Tänään alkaa Subilta klo 21:00 Carrien Päiväkirjat, jossa käydään läpi Sinkkuelämää Carrien 80-luvun nuoruusvuosia. Olen katsonut tätä paria jaksoa netin kautta aikaisemmin, ja voi ihana mitä kasarivaatteita, ihan jo niiden vuoksi sietää vilkaista. Juoni ei ainakaan muutaman jakson perusteella minua juuri koukuttanut, mutta olenkin hitaasti lämpiävää sorttia. Pitää katsoa pidemmälle :)

o-THE-CARRIE-DIARIES-900

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (12)

Hely
1/12 | 

Ite sain tänään kauden katottua netistä loppuun ja täytyy sanoa että siinä missä juoni ei ole kummoinen niin sarja iskee kuitenkin ihan täysillä itse 16-17 vuotiaaseen ja vaatteet nyt on tietenkin ihania!
Nimim. Samat draamat itse läpi kuin sarjassa

2/12 | 

Juoni on kieltämättä vähän hassu, tai tuntuu ettei sitä sen kummemmin ole :D Asut ovat kuitenkin ihania!

3/12 | 

Katsoin tän keväällä netistä ja tää oli kyllä mainio sarja :D. Niin paljon ihania vaatteita... <3 Dorrit oli kyllä mun ihan ykkössuosikki!

confetti
4/12 | 

Kasaristailaus on tosiaan hoidettu sarjassa huolella, mut huvittaa kun välillä tunnistaa nähneensä osan vaatteista ja kuoseista ulkomaisissa muotiblogeissa, hih. Kasari on ollut nyt sopivasti in niin puvustajillakin on ollut helpompi homma.

Napperoinen
5/12 | 

Juu, ei tuo tosiaan juonellisesti mikään maailmanräjäyttävä kokemus ollut, mutta kyllä siihen aika lahjakkaasti koukuttui. Carrien pikkusisko oli aivan loistava :) Ja ne vaatteet, ah ne vaatteet. Ei ole mikään turhan pitkä kausi niin sietää katsoakkin, ja on kuulemma toinenkin kausi tulossa!

-m-
7/12 | 

Minusta tässä taas oli todella huono stailaus. Aika lailla 2010-luvun näköinen ja kovin suodatettu ne näteimmät jutut ja jätetty kamalimmat vaatteet ja permanentit jne. pois. Carriella on niiiiin nykyaikainen kihara tukka, kasari-Carriella olisi ollut juuresta asti lähtevä kihara. ;D Donnan stailaus on oikeastaan ainoa joka on yhtään kasari-uskollinen, Carrie on pelkkää nykyhattaraa. On valittu vain söpöjä pinkkejä sävyjä jne, vaikka aika paljon kahdeksankymmentäluvulla vallitsi voimakkaat siniset, ruskeat, kamalat keltaiset jne.

Mimmama: kyllä sun äiti on täysin oikeassa. :D Riittää kun googlaa vaikka "Sarah Jessica Parker 1984" niin tulee jo hiusmuoti selvemmin esiin.

tiitiäinen
8/12 | 

Oon kans kattonu ekan tuokkarin vähän, kröhöm, etukäteen ja sarjan stailaus on aivan mieletön. <3 Mutta juoni on vähän köyhä ja lapsellinen. Ja se häiritsee tosi paljon true-Sinkkuelämää-fania että on tosi outoja ristiriitoja Sinkkiksen kans...

mimmama
9/12 | 

Äitini taas kommentoi ettei tukat ole yhtä suuria kuin oikealla 80-luvulla ja housut ovat vääränlaisia/mallisia :D

tätityty
10/12 | 

Kirjat lukeneena voin sanoa et eipä ole ihme et juoni on lapsellinen, kun kirjatkin sitä ovat. Ja mikäs ihme se on, kun kyse on 16-vuotiaista. Mut ehkä ihan viihdyttävä sarja maisemiltaan.
Stailaus on myöskin mielestäni liian 2010-lukua, kaukana siitä 80-luvusta jonka itse muistan ihan hyvin.

Noppa
12/12 | 

Ehkä eniten häiritsee väärä valinta Carrien rooliin. Ei karismaa, ei persoonaa kuten Sarah-Jessicalla. Ulkonäkö pikkusievä, aivan Carrien vastakohta!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011