Viime viikon kuvaukset Ylellä liittyivät Puoli seitsemän -ohjelman muotiviikkoon ja minun jaksoni tulee ulos tänään! Hui! En tiedä yhtään mitä olen kameralle selittänyt, enkä ole varma että haluanko edes tietää :D

puoliseitseman
puoliseitseman

Neljälle blogille heitettiin Yleltä haastetta tulla stailaamaan juontaja Marja Hintikka päivän lähetykseen, ja tottakai lähdin mukaan. Olen varmaan aikaisemminkin saattanut mainita kuinka paljon rakastan ihmisten pukemista, ei tarvitse juuri houkutella "muuttumisleikkeihin".

Tänään se siis alkaa. Viikon vieraina ovat mm. Minttu Vesala ja Arman Alizad. Stailausvuorossa ensimmäisenä yours truly ja loppuviikosta tulossa asukokonaisuudet More to Lovelta, No Fashion Victimsilta ja The Freelancer`s Fashionblogilta. Ja sitten perjantaista eteenpäin katsojat saavat äänestää suosikkistailaustaan, informoin siitä vielä erikseen kunhan äänestyssivu saadaan auki.

Kommentit (21)

naria

Olit ainakin HS:n tv-ohjelmatiedoissa päässyt kuvankin kanssa esiin. :) Jännää, pitänee katsoa!

lukija

Jee tänään kyllä kukaan ei saa häiritä kun katson puoli seitsemää :) on tätä niin paljon odotettu :D

Martina

Kännykässä on jo muistutus valmiina iltaa varten! :)(: Olin vielä iloinen et ihanaa mies ei ole illalla kotona niin saan katsoa ja hihkua innosta ihan omassa rauhassani :D

MM

Hei hienoa! Täytyy linnottautua tv:n ääreen sit. Jotenkin mä oon vaan luullu, että toi ohjelma on aina suora. Muuttumisleikit on hauskoja, olis kiva joskus päästä muuttujaks, kun oma pukeutuminen tuntuu niin tylsältä. Siis nimenomaan niihin muuttumisleikkeihin, missä ei aleta sirkkelöimään kroppaa/naamaa.

Henne

Sun kannattais, jos vaan jaksat, joskus ptiää semmonen "voita muuttumisleikki/stailaus" -kisa! Saisit varmasti paljon osallistujia ja ois kiva nähä siitä sitten postauksiakin :)

Anne

Jostain syystä tuo yläpuolella pyörivä Olivian tilaus mainos saa koneen melkein tilttiin?? Se ei meinaa antaa tulla blogiinkaan??

Anni

Aivan ihana olit! Tykkäsin tosi paljon sun stailauksesta, sopi Marjalle erittäin hyvin ja kelpuuttaisin kyllä mieluusti itellenikin. :)

Arlette

YleAreenalta katsoin ja ihan loistavastihan se meni! Ei kyllä uskoisi että jännitti pahemmin :-) puhuit niin luontevasti. Aika pitkä olet :D

Ihana olit ja samoin stailaus :--) Hesarin tv-sivulla olikin kuva susta kivasti muistuttamassa ohjelmasta aamulla :D

Virpi

Hienostihan se meni! Oli tosi mukava nähdä sut telkkarissa. Ei tosiaan huomannut sitä sun jännitystä juuri ollenkaan. Upea stailaus - kelpaisi minullekin!

K

Meni ohi.:(

"Sun kannattais, jos vaan jaksat, joskus ptiää semmonen "voita muuttumisleikki/stailaus" -kisa! Saisit varmasti paljon osallistujia ja ois kiva nähä siitä sitten postauksiakin :)"

Pitäisi! Varsinkin, kun asun Tampereella.

Murtunut

Oon nyt ihan totaalisen poissatolaltani, nimittäin.. missasin tän!! YHHYY.

Tuleehan tuleehan johonkin areenaan tai johonkin? Ääää... :(

Answer me please..

BlackAngelica

Voi ei, tää meni multa täysin ohi, toivottavasti jakson pystyy netistä kattomaan?

Ekaa kertaa kommentoin, blogiasi olen kyllä seuraillut jo jonkin aikaa :)

Tintti

Oi nuo uudet kenkäni näyttivät hyvältä! Tosin täytyy kysyä että kiilsivät aikalailla televisiossa, olitko laittanut jotain hoitoainetta niihin, nehän ovat hyvin matat luonnossa?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011