta pääset kokeilemaan oikean kokoisia lainavarusteita. Paikan päällä on myös myynnissä TRD:n fanituotteita käteisellä." Lisätiedot FB-taoahtumasta

Mukana myös miesten joukkue Tampere Rollin' Bros!

Ps. Tapahtumien Yön koko ohjelmisto löytyy Tampereen Teatterikesän sivulta

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011