Se kerta, kun Mansessa tapahtuu mitään vaatteisiin liittyvää, on syytä mennä paikalle. Ei sillä rakas kotikaupunkini, etteikö täällä tapahtuisi (kaikkea muuta), mutta aika lailla PK-seutuvoittoista tuntuu olevan kaikki muotihäppeningit. Samaa mieltä kanssani tuntui olevan noin puolet Tampereen naisista, sillä Vero Modan White Consept -myymälän avajaisiin oli ihan jäätävä jono! Mutta ei se mitään, kun on hyvä seura, jono ei haittaa.


Kyseisiä myymälöitä on Suomessa tällä hetkellä vain neljä, ja Tampereen Hämeenkatu 9:n myymälä on viides. Avajaisten kunniaksi Vertsussa on sunnuntaihin asti -25% ale kaikista tuotteista, että jos joku kevätihanuus on harkinnassa, nyt kannattaa mennä visiitille.


Moni ihmetteli jo Ameriikan reissun aikaan että oliko jokainen normaalisti turistirysäksi mielletty kohde ihan tyhjä, kun kuvissani ei näkynyt juuri ollenkaan häiritseviä ohikulkijoita, mutta minulla on selvästi kyky ottaa kuvia ilman asiaan kuulumattomia ihmisiä, sillä Vertsu oli tupaten täynnä, mutta kuvissani ei näy ketään :D Tämä johtaa ehkä juurensa siitä, että en haluaisi blogiin päätyvän sellaisten ihmisten kuvia, keneltä ei ole lupaa, ja toteutan tätä aika fanaattisesti. Eri asia tietysti festarit ja sen sellaiset joissa ihmisiä on tuhansia, ja yleinen käytäntöhän toki on että yleisillä paikoilla ihmismassoja saa kuvata. Niistäkin tosin katson tarkkaan ettei kukaan sivullinen joudu kuvaan niin että tekee jotain jännää, kuten kaiva nenäänsä, tai muuta yleisesti nolostuttavana pidettyä asiaa. Eli jos haluan rajata ihmiset kuvistani pois, odottelen kärsivällisesti hetkeäni.

Luvalla kuvatut ihanaiset ystäväni. Systeri jäi kuvasta, se katosi rekkien sekaan noin kahdessa sekunnissa kun pääsimme sisään, ja seuraavan kerran tavattiin sovituskoppijonossa!


Jos ikinä näkisin Maijan (kyllä, se neulontahirmu joka taikoo puikoilla ihan mitä vaan) tarttuvan johonkin muuhun kuin mustaan, valkoiseen tai harmaaseen, varmaan pyörtyisin. Hetkinen, taitaa sillä olla urheiluvaatteiden puolella jotain tummaa violettia muistaakseni...Ei, sisko löytyi kuvista sittenkin, käpälän muodossa.


Aaaaaaah kevään ja kesän trendeihin kuuluu paljon pilkkuja, ihanata ihanata! Minun kohdallani pilkut never dies, mutta on aina ilahduttavaa nähdä niitä katukuvassa asti.


Kaverini totesivat hypistelemäni nätin farkkuliivin kohdalla että jaahas, noi on noita roller derby -vaatteita taas :D Stereotypiat kunniaan!


Pullaposki itse. Raskauden myötä olen saanut ison mahan, ja kaupan päälle kaksoisleuan, ja jälkimmäinen näistä ei välttämättä ollut kovin mukava yllätys. Tiedättehän, jos on muutenkin kasvoistaan lapsenpyöreä yli kolmekymppisenä ja kokee tulleensa huijatuksi pahemman kerran eräistäkin vakuutteluista kuinka se pyöreys kyllä katoaa kun vanhenet (yeah right), niin lisäpyöreyttä ei enää varsinaisesti kaivata.


Tulipahan tehtyä eilen vielä sellainen huomio, että kun seisoin kaksi tuntia putkeen noilla Isabel Marant (H&M) -korkkarisaappailla, tein ihan totaalisen kuoleman. Herranen aika että päkiät huusivat hoosiannaa, ja noissa ei ole kuin joku 9cm (?) korko! Normaalisti voisin juosta vaikka Kiinaan 9 sentin koroissa, mutta nyt kun on ollut marraskuusta asti kokonaan ilman korkkareita ensin polvileikkauksen vuoksi, ja sitten talven liukkauden vuoksi, jalkani ovat tottuneet matalapohjaisten kenkien mukavuuteen. Että terveiset vaan mukavuudenhaluisille koivilleni, ny loppu tällainen pelleily ihan just heti, ja opetellaan taas olemaan kitisemättä korkkareissa. Iski melkein identiteettikriisi :,D

Kommentit (16)

mie
1/16 | 

"Eli jos haluan rajata ihmiset kuvistani pois"

On myös tekninen keino tähän:
Otat samasta kohdasta esim. kymmenen kuvaa sekunnin välein ja annat softalle käskyn tehdä kuvasta ns. averaging - kaikki muuttuneet pikselit, eli ne liikkuvat ihmiset katoavat.

gimpille on myös re-synthesizer, jolla voi poistaa haluamansa osat kuvasta ja se tekee tilalle lisää taustaa.
photariin kopsasivat saman nimellä content-aware fill.

2/16 | 

Valtaisat kätten taputukset periaatteellesi välttää vieraiden ihmisten kuvien julkaisemista! Itse en halua MITÄÄN kuviani nettiin, en hyviä enkä huonoja, ja tätähän ei sitten millään saa ihmisten kaaliin taottua. Usein kun katsotaan vaan, että onko oma naama minkämoinen, ja sitten vaan muusta viis kaikki reaaliajassa koko maailman nähtäville.

Kuviani on aploudattu ilman lupaa ja vielä kieltäydytty niitä poistamasta, koska "mä haluan jakaa mun elämäni netissä ja mä oon tän kuvan ottanut". No senku! Omat nassut vaan kehiin sekä suostuvaisten kavereidenkin, mutta voisiko nyt joku kunnioittaa minun toiveitani??

Ahdistaa välillä matkoilla, synttäreillä, rannalla, häissä kun tietää lähes jokaisen liikkeen päätyvän joko tutun tai vieraan filmille - ja sieltä minuutin viiveellä nettiin... Ennen vanhaan esim. Marilyn Monroe -tyyppiset kesämekkoepisodit jollain Kanariansaarten rantaboulevardilla naurattivat lähimpänä olijoita; nyt ne parhaassa tapauksessa löytyvät kohta joltain "30 nolointa valokuvaa" -listalta ilman, että edes tiesit olleesi kuvan kohteena.

En vaan voi käsittää. Anteeksi, tuli kauhee purkaus =). Nyt tämä henkinen mummeli juo teensä ja rauhoittuu.

hmm..
3/16 | 

jep, mun hedarit on sitä luokkaa että tuntuu kun koko pää halkeaisi. Ei onneks kuitenkaan ihan joka päivänen tai viikkonen vaiva. Oon itseasiassa saanu lähetteen jo erikoislääkärille, joka sitte kertoo tuomion. Pahinta on varmaan se kun menin googlettamaan muitten kokemuksia :D Asia, jota ei koskaan pitäisi tehdä, jos leikkaus uhkaa tulla omalle kohdalle :D

Santsumantsu
Liittynyt10.6.2015
4/16 | 

Kävin taannoin kaupoilla täällä Hgissä ja näin jotain pilkkuhommia myynnissä. Heti tulit mieleen :D Sen verran kauan oon blogia lukenu, että tämmöset muistaa kyllä.

Jenni
6/16 | 

Jos saa kysyä niin mitä erilaista tässä Vero Modan konseptiliikkeessä nyt sitten on "tavalliseen" Vertsuun verrattuna? Kerta kyseessä siis on vasta viides konseptiliike oletan että tosiaan on jotain eroakin tavalliseen sitten :D

anna

Onhan tuo liike ihan huikean upea!! Kävin itsekkin eilen paikan päälä ihastelemassa tuoteita ja myymälää. En osaa sen enempää avata mtä siinä nyt on niin erikoista, mutta käsittääkseni kalusteet ovat asiakkaille suuniteltu niin että vaikka yhdestä blokista löytyy yksi tyyli ja voit kaikkia tuotteita yhdistellä keskenään saamalla monta eri asukokonaisuutta. Eli jos bongaat kivan yläosan näet miten voit yhdistää ne viimeisimpien trendien mukaan!! Etkä joudu koluamaan koko myymälää läpi etsien sopivia vaatetta toisen kaveriksi.
Itse tykkäsin tosi paljon myymälästä ja tuotteet oli selkeästi esillä ja mitä parasta VÄLJÄSTI!! Toivottavasti tämä väljyys jatkuu, koska lisää osto mukavuutta kun ei ole tupaten täynnä joka kolo ja latiia pinta!

Maiku
7/16 | 

Hmph. Ens kerralla kun tuut käymään niin esittelen mun riemunkirjavan osaston vaatekaapista :)

Lotta
8/16 | 

Lapsenpyöreys häviää lasten teon jälkeen. Sitten on niin riutunut, ettei ees posket pullota kun väsymys roikottaa naamaa. Oh jolly!

hmm..
9/16 | 

tervetuloa kaksoisleuka kerhoon! Tosin, mulla se johtuu purentaviasta :( Kyllähän siitä eroon pääsis, mutta kun vastaus on alaleuan murtaminen ja siirto eteenpäin, niin ei oikeen houkuttele :(

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

auh tiedän tuon kyseisen leikkauksen ja pari kenelle se on tehty, ei vitsi että on varmasti aika tuskaiset kuukaudet alkuun :( ja eiks toi purentavika voi aiheuttaa ihan jumalattomia päänsärkyjä, että sikäli saattaa olla oikeasti tarpeellinenkin. Meillä ainakin on miehelle joskus ehdotettu tuota operaatioita, jos hedareista meinaa tulla ylivoimaisia.

Tää oma (puhtaasti läskiä sisältävä) kaksari onneksi kaikkoaa vähän iisimmin, sitten kun pääsee uudelleen liikkelle :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Käyttäjä904
Liittynyt2.9.2015
12/16 | 

Vero Modan vaatteet haisee ihan tosi paljon kemikaaleille. Mulla on hajuste -ja kemikaaliyliherkkyys ja en oo pariin vuoteen voinut mennä Vero Modan kauppoihin, viimeksi kun yritin niin pääsin kaks metriä liikkeen sisälle ja äkkiä oli tultava pois. Myös ystäväni ostamat farkut meinasi pilata pyykinpesukoneen vahvalla käryllä. Harmi juttu, sillä vaatteet on hienoja ja kohtuuhintaisia. Kemikaalitietous lisääntyy koko ajan, niin toivoisi ketjujen muuttuvan kuluttajaystävällisempään suuntaan, itse vaatteiden tekijöiden terveysriskeistä puhumattakaan. Jos olet yhteyksissä Vero Modan tyyppeihin, niin saa viedä ajatusta eteenpäin! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011