Aktiivisille luvassa taas menovinkkejä vähän joka suuntaan, kevät on mahtavaa aikaa juuri tästä syystä. Ja vähän siksikin, että pihassa kukkii tulppaanit.

Ensinnäkin nyt lauantaina 10.5. Tampere Areenalla pelataan hauskin mahdollinen roller derby turnaus nimeltä Sur5al All-Star Invitationals. Pelissä on mukana 8 viiden pelaajan joukkuetta ympäri Suomen roller derby liigoja, sekaisin miehiä ja naisia. Jokaiseen 2 minuutin erään kentällä vaihtuu joukkueet, kaikki pelaavat kaikkia vastaan kunnes yksi voittaja on selvillä. Tämä on sangen viihdyttävä tapa pelata, ja myös yleisölle seurata. Jos ei ole ennen nähnyt roller derbyä, tästä(kin) voi aloittaa. En oikein osaa päättää mitä joukkuetta kannatan, Läski Lineuppia, Bondage Pirjoja, Riskejä Rikoita, Kouvola Block'n'trollersia, Blocka Fettsejä vai mitä.

Geimit alkaa klo 13 ja sisäänpääsy on femman, tervetuloa! FB-tapahtumasta lisäinfot ja joukkueet.


Jos lokaatiosi on Helsinki, perjantaina 9.5. klo 11-19 ja lauantaina 10.5. klo 10-18 järkätään Vanhalla ylioppilastalolla Fashion Stock Sales. Kyseessä myyntitapahtuma jossa designerit myyvät omia tuotteitaan alehinnoin aina uniikeista mallikappaleista lähtien. Mukana mm. Kirsi Nisonen, Minna Parikka, FINSK, Terhi Pölkki, Katri/n, Lumi, Nina`s ja niin edelleen. Lyön täällä taas kerran päätä seinään että en pääse paikalle argh!


Tampereella puolestaan ihan pian luvassa Muotikirppistä mihin tulen itsekin tyhjentämään mekkorekkiäni (18.5.), mutta muistakaa myös lauantaina 17.5. Minimuotikirppis eli lastenvaatteisiin keskittynyt myyntitapahtuma. Jos löytyy nurkista pieneksi jääneitä vaatteita ja tarpeettomia tarvikkeita, kannattaa lähteä myyjäksi, pöytävuokra on 25 euroa. Myyjäksi voi ilmoittautua täältä KLIK! Olis tosi hienoa jos kaikki retro/värikkäät/vintagevanhemmat lähtisivät myyjäksi niin voin tulla tyhjentämään teidän pöytiä :D


Ps. Instagramin käyttäjät, Muotikirppikseen liittyen on meneillään kisa instan puolella jossa ideana on tägätä oma asu #muotikirppistyyli -tägillä. Voittaja saa 150 euron lahjakortin Tampereen Studio25 liikkeeseen joka on täynnä kaikkea liian ihanaa että uskaltaisin siellä kovin usein poiketa (heihei tili)! Aikaa tägäilyyn on 19.5. asti.

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012