Sikäli jos joku manselainen ei muista, huomenna juhlitaan Tapahtumien yötä. Kaupunki on täynnä menoa ja meininkiä jos jonkinlaista, ja mikä parasta, tänä vuonna myös meidän porukka eli Tampere Roller Derby on messissä parin näytösottelun verran.


Laukontorin reunimmaisella parkkiksella pelataan 2 lyhyttä matsia, klo 20:00 ja 21:30, ja myynnissä on tietty mahtavat fanikamat eli esimerkiksi näitä meidän ihania toppeja 12e/kpl. En voi tarpeeksi kehua kuinka kiva tuo on käytössä! Tämä, rakkaat manselaiset, on häikäilemätöntä mainostusta ;)


Lisäinfot FB:stä, mutta kiireisille riittää tiedoksi että raahaa luunsa paikalle joko kahdeksalta tai puol kympiltä ja sitten vaan ihmettelemään kentän reunalle kuinka akkaa lentää!

Tapahtumalla on ilman muuta säävaraus, koska sateella ei voi pelata. Että nyt kaikki sormet ja varpaat ristiin että ukkosmyräkkäennusteet eivät pidä paikkaansa.

Ps. huomenna voi sitten samalla napata roller derby -kärpäsen pureman ja alkaa valmistautumaan meidän Open Skate -tapahtumaan 18.8. klo 12-15 Tampere Areenalla. Open skate on meillä yleensä vain kerran vuodessa, ja siellä pääsee testaamaan luistimia, tutustumaan meihin pelaajiin ja kyselemään lajista. Ja se on myös ainoa väylä päästä mukaan joukkueeseen.

Pps. tsekkaa myös mitä kaikkea muuta mahtavaa kaupungilla huomenna tapahtuu, ohjelma tunti tunnilta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (4)

Minnis
1/4 | 

Hitsiläinen, kun olen tulossa Tampereelle vasta viikon päästä. MItes silloin, tapahtuuko siellä mitään? Luin jostain Sellainen puistojuhla -tapahtumasta, sinne pitää varmaan suunnata.

Dewenora
2/4 | 

Voihan kökkö. Minulta on nyt kahtena edellisvuonna mennyt nämä Open Skate- tapahtumat ohi töiden takia, ja kuinka ollakaan olen taas sinä päivänä töissä. Ja kun kesätöitä tekee pohjoisessa niin ei millään kerkeä paikalle. Ei voisi enempää harmittaa! Odotin innolla tämänvuotista tapahtumaa sillä haluaisin todellakin mukaan harrastukseen. Mun tuuria :)

Rosa-Maria
4/4 | 

Hei! Pitää nyt kysyä kun olen jo pidemmän aikaa miettinyt... Olen siis tosi kiinnostunut Roller Derbystä harrastuksena, mutta käsitykseni mukaan sitä ei saa alaikäiset pelata ainakaan missään joukkueessa. Olisiko siis 16-vuotiaalle mitään mahdollisuutta silti olla "mukana" harrastuksessa silti pelaamatta sitä joukkueessa? Anteeksi sekavasta kysymyksestä. : D Ja mukana olemisella en tarkoita pelkästään katsomossa heilumista vaan esimerkiksi johonkin joukkueeseen yleisorjaksi tunkemista tai vastaavaa. Kova hinku olisi päästä rullille. (:

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011