Tapettiin voi kadota joko kirjaimellisesti tai kuvainnollisesti. Tällä kertaa suosin tuota ensimmäistä, joskin jälkimmäistäkin on tullut aina välillä harrastettua. Sikäli kun sitä tällä pituudella edes voi harrastaa. Mutta kevät toi kevät toi kukkaset, sekä mekkoon että kaulakoruun. Ja tapettiin, joskin tämä tapahtui jo pari vuotta aiemmin.

Tälle viikolle on luvassa blogiin ihan tosi kivoja juttuja, mm. valaisimen tuunausta, drag queeneilyä pikku twistillä ja pariskuntahaaste, jota me lähdetään tänään suorittamaan. Vähän jännittää taas, mutta rohkeasti vaan kohti epämukavuusalueen äärimmäistä reunaa!

Kommentit (6)

Tiia
2/6 | 

Luin ensin tuon otsikon niin, että katoamisen jalo taito olisi tapettu, ja olin hetken aika hämmentynyt :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010