- Yhteistyössä Iittala -

Klaus Haapaniemen kuvittama Iittalan uusi astiasarja on sanalla sanoen täydellinen. Olen niin ihastunut Tanssi-sarjaan, että melkein punastelen sen edessä. Slaavilaishenkinen kuvitus täynnä yksityiskohtia on mielenkiintoinen, herra Haapaniemi on onnistunut vangitsemaan metsän asukit astioihin pysäyttävän kauniisti. Heikki Orvolan käsialaa puolestaan on astioiden muotoilu, joka on tuttu Taika- ja Satumetsä-sarjoista. Tämä tarkoittaa täydellistä 0,4l aamukahvikuppia. Tanssi, tervetuloa astiakaappiini.


Taianomaisen kuvituksen innoittajana on toiminut tsekkiläisen Leoš Janáčekin Ovela Kettu -ooppera, jonka visuaalisesta ilmeestä Haapaniemi vastasi Suomen kansallisoopperan osalta. Ovelan Ketun näytökset alkoivat tammikuussa 2015, ja samaan aikaan lanseerattiin myös Tanssi.

Sarjan kuvituksessa on vaikutteita sekä muinaisesta itämaisesta että slaavilaisesta kuvakielestä. Mukana on myös ripaus Art Decoa oopperan syntyaikojen kunniaksi. Koristeellinen metsäaihe on näyttävä, mutta se onnistuu silti olemaan rauhallinen.

Meidän siniharmaan sävyiseen olohuoneeseen Tanssi sopii upeasti, sen värimaailma ikäänkuin jatkuu ruokapöydän medaljonkituoleissa. Tein kaksi vähän erilaista kattausta tätä postausta varten, hieman hillitymmän ja kunnolla kruusatun. Molemmille on aikansa ja paikkansa, tilanteesta riippuen. Aloitetaan hillitymmällä. Neutraali pöytäliina ja helmenharmaat Teema-astiat sopivat kauniisti yhteen Tanssi-sarjan kanssa. Juomalaseiksi valitsin Essence-sarjan valkoviinilasit, tarjoiluastia ja tassien alla olevat lautaset Kastehelmi-sarjaa. Tuikkukippoina myös Kastehelmeä, väreinä harmaa ja tämän vuoden uutuus aavikko.Toiseen kattaukseen en ottanut mukaan lainkaan yksivärisiä astioita valkoista tarjoilukulhoa lukuun ottamatta, vaan halusin monta kirsikkaa kakkuun eli koristeellisuutta pöytään. Messinkiset Nappula-kynttilänjalat ovat kerta kaikkiaan upeat Tanssin kanssa. Tai oikeastaan minkä tahansa kanssa. Nämä ovat olleet minulla lainassa ennenkin, ja ihastun niihin koko ajan enemmän. Kokosin keskelle pöytää erilaisista kynttilänjaloista kunnon roihun ja laitoin alle kullansävyisen virkatun liinan. Enemmän on enemmän.


Kastehelmi-sarjan jälkiruokamaljan väri on myös aavikko. Kellertävänruskea sävy on sopivasti retro, voisin kuvitella tämän olevan parhaimmillaan hämyisessä loppukesän yössä auringonlaskun aikaan, kun puutarhaan on katettu illallinen. Mutta aika upea se on myös talvella jätskipallojen kera. Jos lasi voi hehkua, niin tämä hehkuu.Tanssi-sarjaan kuuluu myös sisustustuotteita, kuten koristetyynyliina, servettejä, astiapyyhe ja säilytyspurkki. Näistä kahta viimeistä en ikävä kyllä ehtinyt saada lainaan tätä postausta varten, sillä ne olivat varastolta loppu, mutta tyynyliinoilla pääsin kuitenkin leikkimään. Minusta tuntuu että nämä kaksi tyynyliinaa menevät ostoslistalle, sillä ne(kin) sopivat meille aivan täydellisen hyvin.


Lopuksi vielä laitetaan jakoon 250 euron arvosta voittajan itse valitsemia Iittalan Tanssi-sarjan tuotteita eli täytettä astiakaappiin. Arvonnan säännöt:

1. keksi nimimerkki ja jätä sähköposti sille varattuun kenttään, se ei näy muille kuin minulle.

2. kerro kommenttiboxissa mikä postauksen Tanssi-sarjan tuotteista oli mielestäsi kaikkein hienoin ja perustele miksi? Löydät kaikki tuotteet Iittalan verkkokaupasta.(www.iittala.fi/tanssi)

3. vastausaikaa on 13.02.2015 klo 23.59 asti.
Advertisement
Onnea arvontaan!


- Osa postauksen tuotteista omia, osa kuvauslainassa, osa saatu -

Kommentit (1020)

Lotta
1/1020 | 

Meille tarvittais noita isoja kahvimukeja. Mies aina valittaa, kun teema-mukit on niin pieniä ja kaivaa ison ruman armeijan sotkusta ostetun mukinsa kaapin perukalta. :D

Sakasu
2/1020 | 

Haapaniemet on mun suosikkeja. Kahvikupit, mukit ja kulhot sopisivat jo olemassaolevien joukonjatkoksi. Ja lisäksi ottaisin noita keittiöpyyhkeitä.

saikuu
4/1020 | 

En ole maailman paras kokki, joten tanssi-ruokalautaset olisivat meidän keittiöön oivat. Pahemmankin ruoan syö kivalta lautaselta :)

Noora
5/1020 | 

Iso lautanen on erityisen ihana, koska siinä on upea kuva. Eniten käyttöä olisi varmasti isolla mukilla ja tyynyt sopisivat myös meille! Ihana tuo kuvitus, ihailinkin näitä jo aikaisemmin jossain.

mirkkusirkku
7/1020 | 

Ehdottomasti syviä lautasia! Oma astiastoni on kunnon shing-shing-shingaling meiningillä koottu niin olisi kiva saada astiaston alku

Sumu
8/1020 | 

Tyynynpäällinen on aivan ihana ja toisi väritykseltään tylsähköön sisustukseen sitä jotain! Jos voitto tulisi, ottaisin varmaankin lisäksi ainakin noita isoja lautasia tarjoilutarkoitukseen ja peltipurkkeja keittiön kaunistukseksi :)

Ida
9/1020 | 

Kettuaiheella ei voi mennä pieleen, sarjan lautaset ovat oma lemppari. Onneksi nykyisessä kämpässä on törkeän isot astiakaapit niin tällainen astiafriikki voi huoletta laajentaa kokoelmiaan :)

Anna
10/1020 | 

Koko sarja on todella ihana ja sopisi hyvin omasta kaapista löytyvän taika-sarjan kaveriksi :) valinta hienoimmasta tuotteesta oli vaikea, mutta lemppareiksi nousivat 27 cm lautaset sekä tyynyliinat. Lautaset toisivat särmää kattaukseen ja olisivat kätevästi yhdisteltävissä jo muitten löytyvien astioiden kanssa ja tyynyliinat piristäisivät taas muuten niin simppeliä sisustusta :) <3 kuitenkin koko sarjaa kohden!

starbite
11/1020 | 

Tanssi sarja on aivan upeaa "jatkoa" satumetsälle ja taika sarjalle. Koska minulla on noista kahdesta sarjasta isoja mukeja ja syviä kulhoja, päätyisin tämän sarjan kohdalla melko varmasti hankkimaan muutaman isomman matalan lautasen. Myös koristetyynynpäälliset sopisivat hyvin tänne, kettu kun on pikkuistenkin lemppareita, eli olisi monta tyytyväistä. Yksi metallinen purkki onneksi jo koristaa kotiani, saanut jotain helpotusta suurimpaan mulle kanssa -tuskaan :)

myohmy
12/1020 | 

Aivan ihana sarja, joten vaikea valita yhtä suosikkia. Mutta aamukahvin ystävänä näitä isoja mukeja olen rakastanut jo Taika sarjasta, joten kyllä varmaan ne täytyy hankkia, vaikkei arpaonni suosisi. :) Jos arpaonni suosii niin noiden mukien lisäksi lautaset ja kulhot ovat myös ihania. Teille sopii hyvin nuo tyynyt. Kun Iittalan kanssa teet yhteistyötä niin onko muuten Taika sarjasta tulossa peltirasiaa? Siis sellaista mihin sopii vaikka kahvipaketti? Joskus liikkeestä kyselin niin ei ollut ainakaan silloin olemassa, vai tehdäänkö siihen sarjaan enää mitään?

eve
13/1020 | 

Rakastan Taika-sarjan astioita ja siksi nämä ovela kettu -astiat iskevät myös. Kuitenkin astioiden yläpuolelle menee tuo mahtava tyynyliina, sopisi meille kuin nyrkki naamaan =))

magical
15/1020 | 

Tanssi-sarja on upea! Hienoimmat ovat koristetyynyliinat ja lautaset, sillä nuo niissä näkyvät nimenomaiset hahmot ovat ihastuttavimmat.

kaisa
16/1020 | 

Muki on kyllä kaunis, mutta jos itselleni ottaisin, valitsisin mieluiten matalia lautasia ja syviä kulhoja, joille meillä olisi enemmän käytönnöllistä tarvetta. Hyllyt kun jo notkuvat Taika-, Satumetsä-, Muumi- ja Teema-mukeista.

kashmir
17/1020 | 

Nuo mukit on kyllä aika kivoja. Tyylikkäät, mutta ei ihan jokaisen kaapissa. Mielellään sellaiset ottaisin.:)

tintin
18/1020 | 

Upeita kaikki. Mun astia ja kattaus into lähti aikoinaan Haapaniemen Taika-sarjasta. Edelleen rakastan niitä, mutta tämä Tanssi-sarja on ehdottomasti tulossa lisäksi kattauksiin. Suosikkini ovat 2 dl ja 4 dl mukit.

mellorine
19/1020 | 

Klaus Haapaniemen kuvitukset on kyllä aina yhtä upeita.
Lempparini näistä on kyllä tuo kulho! Juuri täydellinen soppakulho!

hmirel
20/1020 | 

Aivan upea sarja ja kolahtaa kyllä omaan makuun paremmin kuin sata jänistä! Lemppareiksi nousivat metallipurkki ja tuo mäyräkuvioinen 0,4 litran muki. Jos ei arpaonni suosi niin täytynee kotiuttaa mokomat silti. :D

mango
21/1020 | 

Mun mielestä ihanin on syvä kulho, koska siinä näkyy paljon koukeroisia puunoksia ja yksi siro päivänvarjo :D Muutenkin todella kaunis sarja, rakastan slaavilaishenkisyyttä ja tarinamaailmoja

margesimpsonintukka
23/1020 | 

Mulla on kaapissani melko kamalia Arabian Uhtua-sarjan lautasia edellisen vuokralaisen jäljiltä. Ne ovat sopimattomia ja raskaita.
Toisin on näiden Tanssi-sarjan lautasten kanssa. Halkaisijaltaan 22-senttiset lautaset ovat hyvin kätevän kokoisia, eikä niiden rakenne ole raskas kuten yllä mainituissa. Lisäksi lautasessa esiintyvään kukkohahmoon on yllättävän helppo tykästyä: ylvääseen höyhenpukuun sonnustautunut, perinteiseen piippuun tukeutuva satuhahmo kerää taatusti mun sympatiat. Tätä astiastoa henkevine satuhahmoineen kaipaan inspiroimaan alkavan kevääni aamukahveja.

karu
24/1020 | 

huisin sieviä astioita! mielelläni ottaisin noita korkeita mukeja taikka pienempiä lautasia. olen teen suuri kuluttaja ja teetä on _aina_ juotava ainakin puolen litran kupista! :D

Hanna
26/1020 | 

Olen itsekin ihastunut tähän sarjaan. Iso lautanen on näyttävä ja siinä kuvitus pääsee mielestäni parhaiten oikeuksiinsa.

Indien
27/1020 | 

Ei noista voi yksinkertaisesti valita parhainta. Tarkemmin jos valitaan niin astiat. Tuo kuvio on yhtä ihana kuin se taika-sarja. :)

Männynkäpy
28/1020 | 

Myös minä olen aivan ihastunut tanssisarjaan. Se on melkein jopa ihanampi kuin Satumetsä, joka oli tähän saakka ehdoton suosikkini. Jos yksi tuoten on pakko valita tanssisarjasta, niin se on keitiöpyyhe huilua soittavine peuroineen. Ja miksi? Siksi koska keittiöpyyhkeitä tarvitsee aina ja kuva on aivan ihastuttava. Rakastan peuroja!

Minni
29/1020 | 

Wau, nämä on kyllä aivan upeita! Saako kerätä sekä Taikaa että Tanssia? No, toistahan voi keräillä vaikka mökille. Iittalan parhaita astioita on tuo 0,4l muki, juuri täydellinen aamukahvin juontiin ja aivan uskomattoman kaunis millä kuosilla tahansa, mutta erityisesti Tanssilla!

Peura
31/1020 | 

Voi luoja! Jälleen kerran rakastuin täysin Klaus Haapaniemeen. Muutaman vuoden olen jo astiakaappia täyttänyt satumetsän suloisilla sinisillä sarvekkailla ja sohvannurkasta, kunniapaikalta, löytyy pehmoinen taika-sarjan pöllötyyny. Tanssista ehdoton suosikki on 4,0dl muki; jälleen viehättävä sarvekas eläinhahmo, lämmin murrettu sävymaailma ja tuttuun Haapaniemen tyyliin koristeellinen tausta, josta löytää uusia yksityiskohtia jokaisella lämpimällä teehetkellä.

Ehdottomasti rakkautta ensisilmäyksellä. Taidampa lähteä teatteriin katsomaan Ovela kettu-näytöksen, varmasti henkeäsalpaavia on Haapaniemen suunnittelemat puvutkin.

heahea
32/1020 | 

0,4 l mukit ovat mielestäni hienoimpia ja samalla käyttökelpoisimpia. Mistä olisikaan parempi juoda mukillinen höyryävää kaakaota kuin tästä!

Euwa82
33/1020 | 

Nuo 0,4L isot kupit olisivat aivan ihanat! 2,5-vuotiaan ja 7kk vauvan kanssa kun unet ovat aika vähissä ja kahvia menee pannutolkulla :) nuo piristäisivät kahvihetkiä kummasti!

Mervi
34/1020 | 

Olen ihastellut nuita isoja mukeja vanhojen taika-mukien kaveriksi, mutta nyt vasta näin nuo tyynyt ensimmäistä kertaa ja WAU! Tahtoo ehdottomasti sohvalle kaveriksi ketut tanssimaan. <3

amelievendela
36/1020 | 

hienoin on mun mielestä toi iso muki, olisi ihanaa kun mahtuis vähän enemmän juomaa.

Viivi Maskulin
38/1020 | 

No kyllä tahtoisin aamuihini suuren Mäyrämukin. Tässä todentotta on jotain joka vie takaisin lapsuuteen, ihan eri tavalla kun muissa Haapaniemen sarjoissa.

Miura
39/1020 | 

Rakastan rakastan rakastan noita isoja mukeja! Kulhoja myös, ne kävisivät hyvin yhteen neljän astian Taika-kokoelmaani.. :D Mutta nuo tyynyliinatkin ovat kivoja!

Matleena
40/1020 | 

Ehdottomasti 0.4 L muki, sillä minulla on yksi Taika-muki sen mallisena ja kyseinen muki on rakkain teemukini! Malli ja koko ovat täydellisiä. Mukeista tekee vielä parempia tuo kuvitus! Aivan ihana! Kuvia katsellessa rupesi tekemään mieli tomaattikeittoa:)

Elwiira
41/1020 | 

Kaikki astiat ovat ihan mielettömän hienoja, mahdotonta valita yhtä suosikkia.

Juuli
42/1020 | 

en itselleni kaipaisi mitään, mutta paras ystäväni on täysin rakastunut kettuihin, ja tyynynpäällinen sopisi neidin sisustukseen upeasti... juuri sopivan leikkisä ja kuitenkin vanhaan puutaloon sopiva. ja kuvitus huokuu satumaisuutta, joka olisi fantasiakirjoilla elävälle ystävälleni täydellinen.

Ursula
44/1020 | 

Sarjan paras tuote on ehdottomasti tuo 0,4 litran muki. Se on TEEmuki sanan varsinaisessa merkityksessä eikä mikään espressokuppi! Kun tuon kauniin mäyräpeurakukkomukin täyttää vihreällä luomuteellä, aamunautinto on täydellinen...

Emppu
46/1020 | 

Tuolle isolle kahvikupille menee munkin ääni. Taika-sarjaa omistan tasan yhden tuotteen: sen yhden ison kupin. Joten kyllä tänne tanssit mahtuisi ;)

Mona
49/1020 | 

Uuuulala! Aivan super hieno astiasto, omaa silmää kyllä miellyttää eniten nuo ihanat tyynynpäälliset! Pakko saada!

Tellu
50/1020 | 

Nuo pienemmät kahvikupit aluslautasineen olisivat juuri nyt eniten mieleeni! Uuteen kotiin olisi ihana saada vihdoin ne kahvikupit! Myös isot mukit on hienoja sekä tuo metallipurkki. Ihania kaikki! Ihastuin Tanssiin jo syksyllä kun näin ennakkokuvia.

Anni
51/1020 | 

Musta tuntuu että en selviä hengissä (hrmm.. herää ihmisten kirjoihin arkiaamuisin) ilman tuota 0,4l kahvituoppia :) Sarja on kokonaisuudessaan mitä kaunein!

Mari
52/1020 | 

Noita isoja kahvi- tai teemukeja olen ihaillut jo pitkään, mutta nyt kun näin nuo tyynyliinat, pitää melkein mainita suosikiksi ne. Haapaniemen kuvitus on kyllä harvinaisen onnistunut!

Inkku
54/1020 | 

Olet niin nätisti stailannut tyynyparin sängyn päälle, sopii kivasti vaalean sängynpeitteen kanssa. Sopisi omaan kotiinikin valkoista makuuhuonetta värittämään :) Ja astioista isot mukit ovat erityisen ihania!

55/1020 | 

Ihan kuin joku olisi lukenut ajatukseni täydellisistä kuvioinneista astioihin. Ketut ja peurat kuuluvat meidän perheen suosikkieläimiin ja kun tyylinä on ihanan krumeluuri slaavilaiskuvitus, on kuin astiat olisi suunniteltu juuri meille! Kauan on ollut hakusessa tyylikäs ja omannäköinen kahviastiasto ja tämä olisi kyllä napakymppi. Eli 2dl kahvikupit ja aluslautaset hivelevät silmää eniten, mutta 0,4dl mukit tulisivat myös ahkeraan käyttöön! t: earl grey-addikti

Creme
56/1020 | 

Ihana uusi sarja ja ihanat kattaukset! Olen myös erityisen ihastunut Satumetsän mukeihin. Riittävän iso aamukahville :) Mutta näistä kyllä suurimman ilon aiheutti nuo tyynynpäälliset!! Tahdon ehdottamasti nyt kevät-talveksi juuri tuollaiset. Ja sävyiltään sopisivat vielä syksyynkin. Mikseiköhän Satumetsän kuosilla ole tehty tyynynpäällistä...Pitäisikö laittaa Iittalalle aloitetta

Tytsie
58/1020 | 

Ihanat uutuudet! Suosikkini on ehdottomasti tuo iso kahvimuki. "Ikuisesti" muumimukeista kahvin juoneena olen alkanut kaipaamaan reippaasti isompaa mukia! Ja nuo värit- aah!

Eluna
59/1020 | 

Kahvikuppi + aluslautanen + Kastehelmi lautanen ♡
Niin kauniin täydellisen näköistä! Jälkiruoka ihmisenä tykkään panostaa kahvihetkiin ja tuo yhdistelmä on ♡

Päivi J
61/1020 | 

Suosikkini Tanssi-astioista on tuo iso muki, jotenkin siinä on kuviointi aivan erityisen hieno. Kokokin on juuri sopiva :)

helikeiju
62/1020 | 

27 cm lautanen ja kulho sopisivat hyvin yhteen teema- astioihini ja olisi kiva yhdistellä niitä keskenään.

63/1020 | 

Pudän erityisesti noista pienemmistä kahvikupeista. Koko on minunlaiselleni maltilliselle kahvinjuojalle sopiva, ja kuvitus aivan valloittava :)

Siiri E.
65/1020 | 

Kyllä muhun vetoaa eniten juuri nuo tanssivat ketut isolla pohjalla lautasessa, ne on niin arvoituksellisen ja arvokkaan näköisiä... :)

Sirius
66/1020 | 

Minulle Tanssi-sarja tuli ensimmäistä kertaa tutuksi viime viikonloppuna, kun bongasin tuotteita ensin mainoskatalogista ja myöhemmin samana päivänä hypistelin astioita Iittalan myymälässä. Rakkautta ensisilmäyksellä! Tätä postausta lukiessa vasta huomasin että isoissa kahvimukeissa seikkailee ilmeisesti mäyräkin <3

jaanaaj
67/1020 | 

Toinen kattauksesi on ihanan överi :)
Mielestäni hienoimmat Tanssi-tuotteet ovat nuo isot mukit, sillä printti istuu niihin parhaiten ja täyttää hyvin mukin pinta-alaa.

Lrauu
68/1020 | 

Tykkään suurista mukeista ja kulhoista. Pidän siitä, että kuviointi on astiassa ulkopuolella. Muutenhan ne otusparat hukkuu keittoon, soosiin tai mitä ikinä ovat niskaansa kulloinkin saaneetkaan!

Olen haikaillut näyteikkunoissa myös sitä tään sarjan säilytyspurkkia, mitä postauksessa ei mahtanut näkyä. Koska: kauniita purkkeja ei ny vaan koskaan ole liikaa. Lisäksi valitettavan harvat niistä on niin rouhean kokoisia, että ne vetäisivät kilon jauhoja sisuksiinsa. Nii, jotta.

Ankeli
69/1020 | 

Luulisin, että kuosi pääsee ihanasti oikeuksiinsa isoissa lautasissa, joita voi käyttää myös ihan tarjoilulautasina. Esimerkiksi kokovalkoisen astiaston kanssa se näyttäisi varmasti kivalta.

PiuPau
70/1020 | 

Aivan ihana astiasto, mielikuvitus lähtee kiitolaukkaan.. Vaikea valinta lempparia, ostoslistani kärkeen nousi kyllä tyynynpäälliset.
Toivottavasti arpaonni suosii :-)

Reetta
71/1020 | 

Aivan ihania on nuo kaikki. Ottaisin niistä mieluiten ihan jokaisen ;) Eniten meillä olis kyllä tarvetta sellaselle isolle kulholle, onkohan sellasta olemassa/tulossa?

Henni
73/1020 | 

O,4dl muki vain kutsuu tekemään kaakaota tai chaita. Ylipäänsä ihailen sarjan tarinamaisuutta ja yhtenevyyttä.

74/1020 | 

Ihana kuvitus, koko kattaus näillä olisi ehkä vähän liikaa makuuni mutta yksittäisiä astioita oivoi kyllä kiitos! Suosikkina tuo 0,6dl kulho, siitä aamulla puuroa niin johan lähtisi päivä käyntiin. Ja riittäisi pojallakin ihmeteltävää kuvituksessa niin menisi puurot ihan huomaamatta :)

Elli
75/1020 | 

Nuo tyynyliinat ovat aivan superkauniit, pakko saada! Iso muki kelpaisi myös, vaikken kahvia tai teetä juokaan. 0,4 l kaakaota taas voi olla pikkusen liikaa.

ElMarLa
76/1020 | 

Astioistamme puuttuu pienemmät kahvikupit aluslautasineen ja nämä Iittalan uutuudet ovat kuin tehty meille. Kaiken kruunaisi nuo huippuihanat tyynynpäällliset vanhalle puusohvalle joka on keittiönpöytämme ääressä. :)

Minna P
78/1020 | 

Tanssi tyynynpäällinen 50x50 cm on suosikkini. Iloisenvärisenä se olisi kyllä huoneen keskipiste :)

Joanna
79/1020 | 

Oijoijoi! Ehkä maailman kaunein astiasarja, nuo kuvat ja kattaukset ovat aivan mielettömän silmää hiveleviä! Kaikista ihanin on se iso lautanen kahdella ketulla! Sekä samalla kuviolla tyynynpäälliset! Menee ehdottomasti ostoslistalle! Se Ovela kettu -oopperakin pitäisi käydä katsomassa!

hilla
80/1020 | 

Koko sarja on kyllä aivan ihana! Ykkösvalintani on tuo 0,4 litran muki, jollaisia mulla on tällä hetkellä käytössä Taika-kuosilla. Täydellinen koko ja käteen sopiva muoto, ah! Ja nyt vielä tuo uusi kuosi, mieletön.

mari
81/1020 | 

Tässä on nyt sellanen arvonta että ihan pakko voittaa!! Satumetsä astioihin rakastuin päätäpahkaa aikanaan, mutta tietysti vasta silloin kun niiden valmistus oli jo lopetettu, joten paria kuppia enempää ei niitä löydy omasta kaapista.. Tämä Tanssi-sarja kyllä iskee yhtä kovaa! Ehkä nää korvais satumetsä harmistuksen :)

Kauniita astioita ovat kyllä kaikki, mutta ehkä hienoimpia on nuo isot mukit, niissä vaan miellyttää kaikki silmää.

Päivi
82/1020 | 

Ihastuin koko sarjaan kun näin ensimmäisiä kuvia jo joskus loppuvuodesta blogeissa. Lempparein taitaa kuitenkin olla tuo matala kettulautanen ja sitten iso muki :) aivan ihania kaikki, astiakaappi suorastaan huutaa jotain vähän erikoisempaa valkoisten teemojen kaveriksi!

Kastalia
83/1020 | 

Ihania kuvia koko sarja täynnä, mutta eniten ihastuin touhon 0,4 litran mukiin, jonka kyljessä hahmo soittaa huilua. Se on jotenkin ylväs ja mystinen hahmo. Siitä mukista tee maistuu varmasti paremmalta kuin yleensä.

84/1020 | 

Kauneimmat osat Tanssi-sarjasta ovat mielestäni iso muki (0,4l) sekä kahvikupin aluslautanen, joissa on huilua soittava sarvipää. Toki mikä tahansa sarjan astia kelpaisi, sen verran taianomaisia ne ovat!

beltsi
85/1020 | 

Kaikki Tanssi-sarjan astiat ja esineet ovat todella kauniita. Suosikiksi nousee 0,4 dl kahvi mukit. Aivan ihanat<3

satupa
88/1020 | 

Kaikki astiat miellyttävät todella paljon silmää ja kiva kun niissä on eri kuvioit. Pidän siitä että sarjassa on tarjolla myös noin isot mukit.Myös koristetyynyt sopisi meidän olkkariin(:

miraprkl
89/1020 | 

Kettu on mun ja poikaystävän toteemieläin ja mun sydän särkyy katsellessa näitä astioita♡ tahtoo :3

Lellu
90/1020 | 

Oi, nuo kaikki on niin kauniita! Eniten tarvetta olis järkevän kokoisille kahvikupeille, mutta nuo isot mukitkin on aika ihanat. Myös tyynynpäälliset on hienot, kun kuvio tulee niissä hyvin esille, selkeämmin mielestäni kuin esim. lautasessa.

liiiiinpu
91/1020 | 

Mikä ihana kattaus! <3 Niin tunnelmallinen ja kaunis, tykkään! :) Mun ehdottomia lemppareita on nuo isot 0,4l mukit. Kotoa löytyy jo Taikana muutama kappale. :)

Riikka
92/1020 | 

Tämä on niin kaunis sarja. Tuntuu että astiakaapit pursuaa täällä kaksiossa liitoksistaan, mutta noille 0,4 dl mukeille olis kyllä tarvetta ihan vaan koska muumimukit on liian pieniä aamukahville. Ja noi lautasetkin olisi ihanat. Mulla on teemaa ja näyttäisi sopivan noi niiden kanssa täydellisesti yhteen.

lotta
94/1020 | 

nuo isot kahvimukit olis kyllä ehdoton ykköshankinta, ei tarvis suotta santsikierroksilla ravata keittiössä! ja heti seuraavaksi nuo soppakulhot aamupuuroilua ihastuttamaan.

AnuB
95/1020 | 

Itselläni on Satumetsät juurikin kahvikuppeina (0,4l on sille juuri täydellinen koko) ja olen harmitellut kun Satumetsän tuotanto on lopetettu. Olisin niin halunnut muitakin astioita. Mutta iso ilo olikin kun näin tämän sarjan. Täydellisen kaunis!

tinski
96/1020 | 

Ehdottomasti hienoimmat ovat isot mukit. Taikasarjan mukit ovat olleet lempimukejani ja en uskonut, että hienompi voisi olla olemassa, mutta nämä kyllä päätyvät hankintalistalle.

Shini
97/1020 | 

Kaikkihan nuo on kyllä ihania! Noissa matalissa lautasissa on sen verran pinta-alaa, että todella kaunis kuvio pääsee oikeuksiinsa, eli sanon siis, että matalat lautaset.

Eveveveve
99/1020 | 

Klaus Haapaniemen kuvitukset on aina niin kauniita! Tykkään erityisesti tämän sarjan värityksestä. Lemppari on tyynyliinat, joissa kuviot tulee vähän selkeämmin esille.

Kettukarkki
100/1020 | 

Ihana sarja! Omasta mielestä parhaat nuo koristetyynyt, toisivat väriä, yksityiskohtia ja satumaailmaa sisustukseen.

llauraa
102/1020 | 

Aivan ihania! Mulla on ennestään jo Satumetsää ja Tanssi sopis siihen kaveriksi hyvin. Lemppari on iso kahvikuppi :)

Hanttis
103/1020 | 

Ehdottomasti lautaset näyttävät hyviltä! Erityisesti pidän lautasen reunassa kulkevasta "piikkilangasta" niitä olen jo kaupassakin hypistellyt :D

janeeka
105/1020 | 

Ihanan tunnelmallinen astiasto. Erilaiset lautaset on mun heikkous ja niin on tämäkin Tanssi-lautanen kokoelman helmi.

SannaLiina
106/1020 | 

Kaikki sarjan tuotteet miellyttävät silmää, mutta kovana kahvinjuojana mieluisin on kuitenkin 0,4 l muki. Pienempi 0,2 l on sekin ihana, mutta valitettavasti aivan liian pieni aamukahvia varten ;)

anki anki anki
107/1020 | 

Astiakaappi täyttyy kun maailmaan keksitään koko ajan lisää ihanuuksia! Huilistin lemppari on tuo iso muki, jonka kyljessä on huilua (nurinpäin, sallittakoon taikamaailmassa) soittava peuransukuinen otus. Ilmeisesti saman mukin toisella puolella komeilee tuo uljas mäyrä, toinen suosikkihahmo.

Varpupu
108/1020 | 

Voih, tanssia olen odottanut ensimmäisistä promokuvista asti. Hassua oli että tuotteet bongasin ensin Tukholmasta, mutta varmaan samaan aikaan olivat tulleet Suomeenkin, ei vai ollut käynyt kaupoilla silloin. Nyt niitä olen kaupoissa käynyt ihastelemassa.
Kyllä isot lautaset ovat suurin suosikkini.

MeänSatu
109/1020 | 

Mie valittisin kyllä kaikki tuosta sarjasta :) tämmönen värikammonen on ihastunu nyt just tuohon sarjaan, mutta jos pakko valita 1 niin son tyynyliina, sopis meän sohvalle erinomasesti
Aivan mieletön arvontapalkinto! Kiitos tästä :)
Toivottavasti arvontakone valittee just minun numeron :P

Niki
111/1020 | 

Moikka! Tanssi sarjan kupit ovat ehdoton suosikkini! Jokainen eläin on mielenkiintoisen ja viehättävän näköinen, sopivan mystistä sarjaa minulle! Olisin ikionnellinen jos ne pääsisivät mukaan astiastooni :)

Taija
112/1020 | 

Tanssisarjassa ihastuttaa mukit, joissa näyttäisi olevan tarpeeksi kokoa. Tällä hetkellä käytössä on muumimukit, jotka on teemukilliselle hieman liian pieniä..

Salla
113/1020 | 

Hei,
Sarjan muki on suosikkini, Tanssi-kuosia jää tuijottelemaan pitkäksi aikaa. Parasta sarjassa on se, että se kotiutuu sujuvasti niin arkeen kuin juhlaan :)

Kepsu
115/1020 | 

Ihastuin sarjassa siihen, miltä erikokoiset lautaset näyttävät toistensa päälle pinottuna! Ei heti arvaisi, että lautasissa on muutakin kuin abstraktia piikkiköynys- tai juuri- kuvioita :)

Johanna
116/1020 | 

Aivan mielettömän kaunis sarja, mutta ihanin on tuo tyynynpäällinen. Se tuo mystiset ketut olohuoneeseen! :)

Jonna
117/1020 | 

Ihana, ihana astiasto. Täydelliset värit ja kuvioinnit. Näiden tuloa olen odottanut kuin kuuta nousevaa. Iso kahvikuppihan se sieltä mieleiseksi nousi sormia lämmittämään :)

Jannina
118/1020 | 

Ihanimmat tuotteet mielestäni ovat keittiöpyyhe ja tyynyliinat. Kaikki hahmot ovat mielestäni valloittavia ja varsinkin niissä pääsevät edukseen. Astioista varsinkin kulhot ovat mieleeni :)

Esme
122/1020 | 

Olen totaalisesti rakastunut tähän sarjaan, kuten myös muihin Klaus Haapaniemen kuvittamiin sarjoihin. Tanssi-sarjasta oma ehdoton suosikkini on kettutyynynpäälinen. Se on aivan ihana!

Heiddddi
123/1020 | 

Tyynyliinat olisivat tarpeeseen, olen päivittämässä vaalean sohvan ilmettä keväällä ja nuohan oli tosi kauniit :) Sopivasti väriä!

iijii
126/1020 | 

Voi kettu, kettu, kuinka ihana olet! Enenmmän kuin mielellään tuosta mukista aamukahvin joisi! (ja miksei iltapäivä- ja iltakahvinkin ;)

Pinja
127/1020 | 

En osaa päättää isojen mukien ja matalien lautasten välillä! Toisaalta rakastan isoja mukeja ja vielä noin ihanalla kuvituksella, mutta ihastuin lautasten kettuherroihin niin tulenpalavasti, että ehkä lautaset sittenkin vievät voiton. Toki kaikki tällä kyseisellä kuviolla varustetut astiat ovat hyvinkin tervetulleita kaappeihin!

Kati
128/1020 | 

Upea sarja! Noilla kahvikupeilla pääsisi salonkitunnelmaan - jos kerrankin kattaisi nätisti ja nauttisi kahvinsa hienostuneesti pienestä kahvikupista kera pienen bebe-leivoksen.

Harakka
129/1020 | 

Nuo lautaset ovat aivan ykköset! Meillä on vanhoja koristeellisia lautasia, mutta ne eivät kestä konepesua, joten jäävät vähemmälle käytölle. Olisikin siis ihanaa yhdistää käytännöllisyys ja koristeellisuus Tanssin avulla!

Henna
130/1020 | 

Isot mukit houkuttelevat flunssaista teen juojaa kovasti! Tällä hetkellä opiskelijavarastoista löytyy nimittäin vain yksi kelpo teemoti :D Mukilla pitää olla kokoa!, jotain muumimukia saa olla kokoajan täyttämässä.

Lisäksi kaikki kettukuvioiset tuotteet veivät sydämeni, miehen ja minun lempieläin nimittäin. Sitä löytyykin jo kaikkialta magneeteista pehmoleluihin, mutta astiakaapissa ei kettuja vielä ole.

Mittumaari
131/1020 | 

Ehdottomasti houkuttelevin tuote on tuo lähes puoli litraa sisäänsä vetävä muki! Kaapista löytyy jo pari vastaavaa, tosin Taika- ja Satumetsä-kuosilla. Olen tullut siihen tulokseen, että kyllä sen aamukahvikupin täytyy olla pään kokoinen, vaikka toki ne desilitran mummokahvikupitkin ovat omalla tavallaan sympaattisia ja nostalgisia! En ole tainnut aiemmin blogiisi kommentoida, mutta aktiivisena lukijana olen ollut jo vuosia. Onnea siis hirmuisesti kauniista puutalosta ja ihanasta Anni-neidistä. Toivon kaikkea hyvää teille kaikille! :)

Venla
132/1020 | 

Vaikea valita yhtä "hienointa" tuotetta", koska ne kaikki yhdessä näyttävät niin upeilta. Ehkä ihanimmat ovat silti isot kupit ja lautaset, niissä kuvitus ja värit pääsevät eniten oikeuksiinsa!

LauraL
133/1020 | 

Mun lempparit on toi 4 dl muki ja tyynyliina. No, ihanan iso kahvi- tai kaakaomuki, sopii enemmän kermavaahtoo ja vaahtiksia. Ja tyynyliina on mukavan piristävän värikäs. Tää sarja sopii hyvin Satumetsän kanssa ja varmasti tulee ainakin toi muki ostettua.

Nainen
134/1020 | 

Ihanimpia on tyynyliinat, sillä niissä kuvat on aseteltu erittäin kauniisti. Käyttökelpoisiakin ovat! :)

kowy
135/1020 | 

Tää astiasarja on kyllä niin valloittanut mun sydämen! Täytyy joka tapauksessa saada jotain näistä piristämään nyt mustavalkoista astiarivistöä. Erityisesti nuo isommat mukit ihastuttavat!

noora p
136/1020 | 

mikä ihana sarja. tykästyin siihen välittömästi. En osaa valita mieluisinta astiaa, mutta oi että nuo tyynyt on upeita! :D juuri tollaisia uusia koristetyynyjä sänkyni kaipaisi :) valkoinen tausta ja ihana kuva.

Maamu
138/1020 | 

Ihana arvonta! Minä pidin eniten noista tyynyistä. Keräävät katseet ja on lapsillekin ihmeteltävää!:)

p.marie
140/1020 | 

Nämä ovat upeita!
Itse ihastuin eniten juurikin tuohon isoimpaan mukiin. Teen ja kahvin suurkuluttajana isot mukit tulevat tarpeeseen.

Jissu
141/1020 | 

Ihanimpia ovat muki ja kulho ja purkki, ei noista voi vain yhtä valita! Olen ihan höpsähtänyt kettuihin muutenkin, joten tämä sarja kolahti ja isosti. Yhden mukin olen jo kotiuttanut, muut astiat ovat vielä haaveissa...

MairaK
142/1020 | 

Sekä isot että pienemmät mukit viehättävät kovasti silmää! Runsas kuviointi on kaunis muttei kuitenkaan liian överi. Olisi ihanaa saada katsella noita omassa astiakaapissa :)

Pauliq
143/1020 | 

Tekisi mieleni vastata 4 dl muki, Satumetsä-mukien suurkuluttaja kun itsekin olen ;) Nyt kuitenkin iso ruokalautanen vei voiton, siinä ne hienostoketut niin komeasti pörhistelevät! Hankintalistalle menee nämä astiat minullakin, harmittelen vaan ettei värimaailmaa voi oikein yhdistää iki-ihanaan Satumetsään, tai tulee hullu soppa :D

Wetrio
144/1020 | 

Osallistun arvontaan! :) Olen jo pitkään ihastellut tuota Tanssi - sarjaa, etenkin noita ihania kuppeja! Tee -ja kaakaohirmuna rakastuin tuohon mukiin, jossa poro soittelee huilua. Ihanan tunnelmallinen ja erilainen kuvitus! :)

lotta
145/1020 | 

ai että iittala on kyllä osunut niin maaliin kaikkien näiden taika, satumetsä ja nyt tämän tanssi-sarjojen kanssa. Tykkään erityisen paljon niistä suurista mukeista ja isosta tarjoilukulhosta. Kulhossa kaunis printti on edukseen kun taas mukien malli ja koko on vaan ihan täydellinen. Samanmallisia mukseja mulla on jo satumetsästä ja taikasta ja en nykyeen enää mitään muita mukeja käytäkään...

Tiinainen
146/1020 | 

Katselin nuita astioita kaupassa huokaillen, mutta totesin sitten, että en tarvitse. Mutta että sisustustuotteita! Niitä tarvii aina! Mielestäni tuon astiapyyhkeen kuvitus on aivan ihana, ja mulla on ihan rumia astiapyyhkeitä kaappi täynnä. Eli paras on pyyhe ja heti perään nuo lautaset.

Ninni
147/1020 | 

Tuo muki mikä sinulla on toiseksi viimeisessä kuvassa on täydellinen! Voi kunpa saisin sen! :) Aivan taivaallisen kauniita astioita, jos voisin saada tahtoisin jokaikisen! :D

kettunen
148/1020 | 

Ehdottomadti iso, matala lautanen. Rakastan kettuja ja fanitin niitä jo Taika-sarjassa, mutta nämä leikkisät ketut ovat melkeinpä vielä kauniimpia. Kunpa niitä saisi vielä isoon mukiinkin!

Vatruska
150/1020 | 

Minun suosikki on ehdottomasti tyyny. Just sellainen tyyny sopisi täydellisesti ruskean nahkatuolini kaveriksi (johon olen puolisen vuoden veran katsellut sopivaa tyynyä tuloksetta). Pidän paljon sarjan astioistakin. Lempisarjani on ollut Taika, mutta Tanssi on vahvoilla myös! Täytyisi päästä ihan käsin käpisteleen astioita, sen verran herkullisilta ne kuvissa näyttävät. :)

Sara
152/1020 | 

Osallistun tosi harvoin arvontoihin, mutta nyt on pakko!! Meidän astiakaappi on tosi sekalainen ja oon jo pitkään miettinyt, että haluan jotain tiettyä sarjaa ja tää Tanssihan on upea. Oma lemppari on kahvimuki, koska tällä hetkellä ärsyttää se, että kaikki meidän mukit on liian pieniä. 0,4dl olis hyvä, kahvi ja tee PITÄÄ saada isosta mukista!!

Elinna
153/1020 | 

Muki on ehdoton suosikkini. Olen mallia ihaillut jo Taika-sarjan yhteydessä, mutta nyt siihen saatiin vielä ihanampi kuosi! Täytyisi ehdottomasti käydä katsomassa tuo ooppera, niin kauniit ovat nämä.

Riitta
154/1020 | 

Voi kuinka kauniita kaikki! Isot mukit tosiaan aamukahville, ihana aamu vaikka olis työaamu. Siis vastaukseni on muki.

Lilia
157/1020 | 

Suosikkini ovat isot mukit, jotka sopisivat loistavasti teen nauttimiseen. Keittokulhoista on jo kokemusta Taika-sarjan kautta ja kokonsa puolesta niitäkin valitsisin astiakaappiin lisää.

159/1020 | 

Iso matala lautanen on minunkin suosikkini, sen kuviointi on vaan täydellinen! Lisäksi tästä taloudesta ei löydy kuin yksi iso matala lautanen :D

never
160/1020 | 

Oi, toi on aivan unelmien sarja! Lemppari on iso 0,4 muki. Tai ruokalautanen, jossa kuvat pääsee oikeuksiinsa.

162/1020 | 

Aivan ihania ovat kyllä kaikki, mutta eniten muhun iski kyllä nuo mukit! Sopisivat upeasti mustavalkoiseen taikaan, mitä kotoakin jo hiukan löytyy. Keittiöpyyhe oli myös mahtava! :)

Juksu
164/1020 | 

Oi tanssi Tanssi luokseni, astiakaappiin ilokseni!
Tahtoisin kovasti kupin valtavan, kyljessään repolaisen ovelan. Sammio, tuo teenjuojan kupin ainoa oikea tilavuus, sormet ristiin, oispa voittomahdollisuus!
Kaikki Tanssit toki kaappiin sopi, että repolaiset tervetuloa vaan mun kotiin!

Marjutska
165/1020 | 

Mun sydämellä jäi yksi lyönti väliin kun näin tämän sarjan ensimmäistä kertaa...leipälautaset ja isot kupit..mäyrä-hahmo..laittaisin myös erikokoisia lautasia seinälle!

Sinilintu
166/1020 | 

Tanssi on kokonaisuudessaan ihastuttava tuttavuus. Sen tyylissä on myös sadunomaista ajattomuutta, joka vain yksinkertaisesti toimii :) Itse tykästyin erityisesti noihin mataliin lautasiin, joilla saisi esim. luotua persoonallisia asetelmia seinään kiinnitettyinä.

Sokeririnkeli
167/1020 | 

Metallipurkki on hienoin, sillä siinä oleva mäyrä on aivan huikea! Pitääpä pistäytyä kaupassa jos arpaonni ei suosi.

miaplacidus
168/1020 | 

Oooooh olen kuolannut Tanssi-sarjan perään siitä asti, kun syksyllä ensimmäisen kerran näin siitä mainoksia! Taika- ja Satumetsä-astiastot ovat jo vieneet sydämeni, joten Tanssi passaisi niiden kanssa ihanasti. Suosikkia on niiiiin vaikea valita, ottaisin kaikki jos voisin! Näin teehörhönä teekuppi on kuitenkin sydäntä lähellä.

meeja
169/1020 | 

Isommat mukit kävin hakemassa heti niiden myyntiin tultua, täydelliset aamukahvin nauttimiseen. Kulhot ja lautaset olisi oiva lisä astiakaappiin

herttax
170/1020 | 

Pidän erityisesti tuosta 0,4l vetoisesta mukista, sillä se on arkikaunis, eli arkiesine, joka on lisäksi kaunis. Olisi varmaan joka päiväisessä käytössä.

susannas
171/1020 | 

Iso muki koska se on vain kaikista tarpeellisIn. Kaikki muutkin n kyllä niin ihania!

Miauski
172/1020 | 

Lempparini Tanssi-sarjasta ovat 0,2l kahvikuppi siihen sopivalla lautasella :) Täydellinen kahvikuppi kokonaisuus kahvitteluhetkiin ystävien ja perheen kanssa!

Sinilintu
173/1020 | 

Tanssi on kokonaisuutena varsin hurmaava sarja:) tykästyin noihin mataliin lautasiin, joista saisi hienon taideteoksen esim. Seinään kiinnitettyinä.

Teija
174/1020 | 

Melko ihania, parasta on vaikea valita :) Tyynyliinat tai matalat lautaset taitavat viedä voiton. Meillä ei opiskelijoina ole Taikaa tai Satumetsääkään yhtä kuppia enempää, vaikka niitä olen tämän tapaan aina kuolannut.

auringonkukka
175/1020 | 

Mahtavaa Iittala! Näitä on jo käyty kuolaamassa Iittalan kaupassakin..Ihanimpia ovat isot mukit ja kulhot, joille olisi kyllä käyttöä!

jennikkoh
176/1020 | 

Nuo 0,4 l mukit ovat suosikkini. Näitä mukeja olen jo haaveillut ostavani taika- ja satumetsämukien kaveriksi. Lisäksi iso tarjoilulautanen on hieno.

Essi
177/1020 | 

Huokaus. Täydellinen astiasarja! Ehdottomasti ykköseksi nousivat iso lautanen sekä tyynynpäälliset, kummassakin satumaisen viehättävät kettuhahmot pääsivät oikeuksiinsa. Bravo!

Sanna
178/1020 | 

Tämä on ihana sarja. Isot mukit ja lautaset ottaisin mieluusti piristämään arkiaamuja tai tuomaan sitä jotain ekstraa viikonloppuihin :)

Jossu
179/1020 | 

Tuo jättimuki on niiiiiin hieno! Voisin kuvitella itseni viettämässä letkeää aamua vauvan kanssa terassilla (vähän keväämmällä tosin) ja juovani kahvia tuosta mukista samalla kun katselen luonnon heräämistä uuteen päivään. Siinä olisi silmäniloa itselle ja vauvalle.

Talvikettu
180/1020 | 

Mukin tietty ja lautasen ja pyyhkeen ja tyynyn ja... Ai yksikö vain? No sitten tyyny :) <3

Olga
181/1020 | 

Noi tyynyliinat on kerta kaikkiaan hurmaavia! Ihanat ketut sopis täydellisesti mun sohvan tyynyeläintarhaan pöllöjen, pupujen ja paratiisilintujen sekaan jo aiheensa puolesta, mutta myös värit mätsäis täydellisesti. Hmm, ehkä hankinkin ketut sohvalleni!

Helmi LaLuna
182/1020 | 

Niin, perusteluna siis että muki on paitsi kaunis, niin tarpeeksi iso aamukahville! :)

Rillamai
184/1020 | 

Rrrrrrrrrakastan Haapaniemen tyyliä yli kaiken!
Sydän jätti valehtelematta yhden lyönnin välistä, kun ekan kerran näin tämän uuden "Tanssi"-sarjan tulleen markkinoille. Jos noista nyt on pakko mainita hienoin, niin kyllä sen täytyy olla iso, 27cm lautanen. Niin näyttävä.

Mulle mulle meille, tarjoan ihan parhaan kodin!

Annie
185/1020 | 

Tanssi-sarja on aivan upea! En malta odottaa, että pääsen täyttämään astiakaappiani näillä ihanuuksilla.

Sydämeni vei kuitenkin täysin sarjan koristetyynyliinat, sillä ne ovat samaan aikaan todella tyylikkään näköiset, mutta tuovat silti sisustukseen raikkautta ja pirteyttä!

Linnea
186/1020 | 

Aivan ihana sarja! Itse tykästyin eniten syviin kulhoihin ja niissä näkyvään huilua soittavaan kettuun. Myös korkeat kahvikupit aluslautasen kanssa ovat super kauniit!

Norppanoora
187/1020 | 

Tykkään eniten kulhosta, sopivankokoinen keitto- tai jäätelöannokselle!

Kuusenkukka
188/1020 | 

Oi! Aivan satumaisia, etenkin tanssivat ketut ovat niin kepeitä ja salaperäisiä! Kauneimmat olivat iso muki (o,4 l) ja suuri matala tarjoilulautanen. Niissä sadun henki on erityisen tenhoava, hahmot ovat kuin kaukaa aarnimetsän kätköistä!

Ansu
189/1020 | 

Ah, en kestä kuinka ihanan sarjan Iittala on taas saanut aikaan. Rakastan näitä kaikkia Tanssi-sarjan tuotteita, mutta jos joku ylitse muiden pitää valita, se on tuo iso lautanen.

sannami
190/1020 | 

Olen tähän mennessä ihastellut vain mukeja, mutta nyt kun näin tyynyt... Tyynyissä kaunis kuosi tulee parhaiten esille! Ihania tuotteita! :)

Helmi LaLuna
191/1020 | 

Nämä astiat ovat kyllä mahtavia, vaikka en niin hirveästi olekaan ihastunut ruokalautasten muotoon ja käytettävyyteen. Suosikkini ovatkin nuo isot mukit. Kettukuvioinen peltipurkki tulikin jo hankittua tuosta sarjasta :)

hhansu
192/1020 | 

Aivan ihanan värikäs ja kuvitteellinen sarja taas Iittalalta! Olen aivan hurahtanut Iittalan astiostoihin, ja vaikka olenkin opiskelija, on kaappeissa pelkkää Iittalaa. Olen kerännyt monta vuotta omia astioita, ja nyt voin nauttia kauniista kattauksista ja astioista. Minun kaapistani löytyy myös Taika-sarjaan kuuluuvia mukeja 4, yksi kulho ja pari lautasta, mutta olisi ihana lisäys nuo Tanssi-sarjan kulhot ja lautaset muuten valkoisiin astioihini! <3

Jomps
193/1020 | 

Oho, nyt kyllä hämmästyin! :o Olen nimittäin ollut täysin päinvastaista mieltä tästä sarjasta.

Itse asiassa näin sarjan ekan kerran noustessani Tampereen Anttilan kakkoskerrokseen. Tuhahdin mielessäni, että huh, nyt ovat tehneet jonkin suttuisen Anno-kopion Taika-sarjasta. Sitten huomasin, että kyseessä oli oikeasti Iittalan oma sarja ja olin ihan O.O. Kuviot näyttivät minusta jotenkin tunkkaisilta ja kömpelöiltä. Myöhemmin on mm. miehen kanssa naureskeltu kaupoilla, että onpa kyllä karsea sarja. Alettiin viime kesänä ostella Taikaa, joten pitäähän sitä omaa valintaa pönkittää. ;)

Täytyy tosin myöntää, että näissä kuvissa sarja näyttää jotenkin paremmalle! Olet ilmeisesti osannut käsitellä astioita hyvin, ja toisaalta sarja taitaa tosiaan sopia kotiinne. :) Pysyn silti Taikassa.

Virvatuli
194/1020 | 

Kävin tammikuussa ihan sattumalta Iittala Outletissa ja rakastuin kyllä tähän sarjaan päätä pahkaa! Mukaan lähti vain peltipurkki, köyhä opiskelija kun olen. Lempparini sarjasta on kyllä tuo tyynyliina, hurmaavat kettuhahmot pääsee siinä oikeuksiinsa.

Eugenia
195/1020 | 

Voi, miten kauniita kattauksia!!! Ihana nähdä, että hyvällä maulla noin koristeellisistakaan astioista ei tule tukkoista kattausta! Mun suosikkeja on isot lautaset – niiden reunan ornamenttikin tulee niin ihanasti esiin!

Ailiina
196/1020 | 

..myöhästyinkö?! Aivan ihana sarja! Tanssi on minun intohimoni ja näitä astioita katsellessa alkaa mielikuvitus sinkoilla väkisinkin. Kettuset ovat olleet minun suoskkeja siitä sti,kun lauma poikasia tervehti minua kuutamoyössä -keskellä kaupunkia :D

Ovela kettu
197/1020 | 

Iso muki iskee eniten, upeita kaikki muutkin. Haluan myös niin nähdä Ovela kettu -oopperan, jossa myös Haapaniemen kädenjälkeä! Vaikken muuten niin oopperassa nyt ole käynytkään... Viehättää tällä hetkellä kovasti!

Mari
199/1020 | 

Koristetyynynpäälliset ovat eniten omaan mieleeni, sopisivat meidän olohuoneeseen kuin nenä päähän! Isot kahvikupit ovat myös kovin kauniit. Kahvia kuluu tälläisellä pienen pojan äidillä litratolkulla etenkin aamuisin, tuohon kuppiin ei tarttis heti olla kaatamassa lisää täytettä :)

200/1020 | 

Kyllä noi 0,4l kupit vaan on parhaat ja ihanimmat! Taika-sarjasta mulla on niitä pari kappaletta, nämä sopisivat kivasti kavereiksi :)

Pihla
201/1020 | 

Nuo sirot ketut miellyttävät erityisesti ja Tanssi-sarjan iso lautanen kiinnittikin heti huomioni. Ja sopisihan tuollainen tyynynpäällinenkin upeasti vaalealle sohvallemme.

Heiiid
203/1020 | 

Nuo isot kahvikupit on ihania <3 Muumimukien lisäksi olis kiva omistaa muutakin kahvin ja teen juontia varten!

Anna
204/1020 | 

Kelpuuttaisin ilomielin koko taianomaisen astiasarjan kaappiini, mutta suosikikseni on pakko valita nuo mukit! Aamukahvini hörpin Taika-sarjan erivärisistä mukeista ja muutama tanssiva eläin sopisi jatkoksi mitä mainioimmin.

katjis
207/1020 | 

Hypistelin jo noita kahvikuppeja kaupassa, mutta en raaskinut ostaa! Tuo 2 dl on täydellinen kahvikuppikoko (vihaan niitä pikkukuppeja, eihän niihin mahdu kun yksi kulaus :D) Kahvipöytään siis itse valitsisin tuotteita. Tykkään kovasti Taika-sarjasta ja Tanssi-sarja kolahti kyllä yhtälailla!

Sanna
208/1020 | 

Iso muki on mieleisin, siinä näkyy mukavasti hahmot. Sekä se sopisi hyvin sekalaiseen muki-joukkooni mukaan, isoja mukeja kun löytyy Satumetsä- sekä Korento-sarjasta ennestään.

Eve
209/1020 | 

Oi, onpa kiva sarja! :) Itselleni eniten käyttöä olisi varmaankin 2dl:n kahvikupeille vateineen. Ne yhdistäisin omistamiini valkoisiin teemasarjan leipälautasiin. Tanssin isoin lautanen olisi myös oiva tarjoilulautanen kahvipöytään.

Liia
210/1020 | 

Iih mitä ihanuuksia! Ja kettumuki! Vähän vetoisessa puutalokotikolossa asustellessa mikään ei ole mukavampaa kuin kääriytyä vilttiin ja hörppiä kaakaota isosta mukista.

Serafia
211/1020 | 

Lautasille olisi paikka meidän kaapeista ehdottomasti. Kuvio on niin ihastuttava ja yksityiskohtainen. Näen niissä ihananpiparkakkumuotin muodon.

EveS
213/1020 | 

En aluksi ollut ihan varma tästä sarjasta, kun taas Satumetsä- ja Taika-sarjaan ihastuin heti. Tälle kävi kuitenkin samalla tavalla kuin Korennolle, että piti päästä itse hypistelemään ja tutkimaan näitä ennen rakkautta. Tuo iso muki on paras!! Nään tämän jo niin omassa astiakaapissani...

Sarkkuha
214/1020 | 

Tanssi-sarjan kaikki tuotteet kolahtaa kyllä ihan täysillä, mutta erityisesti pidän 22cm lautasesta, sillä se sopisi erittäin hyvin yhteen muiden astioitteni kanssa ja astiavarustuksessani on juuri sen kokoisten lautasten mentävä aukko.

Heidihei
215/1020 | 

Näistä hienoimpia ovat kahvikupit. Ihastuin täysin tähän sarjaan! Harmittaa hieman, että olen ehtinyt ostamaan/saanut lahjaksi niin paljon satumetsä-astioita. Ne kun eivät enää miellytä silmää yhtä paljon kuin nämä.

Maija
216/1020 | 

Kyllä kuppifanaatikkona kahvimukit ja -kupit säväyttää, vaikka kattauksissa muutkin astiat näyttävät upeilta. Olen joskus sanonut että ruoka maistuu parhaalta valkoisista astioista syödessä, mutta voi olla että joudun perumaan sanani..

Starloveranne
217/1020 | 

Aivan ihana tuo ruskainen väritys ja kaunis kuvitus tässä sarjassa! Oopperatalon kyljessä olenkin ihaillut Ketun isoa julisteta jo tovin. :) Kyllä minusta Tanssi-sarjan hienoin yksilö on tuo muki, koska siinä nuo metsän kauniit eläimet pääsevät parhaiten oikeuksiinsa.

s_heidi
218/1020 | 

Iso kahvimuki on hienoin! Siinä on suosikkihahmoni kalkkuna (vai onko se kukko?), johon ihastuin myös keskikokoisessa lautasessa. Muki on kaunis ja mukavan kokoinen ja pidän siinä olevista hahmoista, isompi muki tuo ne hauskasti esille.

ninuli
219/1020 | 

Isot mukit on kaikkein hienoimmat. Niissä on saatu värit ja kuviot upeasti toistettua ja ne näyttävät melkein kolmiulotteisilta.

Sassica
221/1020 | 

Aivan ihania ovat kaikki, mutta tuo suuri muki on suosikkini, sen hahmot ovat kaikkein kauneimpia :)

Mytty
222/1020 | 

Koko sarja on ihana, mutta kyllä nuo mukit menee ykköseksi. Itsellä myös Satumetsät käytössä aamukahvimukeina, ja nämä sopisivat loistavasti niiden kaveriksi! :)

Minna
223/1020 | 

Yllättäen noi tyynyliinat iski tällä kertaa muhun, sopis varmaan hyvin meidän olohuoneen sohvalle...

Romy
224/1020 | 

Minimalisti minussa kuukahti juuri totaalisesti (taas), kiitos Klaus Haapanimen! Satumetsään suunnattoman tykästyneenä iskee tämäkin sinne jonnekin mieleni sopukkaan. Nuo suuret mukit olisivat niin kauniita ja sopisivat valkoisten Teema -kulhojen pariksi aamupalapöytään. Voi jospa..

Katja
225/1020 | 

Tanssi sarjasta löysin ihanan keittiöpyyhkeen. Toki koko sarja on upea, mutta keittiöpyyhe tuolla upealla hahmolla on aivan huippu.

martsa
226/1020 | 

Koko sarjan on aivan mieletön, ja astiahamsteriperheen jälkeläisenä täytyy kyllä sanoa, että nimenomaan sarjan astiat ovat iiiihania! Niistä en osaa valita mieluisinta kuvituksen perusteella, mutta kovana kahvisieppona kahvikuppi ja muki voisivat ehkä kiilata kärkeen... :D

228/1020 | 

Hei!
Minusta hienoimpina oli kattaus, jossa keskellä oli kultainen pitsiliina. Näen sieluni silmin suhtsamanlaisen kattauksen itse tehtynä. Täältäkin löytyy pitsiliinoja, sekä Kastehelmisarjaa.

Mutta täytyy myös todeta, että kyllä ne tyynynpäälliset sopivat loistavasti sängylle. Joten kumpi sitten on parempi. Molempi! =)

Tyynytanssija
230/1020 | 

Sarja on upea! Jos voittaisin, sijoittaisin keittiöpyyhkeisiin sekä koristetyynyihin. Huokaus.

Teresa27
231/1020 | 

Mulle kolahti heti ekana nuo isot mukit, huilua soittava peura (tai mikä onkaan) on jotenkin tosi nostalgisen näköinen ja tavallaan itse kuvittelisin että muki on koko tämän tanssin alku, musiikistahan se kaikki lähtee! Mukin toisella puolella myöskin erittäin ihastuttavan ja ylvään näköinen kaveri, tässä mukissa on todellista tunnelmaa!

puna-ahvena
232/1020 | 

Voi tää on ihan mun kilpailu!
Mulla olisi hyvin tilaa noille isoille mukeille ja kauniille tyynyliinoille!

Lumimanteli
233/1020 | 

Toi megakokoinen kahvimuki! Nimim. 5 kk vanhan tyttövauvan äiti on vähän väsynyt...

Ankkurinappi
234/1020 | 

Tuollainen iso muki, iso lautanen ja pieni lautanen. Niistä sais aika ihanan kattauksen. Vaikka tuo yksi tuote onkin käsipyyhe, se vois kivasti toimia pöytäliinana :). Kaveriksi vaikka mummolan pitsiliinoja ja tulppaanikimppu.

PäiviL
236/1020 | 

Aivan ihana sarja! Sopii suomalaiseen kotiin,e tenkin talviaikaan. Käytännöllinen ja samalla sisustustuote. Oma suosikkini ehdottomasti lautaset. Tuovat ilmettä ruokapöytään

Rosamunda
237/1020 | 

Kyllä se ehdottomasti tuo iso kahvimuki on mikä heti pisti silmään kun ekaa kertaa noihin kauppareissulla törmäsin, niin upea värimaailma ja yksityiskohdat ja persoonallinen tyyli muutenkin... täydellisyyttä!

238/1020 | 

Lemppareitani ovat ehdottomasti ne ihanat kukkolautaset! Tässä sarjassa on nyt kyllä loihdittu parhaat värit ikinä. Upea kokonaisuus, ja tosi kiva ettei joka astiassa ole samat hahmot.

Ja noi isot kupit - TÄY-DEL-LI-SET!

Saru
239/1020 | 

Tanssi-sarjassa parasta ovat värit ja kuvitus. Lautaset miellytävät silmääni sillä niissä näkyy ehkä parhaiten kauniit eläinhahmot. Myös tyynyliinat ihastuttavat!

Belariska
241/1020 | 

Voi apua mitkä tyynyt!! Nuo sopisivat ehdottomasti meidän uuteen kotiin, takkahuoneeseen, tunnelmaa luomaan:)

Sanna
242/1020 | 

Taika-fanina olin heti myyty kun näin astiat, mutta silti ensimmäisenä ostoskoriin taitaa tipahtaa tyynyliinat ja astiapyyhe, sillä ne istuisivat sisustukseeni kuin nenä päähän!

Isabella K
243/1020 | 

Oi miten ihana arvonta! Tanssi-sarjan astiat toistavat kauniisti oman kotini värimaailmaa ja ovat ehdottomasti toivelistallani.
Kaikki sarjan astiat ovat i h a s t u t t a v i a ja erityisesti suosikkejani ovat syvät kulhot ja isot ruokalautaset isoja mukeja unohtamatta.

Saara H.
244/1020 | 

Olen himoinnut isointa mukia ja isoja lautasia siitä lähtien, kun bongasin nämä Sokokselta pari viikkoa sitten. Nuo kettuhahmot on vaan niin käsittämättömän ihania! Tosin noille kulhoille olisi ihan käytännön tarvettakin, mulla on jo aikamoinen mukiarmeija keittiön kaapeissa :)

Niinaani
245/1020 | 

Minusta tuo tyynynpäällinen on mahtava! Sopisi hyvin tulevaan lastenhuoneeseen tuomaan väriä ja ilmettä, kun muuten sisustus tulee olemaan aika minimalistinen.

Tahveli
246/1020 | 

Kuten äkkiseltään vilkaistuna moni muukin, niin myös minä ihastuin erityisesti tuohon 0,4l mukiin. Täytynee se hankkia jo olemassa olevien saman kokoisten taikojen ja satumetsien kaveriksi vaikkei onnetar suosisikaan. :)

Essi
247/1020 | 

Valitsisin joko matalat lautaset taikka nuo tyynyliinat. Lautasten reunoissa oleva kuvio on IHANA ja tyynyliinat tois meidän kotiin vähän boheemimpaa henkeä. :)

On pitänyt kommentoida monta kertaa ennenkin, mutta teillä on uskomattoman kaunis koti!

tannttu
248/1020 | 

Mukit on ihania, sillä omistan satumetsä sarjaa ja se muki on ehdottomasti paras kahvimuki! :)

j-annie
249/1020 | 

Noi kettulautaset on niiin nätit, kelpuuttaisin ne välittömästi omaan astiakaappiin (kuten koko sarjan)!

Tirviäinen
250/1020 | 

Sarjan tyynyliina on ehdottomasti suosikkini! Rakastan kettuja ja kettukuoseja muutenkin ja tuo tyynyliina, jota jo viikonloppuna hipelsin Iittalan myymälässä, iskee todella kovaa. Koko sarjan kuvitustyyli ja teema on ihana.

marjo
251/1020 | 

Ehdottomasti suosikkini on isot kettulautaset, värit on mahtavat ja niin valloittavat ketut!

Sande
252/1020 | 

Oih, nämä on NIIN ihania :) Kelpaisi vaikka koko astiasto, mutta jos nyt jotain pitäisi valita, niin mukeista olisi keräily hyvä aloittaa ja nuo tyynynpäälliset olisi ihanat.

Susanna.S
253/1020 | 

Isot mukit ovat suosikkini. Yhden niistä veisin töihin ankeata työpistettäni koristamaan. Äärimmäisen kauniita astioita!

Sasa
254/1020 | 

Ehdottomasti nuo 0,4l kahvikupit ovat kaikista hienoimmat, koska silloinkin kun kupit eivät olisi käytössä (mikä olisi kuitenkin koko ajan.. :D ) voisin ihastella niitä vitriinikaapistani aina ohi kulkiessa :) Lautaset ja pienet mukit ovat myös kauniita mutta kyllä se iso kuppi pitää olla, että saa kerralla juotua sen ämpärillisen kahvia!

Sannie
255/1020 | 

OOh, nuo ketut ovat niin upeita ja Klaus Haapaniemen käden jälki on jälleen jotain ylivertaista!!! Astiapyyhefriikin ehdoton suosikki on no, astiapyyhe, mutta myös tyynynpäälliselle löytyisi paikka soffaltamme. LIsämausteena tulisi isot tai kattauslautaset ilostuttamaan erityisesti arkisapuskointia.

Saraseeni
256/1020 | 

Lapsena meillä oli eläinaiheisia mukeja, joihin isä teki aina aamupalalla kaakaon valmiiksi odottamaan pieniä tarhaan ja kouluun lähtijöitä. Eläinmukit olivat läsnä joka-aamuisessa elämässämme ja vielä tänäkin päivänä muistelemme tarinoita, joita keksimme mukien oravista, ketuista, jäniksistä ja muista metsän asukeista :)
Olisi kertakaikkisen ihana saada kaappiin samankaltaisia "satumukeja", joista voisi nyt omalle lapsellekin tarjota aamuisin juotavaa, kun pienet kädet osaa niitä käsissä pidellä <3

Jenniet
257/1020 | 

Hurmaava tämä Tanssi! Ehdottomasti itse pidän eniten isoista mukeista sekä syvistä kulhoista. Taika-sarjaa löytyy jo ja juuri harmittelin miten en ole Satumetsää ymmärtänyt ostaa.. Noh, korjaan virheeni tämän Tanssin kanssa kyllä :)

Ansci
258/1020 | 

Muki on ehdoton suosikkini, sekä 0,2 ja 0,4dl. Mukista tykkään, koska sen ulkonäkö on kuin tehty rauhallisiin kahvihetkiin, mutta sen ulkomuoto on samaanaikaan tyylikäs. Tanssi sarja miellyttää muutenkin erityisesti, koska se tuo mieleen lapsuuden piirretyn, Kaukometsän pakolaiset :)

Leona
260/1020 | 

Lautanen on mielestäni kaunein. Siinä nuo kaksi kettuhahmoa ovat sekä näyttäviä että veikeitä. Tulin hyvälle tuulelle. Seuraavaksi pidin lautasliinoista. Niitä aion hankkia jostain. Harvoin törmää missään noin hienoihin.

Kuperkeikkanakki
261/1020 | 

Tanssi-sarjassa on iloisia yksityiskohtia ja satumaista kauneutta. Vapise Aaltomaljakko ja Unikkokuosi!! Tykkään eniten Kettulautasista! Sellainen kettutyynykin kelpaisi unikaveriksi.

Anna
262/1020 | 

Ai hyvänen aika nää on mun makuun! Taika-astioita olen keräillyt ja kyllä on näitä saatava kaappiin myös :) Iso muki, jossa pesukarhu(?) miellyttää ehkä kaikista eniten :) Nuo 0,4l kokoiset on kyllä lemppareita muutenkin, Taika-sarjasta kovassa käytössä, kova kun olen juomaan kahvia ja teetä. Vettäkin tulee juotua enemmän kun niitä käyttää

Anni
263/1020 | 

Uu! Nyt on kyllä tilaisuuteen tartuttava, kun kaupoissa olen jo näitä ihanuuksia käynyt katsomassa.
En ollut tuohon koristetyynynpäälliseen aiemmin törmännyt, se nousi suosikiksi tällä hetkellä. Taika astiaston mukeja löytyy kaapista, mutta ehkäpä sinne vähän Tanssiakin mahtuisi ^_^

Saikku
265/1020 | 

Matalat lautaset ovat hauskoja. Niiden reunojen kuviointi ei ole niin esittävä ja kuviointi on kaunis. Keskeltä löytyy sitten mielenkiintoinen kuva. Kaiken kaikkiaan veikeän näköinen astiasto.

Venla
266/1020 | 

Kyllä nuo lautaset on kaikista hienoimmat. No joo ja myös tyynyliinat. Ja tuo muki on tosiaan ideaali kahvimuki, multakin löytyy sama 0,4l malli, mutta vain eri sarjaa.

TuulaTuula
268/1020 | 

Kulho 0,6 on paras käytännöllisyytensä takia. Sama kulho löytyy jo Taika-sarjasta, ja se vaan toimii. Ja on kaunis.

Aino
269/1020 | 

Eniten ihastuttaa iso matala lautanen. Se on niin kaunis että sen voisi laittaa vaikka koristeeksi seinälle <3

Jassu
270/1020 | 

Luen blogia säännöllisesti, mutta olen huono kommentoimaan. Nyt oli pakko, kun tuo Tanssi-sarja on vaan niiiin ihana. Etenkin noissa pienemmissä kahvikupeissa on vaan jotain selittämättömän hienoa.

Tuutikki
272/1020 | 

Nuo astiat on kivoja. Mukit on just sopivan kokoisia kahville ja kuumalle kaakaolle ;)

Krista
273/1020 | 

Astia/keittiöpyyhe toimi omaan silmään parhaiten, ihanan yksityiskohtaisen yksinkertainen, jos noin voi sanoa :D Vaikka samaa kuvaa onkin mukeissa ja muualla, tuollaisessa pitemmässä mittakaavassa kuva tulee erityisen kauniisti esille. Olisi ihanaa antaa lahjakortti anopille yllätyksenä, hän kun on ostanut ihailemaani Taika-sarjaa minulle.

Evestiina
274/1020 | 

Isoista mukeista tykkään minäkin, vaan ihan kuten joku edelläkin kommentoi, että omaan kaappiin valitsisin lautasia ja kulhoja - käytännöllisyydestä johtuen. Tyynyliinoihin yms tekstiileihin en (vielä ainakaan) ihastunut yhtä palavasti kuin astioihin.. Ovat kyllä mukavan erikoisia ja sopivat mielestäni molempiin tekemiisi kattauksiin!

mamselli
275/1020 | 

Mielestäni tuo tyynyliina on niin lumoavan hieno, ottaisin sellaisen tai pari asuntooni koska tahansa! Toinen suosikki on toi 0,4 muki, aivan ihana!

276/1020 | 

Mie tykästyin eniten noihin isoimpiin mukeihin. Niissä olevat hahmot on kivoja ja muutenkin nuo mukit ois sopivan kokoisia :D

P
277/1020 | 

Lempparini tuotesarjasta on iso ketut-lautanen, koska no ketut nyt ovat vain ehkä maailman hienoimpia eläimiä. Kyllähän sen jo todistaa esimerkiksi elokuva Fantastic Mr. Fox! :D

Hiili
278/1020 | 

Mukit on ihania. Niissä kuvitus pääsee hyvin esille ja tuo vähän mystiikkaa mukaan :).

Puutalolainen
279/1020 | 

Koko tanssi-sarja on aivan hurmaava, mutta erityisen paljon pidän isoista Kettu -lautasista ja kauniista keittiöpyyhkeestä. Myös sarjaan kuuluva peltipurkki on aivan ihana!

Noora
280/1020 | 

Nuo isot kahvikupit on heikkouteni ja Taikaa jo kaapista löytyykin. Muuten sisustuksessa minimanismin ystävä lämpiää kuitenkin näille ihanille kupeille :)

Mepaddi
281/1020 | 

Kaunein on keittiöpyyhe, koska siinä on nätein kuva!:)) tykkäsin myös tyynyliinoista!

Taru
282/1020 | 

"Tarina on alkamassa" - paremminkin rakkaus on alkamassa. Ihastuin aikoinaan Haapaniemen Satumetsään, mutta sarja katosi liian pian kuin kesäheila konsanaan. Jäin nuolemaan haavojani eikä Taiassakaan tuntunut olevan tarpeeksi taikaa. Sitten eteeni asteli Tanssi ja sydämeni hypähti hieman. Jos saisin luvan, kotiuttaisin ainakin ison lautasen, mukin ja kulhon. Ja eihän tuota tyynyliinaakaan voisi vastustaa.

ElisaElisaElisa
283/1020 | 

Tuo iso muki, jossa kauris soittaa huilua! Se on ehkä pakko saada, muutkin astiat ovat kyllä lumoavia.

julia
284/1020 | 

On kyllä hurmaavan hieno sarja! Kotiuttaisin mielelläni omaankin astiakaappiin. Erityisesti nuo kulhot, oi <3

Kirsi
285/1020 | 

Niin kauniita ovat kaikkien kuvitukset sekä sävyt, mutta lemppari taitanee olla muki. Myös tyynynpäällinen on hurjan kiva =)

JadeJ
286/1020 | 

Sukulaisilta perittyjen sekametelisoppa-astioiden sijaan katselisin mieluummin näitä kaapissani. Isot mukit on kivoimpia, nään jo itseni kattamassa teekutsut niillä :)

Ulla
287/1020 | 

Tanssi-sarja on ihana! Taika ihastutti aikoinaan ja nyt tämä uusi värimaailma kiehtoo uudestaan. Suuri lautanen on kaunis, samoin kun ihanat koristetyynytkin.

Kylläpä alkoi "ketuttaa" ;)
288/1020 | 

WAU koko sarjalle! Hienoimmat ovat mielestäni kettuaiheiset tuotteet, vaikkakin koko sarja on kerrassaan ihastuttava ja hahmot hurmaavia. Etenkin lautaset (halk.27cm), joissa kyseiset ketut tanssahtelevat sekä tyynynliinat olivat mielestäni erityisen kiehtovia. Toivottavasti voittaisin ja näkisin kettuja kotosallakin! Kylläpä alkoi "ketuttaa"! ;) :)

soffi
289/1020 | 

Kaikki tuotteet on tosi hienoja, tyksin todellakin tuosta printistä! :) Ehkä hienoimpia on nuo lautaset, niiden reunoissa kuvio "kiemurtelee" kivasti.

PPauliina
290/1020 | 

En ennen pitänyt ollenkaan kuvioiduista astioista - lempparini onkin pitkään ollut Arabian Koko-sarja, koska astiat ovat niin kauniita kaikessa yksinkertaisuudessaan. Kuitenkin Iittalan Taika-sarjan myötä olen tottunut ja nyt ihastunut näihin kauniin yltiökuvioituihin astioihin! Tanssi-sarjasta lemppari on ehdottomasti iso muki. Siihen mahtuu tarpeeksi suuri kahviannos!

Hupeli
291/1020 | 

Ketut ovat lumoavimmat, varsinkin tuo sirosti häntäänsä kannatteleva. Himoitsen kuppeina, mutta järkevämpää olisi ottaa lautasina. Ja tyynytkin kelpaisivat...

Maatuska-Katjuska
292/1020 | 

Iittalan Tanssi -tuotteista 27cm lautanen on ehdoton suosikkini. Kuva lautasessa on todella kaunis ja se miellyttää visuaalista silmääni! Tuolta lautaselta tarjoaisin mielelläni vierailleni (ja itselleni) syötävää ja herkkuja. Lautanen on itse asiassa niin kaunis, että sen ripustaisi vaikka seinälle taulun sijasta!

Toinen suosikkini on muki, mahti koko ja kaunis kuin mikä!

Tuttelintuura
293/1020 | 

Mun huomion kiinnittää aina, jos jossain on peura. Peurasta on nimittäin tullu mulle sellanen henkieläin vuosien saatossa, lähtien ihan jostain kavereiden viattomasta heitosta vuosien takaa siitä, kuinka mulla on gasellin jalat. En melkein 30 vuoteen ollut ihan sinut laihojen jalkojeni kanssa, koska tietty sitä helposti ihailee sitä, mitä itellä ei ole - eli muodokkaita reisiä. Nykyään löydän itsestäni muitakin peuramaisia piirteitä ja saan niistä tietynlaista voimaa. Peura-asioita onkin sittenmin tullut kerättyä sukista ja t-paidoista gobeliiniin saakka. Tätä aiemmin en koskaan oo ihaillu mitään astiasarjaa osittain niiden kalleudenkin takia, mutta Tanssi-sarja kyllä heijastaa omaa makua satumaisuuden (ja noiden peurojen!) ja krumeluurin suhteen, että tuohon voisi jo rahaa laittaakin, jos sitä ylimääräistä olisi.

ujosiili
295/1020 | 

Näistä kahvikuppia ja teekuppia olen jo kaupassa hypistellyt. Taikan teekuppeja löytyy jo kaapista, joten kahvikupit tulevat varmaan ensimmäisenä ostoslistalle - joskus voisi olla kiva olla vähän hillitympi :D (Plus menisivät loistavasti jugurtille, raejuustelle tai mille vain pienelle syötävälle)

Moma
296/1020 | 

Matalat lautaset ovat aivan ihanat! Noistahan olisi ilo syödä niin arkena kuin juhlissa.

Sallaisa
297/1020 | 

Kun näin ensimmäistä kertaa Ovela Kettu -oopperan promokuvia olin haltioissani! Kävin juuri katsomassa oopperan ja ai että se oli kaunista katseltavaa!
Astiakaapistamme löytyy lähes pelkästään Iittalaa, lähinnä Taikaa, Satumetsää ja Korentoa. Tanssi olisi värimaailmaltaan ja kuvitukseltaan kuin meille luotu, rakastuin siihen heti kun sen näin!

Mieleisin tuote on sarjasta täysin mahdotonta valita, mutta jos pakko on, valitsen tyynyliinan, siinä Haapaniemen ihana kuvitus pääsisi osaksi sisustusta joka hetki olohuoneen sohvalla ja se muistuttaisi tuosta ihanasta oopperasta!

erika
298/1020 | 

Mä olen ihan rakastunut tuohon isoon tanssi-lautaseen, sekä tuohon koristetyynyliinan. Pisti heti silmään nämä, kun kauppaan tulivat!

Sini
299/1020 | 

Ehdottomasti lautaset ja mukit ovat hienoimmat! Tuo printti on kyllä jotenkin todella hieno, vaikka en yleensä pidä liian värikkäistä astioista.

Näytä kaikki kommentit (1020)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla