Huomenta, johan on ikäviä säätiedotuksia tämän päivän varalle, kun kerrankin pääsee turisteileen Porvooseen siskon kanssa. Sadetta sadetta vaan, pyh. Mutta lähdetään ajamaan nyt joka tapauksessa, sitten ollaan märkiä turisteja. Syy tähän Porvookierrokseen on peli ja jatkokekkerit Playerissa, ja järkeiltiin että jos kerran sinne asti ajaa, niin ajellaan ajoissa ja nautitaan kesäisestä Porvoosta koko päivä. Mutta ei masennuta vallan, muistelisin että vanha kaupunki on täynnä ihania kahviloita ja ravintoloita, joten ehkä tästä tulee herkkupäivä sitten jos esimerkiksi sataa poikkisuoraan koko päivän.


Viikonloppu on muutenkin täynnä hutinaa, tänään Porvoo, lauantaina Helsinki, sunnuntaina Toijala kun kummilikka pääsee ripille. Vauhtia piisaa taas :)

Kommentit (3)

2/3 | 

Oi, tuo pitsipusero on upea! Väriä myöten. Jospa sen kanssa jaksaisi kestää mahdolliset sateet ja harmaudet. Kesäfiilis tulee väistämättä.

Ellenelle
3/3 | 

Porvoo on ihana kesäkaupunki, vanha kaupunki suorastaan lumoava. Ja jos eksyt Cabriolen kakkuhyllyille torin kulmalla sielläkään ei voi välttää lumoutumista :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012