Tänään, rakkaat kylttyyri-immeiset, vietetään Tampereella Tapahtumien yötä. Perinteiseen tapaan syynäsin silmä tiukkana ohjelmaa Flamman osalta, ja Näsinpuistostahan se löytyikin klo 23:00. Sinne siis. Kannattaa olla paikalla ajoissa, jos edellisten vuosien supermenestys jatkuu. Hyvän paikan löytäminen voi olla muuten vähän haasteellista.


flamma

flamma

Aion hilata luuni myös Pyykinin kesäteatteriin aikavälillä 8.-18.9. kun Flamman tuliteatteri jatkaa Kalevala trilogiaansa viimeiseen osaan, Väinämöinen palaa. Heheh vaan tuolle nimelle, olettaisin että sanaleikki on tarkoituksellinen :D Suosittelen kuumasti syyskuista tulishowta, se on melkoinen kokemus istua pimeässä yössä ulkona, kun ympärillä pyörii pitkäjalkaukkoja ja huikeita lieskoja. Laukkuun kannattaa varata joku retkihuopa, jonka voi kietoa ympärilleen kylmän yllättäessä. Kehuinko jo tarpeeksi? Fani since forever!

Kommentit (4)

siru
1/4 | 

hemmetti, taa tampere-ikava vaan lisaantyy koko ajan sun blogin vuoksi! Se voi olla yksinomaan syy siihen, et tuun muuttamaan takas suomeen 10v:n tauon jalkeen. Ja tietty Tampereelle muuttaisin, enka mihkaan muualle.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011