Muistakaa lauantaina Tampereella Muotikirppis, joka pidetään tänä vuonna Työväen Teatterin Puistotornissa klo 11-15!


Viikonloppuna juhlitaan Mansessa myös South Park festarien merkeissä. Viime vuonna alkunsa saanut festaritapahtuma alkaa perjantaina ja päättyy lauantaina, eli tiivis kahden päivän paketti kyseessä. Ohjelman löydät täältä. Eteläpuistossa on tarjolla legendaarisen tukkahevin lisäksi sellaiset safkat että kateeksi käy. Ihanaa, että festareilla panostetaan nykyään muonitukseen!

Henkilökohtaisesti lämpiän liekkeihin asti myös Speedy&Saku -duolle, naama kipristyy hymyyn välittömästi kun muistelen kultaista ysäriä ja Kummelihuumaa.


Pakko mainita myös kotikulmien häppenkinki, eli pe-la täällä meillä Akaassa torin valtaa Toijalan Markkinat. Tiedän että nämä pikkupaikkojen markkinat eivät ihan välttämättä ole se ykkösenä mieleen tuleva place to be, mutta henkilökohtaisesti rakastan näitä tapahtumia. Torikahvit ja lettuja, ja tottakai se tunnelma.

Toijalan markkinat on järjestetty jo 30 vuotta, ja luulen että olen ollut paikalla joka kerta :D lapsena perheen kanssa ja Tampereella asuessanikin otin nokan kohti Toijalaa markkinapäivänä. Lapsena jättimäinen pomppulinna oli parasta mitä tämä räkänokka saattoi kesäloman aloitukselta toivoa. Nyt se taitaa olla metrilakusäkki.


Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012